樂古Nakuz

標題: [歐美] 你認為的最佳女歌手 [打印本頁]

作者: 小小的艾薇兒fan    時間: 20-11-2006 18:18
標題: [歐美] 你認為的最佳女歌手
基於太多人開這類POST既關係,我希望能夠集中一下討論
注意:如果有人只說出組合名字而不加解說的話,會視為呃POST,扣2-5分不等
由於組合太多,所以不開放投票,我會綜合大家的發言
作者: jackykit    時間: 30-11-2006 15:08
標題: hi
緊係janice(衛蘭)啦
作者: jackykit    時間: 30-11-2006 15:11
標題: sorry
冇打解說
因為唔係太know打字
因為歌very good
作者: 本多忠『勝』    時間: 30-11-2006 17:34
最好一定係日本女歌手yui啦
作者: 愛情白痴    時間: 3-12-2006 13:47
原帖由 jackykit 於 2006-11-30 07:08 發表
緊係janice(衛蘭)啦

janice係歐美掛未??
衛蘭應該係香港~
作者: sliverlight23    時間: 3-12-2006 13:48
作者: vicchong    時間: 7-12-2006 19:54
更係Kelly Clarkson
佢唱歌好好廳
作者: 椰子`!]    時間: 23-12-2006 16:36
mariah carey
作者: ...Illusions*    時間: 25-12-2006 10:00
Dido。其音域廣闊 聲線獨特 而且環迴高低音有番咁上下=]
最重要其實都係識好多樂器 自彈自唱不失水準。
作者: 容`    時間: 27-12-2006 14:20
Gwen Stefani 愈黎愈鍾意聽Gwen Stefani唱歌了..xd"
作者: [H]henryX    時間: 28-12-2006 22:25
個人認為是Kelly Clarkson... American Idol 2003 Winner,  聽過佢現場唱, 真係好穩定, 冇乜走音... (除左囉獎唱到喊)

兩個albom D 歌大部分都不錯, 以家仲有時係歐美既top seller
作者: 魔靈娘    時間: 29-12-2006 14:04
Mariah Carey吧

由五年級開始鍾意佢 因為首hero真係好正

mariah carey好多其他歌都好好聽 :without you,heartbreaker,i'll be there,we're belong together,circle等等

2-3年前cable播american idol開始鍾意Kelly Clarkson

佢把聲夠厚 好岩唱since u been gone rock rock地既歌

佢宜家首because of you係香港都好多人識
作者: [H]shinn    時間: 2-1-2007 10:57
M2M 唔係歐美我跟你姓
熱烈推介M2M D歌
正爆
作者: ☆.紫兒.☆    時間: 2-1-2007 20:05
avril lavigne
Gwen Stefani--crash好好聽
佢地有實力..好聽
又靚
作者: rickywing    時間: 4-1-2007 20:17
原帖由 小小的艾薇兒fan 於 2006-11-20 10:18 發表
基於太多人開這類POST既關係,我希望能夠集中一下討論
注意:如果有人只說出組合名字而不加解說的話,會視為呃POST,扣2-5分不等
由於組合太多,所以不開放投票,我會綜合大家的發言

個人認為是Kelly Clarkson..因為佢首because of you好好聽
作者: nck1992    時間: 9-1-2007 18:07
Kelly Clarkson  隻because of you真係好正
sweet box都唔差 =v=
作者: kingkingchow    時間: 9-1-2007 18:53
衛蘭 因為她唱得好高音
作者: 川保久齡    時間: 13-1-2007 11:27
Avril lavigne
超正的!唱歌超好聽
d歌又Rock...好鐘意
作者: adamsteve    時間: 13-1-2007 13:16
Avril lavagine同埋kelly clarkson
作者: DamnMonday    時間: 14-1-2007 00:40
Gwen Stefani同Avril lavagine啦     唱歌正   個樣令!!   good!!
作者: 佚名~    時間: 14-1-2007 00:47
Hilary Duff:lol :lol :lol
真係挑剔唔到佢唱d歌:lol :lol
作者: 牙民=]    時間: 7-2-2007 15:25
Mary J. Blige 同 beyonce

兩個唱功都超勁~  高音到爆!!  又好聽

不過kelly clarkson都唔錯
作者: 嵐=]    時間: 28-2-2007 22:12
AVRIL LAVIGNE ,,
佢係咪歐美 ? 好似係加拿大.....唔好扣我分
佢唱歌真係好好聽
作者: 牙駿﹏╯╮    時間: 4-3-2007 18:51
作者: matszhin169    時間: 15-3-2007 19:58
Beyonce啦當然係 佢首新歌Listen 勁好聽
作者: lmcb0002    時間: 29-3-2007 17:09
Avril lavagine< ROCK正
kelly clarkson< 唱功正
m2m<把聲夠甜
作者: danielho722    時間: 29-3-2007 20:22
Britney Spears...
因為佢以前d歌勁正..勁好聽..碟又賣得唔差..
舞跳得好正- -...雖然e+沉左...但係相信出返黎仲有一定既市場

Madonna...
樂壇多年天后...
唔識點形容佢既歌有幾好聽..
可能係把聲特別罷~
作者: 雙魚理Sword    時間: 11-4-2007 10:43
我早己愛上了beyonce  一流
listen........
作者: 靈魂旋律    時間: 13-4-2007 14:51
Avril Lavigne啦..
呢排好鐘意聽rock歌
岩哂..
仲有M2M同SWEETBOX
Jesse McCartney都唔錯=3=
作者: EVA_1113    時間: 17-4-2007 15:36
Avril Lavigne !!!!!
因為佢快慢歌刀好正*-U-
作者: 薯西b    時間: 1-5-2007 19:41
我認為係Avril Lavigne
作者: 雁男    時間: 6-5-2007 12:05
我覺得係M2M
佢地把聲又Q又令
真係唱得好好
作者: rkelvin    時間: 6-5-2007 12:07
Avril Lavigne!!!!

