bobo317434 發表於 25-10-2009 17:15:52

抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=

渾沌種子打咩野多??
最快賺錢方法??
55LV變身卡任務最好??LV打 〔要打寒冷之心時空石〕
仲有〔想走族〕吾色

招強族帶我打死地

我夢之冒險名稱:醋仔 56lv up

msn:bobo317434@yahoo.com.hk
〔要打夢之冒險人〕

bobo317434 發表於 25-10-2009 17:28:11

有金錢
吾多..[]
三~八日後會同夢之冒險錢莊交易[]
好像hk幣10~15金有夢之冒險〔100m up ][]
   [但是我啊媽吾知願吾願交易〕 []
     79%/100% []
[]

bobo317434 發表於 25-10-2009 17:31:42

招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
[][][][][]

招強族+我~
招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~

sai6606 發表於 25-10-2009 18:16:50

1.混種九成以上既怪都會掉 但無限邊隻掉得特別多
2.最好賺就係沖裝備一件幾千萬既78甲沖上傳係放到好幾億 (上個月傳78甲就9億左右
3.無話幾多lv打會特別好
4. %退出

bobo317434 發表於 25-10-2009 23:08:56

4# sai6606

收吾收我..
抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=   果個人

夢之歷險-天空ser
收費帶升死地洗ser 包死水
一場1job升到47 / 27job升到55job
卡job一場 1job升到41
意找   蒼星石/純真的童話/ 紗奈Shana
                  ?????

我夢之冒險名稱:醋仔 56lv up

msn:bobo317434@yahoo.com.hk
〔要打夢之冒險人〕

仲有是吾是打個[%]=退出族??

[] []

叛蒼飛影 發表於 26-10-2009 09:59:34

1.混種差唔多咩怪都會掉 冇話邊隻掉得特別多
2.e樣,,,,,,你如果有錢咪用4樓個位人兄既方法,不過,,,你如果冇防爆就,,,到時喊都冇用,,,,,如果冇錢就應該打天毛20條都差唔多
3.你又唔講咩職,,,,加上咩lv冇特別會易呀
4. 係打%退出就得+啦

bobo317434 發表於 26-10-2009 13:20:04

hax[]

sai6606 發表於 26-10-2009 23:12:27

4# sai6606

收吾收我..
抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=   果個人

夢之歷險-天空ser
收費帶升死地洗ser 包死水
一場1job升到47 / 27job升到55job
卡job一場 1job升到41
意找   蒼星石/純真 ...
bobo317434 發表於 25-10-2009 23:08 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
唔係收唔收既問題
我地係打開門做生意 2500m一場
頁: [1]
查看完整版本: 抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=