係學校係咁唱gf=.="
作者: 風~~魔~~    時間: 8-5-2007 21:36
Christina Aguilera 囉!佢把聲好靚啊
作者: 孤伶    時間: 9-5-2007 22:11
我當然認為係Avril Lavigne!!
佢果d歌爆好聽XD
唱得又好噃"
個樣仲好令team XD
作者: chwisthebest    時間: 25-5-2007 18:59
標題: 回復 #1 小小的艾薇兒fan 的帖子
我覺得就係cascada =.= 因為佢d歌好正=.=""
bad boy  好有主動feel------
miracle    好有祈求feel~~~
every time we touch  最正=.=d歌詞感人到死....
3首都 已經 能夠令我係心中稱霸!!=.=+  
佢唱歌把聲好正~~同埋詞又正~~ d音樂又激=.=+ 真係 愛死了~!!
作者: hocyaa01    時間: 26-5-2007 09:59
一定係lily allen....可能你地冇咩人識佢...

但係佢唱歌好有個人風格....

同其他歌手唔同!!!
作者: 酷晴天    時間: 17-6-2007 13:21
我覺得Avril Lavigne 既歌都幾好聽...也很受歡迎=]
作者: 小小的艾薇兒fan    時間: 19-6-2007 02:32
哈!Lily Allen 的Everything's just wonderful真是正爆
作者: SeeKeR    時間: 30-6-2007 00:09
當然Kelly Clarkson啦
現場唱同CD冇分別 高音低音都得
有睇過佢果年既american idol就知啦
Thankful全球賣400萬張碟
Breakaway全球賣1100萬張碟
新album My December 26號出左
中意既快d買啦~
作者: 口黑    時間: 6-7-2007 22:11
幾多avril 同kelly charkson
@o@+1
作者: 愛情白痴    時間: 7-7-2007 17:44
AVRIL LAVIGNE同 sweetbox囉
d歌好正..........
作者: Jacky    時間: 17-7-2007 01:32
KELLY CLARKSON 首because of you勁好聽 other歌更加不在話下
AVRIL d 歌 一個字:讚 仲有mariah carey
作者: 艾笠チ°纓    時間: 20-7-2007 14:51
Um..好多都好鍾意-w-*..XDD
●GWEN STEFANI*
●LILY ALLEN
●張靚穎〔大陸的〕
``呢3個都唔錯=]*..艾笠THEM!"
樣靚*聲靚*尤其係張靚穎*佢英文0R國語歌都好好聽*
佢有首歌::Open Up Your Dream*已經申請2OO8北京奧運主題曲了*
作者: 血腥暴力熊    時間: 26-7-2007 08:15
標題: 回復 #1 小小的艾薇兒fan 的帖子
樓主.同你個名一樣
我都係艾薇兒既粉絲xD
真有眼光∼:lol :lol
作者: alien_britney    時間: 3-8-2007 18:28
Kelly Clarkson.. 啦緊係
佢唱歌好好聽   ..
作者: 峰之少年    時間: 26-8-2007 21:24
i feel top is Kelly Clarkson(成個人變得歐美左)
i love -----> Kelly Clarkson _ Behind These Hazel Eyes
咁有人氣,唱d歌都好聽ar
作者: oilfishsiu    時間: 4-9-2007 20:02
Kelly Clarkson 啦
隻never again 同 gone 都好正
其次係fergie
作者: leongkwam    時間: 8-9-2007 12:11
Kelly Clarkson=正爆@@
我只是係電視,睇過他d歌既廣告,睇完就即刻買碟是咁聽><
有冇咩都好正既歌@@?!
作者: DEvILBaTS乂K鑑    時間: 17-9-2007 18:08
歐美最佳女歌手 ,

係我心中 , 永遠都係會得佢 ,

佢就係 MARIAH CAREY^0^

佢唱既歌無一隻唔好聽 ( 我覺得^^")

而且隻隻D MUSIC都好得死正...= ="

作者: 小柒仔    時間: 30-9-2007 08:59
我覺得係Avril Lavigne  因為我係fans 佢唱既歌係我筆墨難以形容
作者: ewqs7766188    時間: 11-10-2007 21:25
布蘭妮啊
作者: Kenneth321    時間: 31-10-2007 14:20
應該係janice衛蘭
作者: kingman    時間: 21-11-2007 16:32
我認為係Avril Lavigne
佢隻《The Best Damn Thing》內有狂野同單純的一面
同佢對熊貓眼真係好得 :lol
另外就係唱toxic 個個
佢係性感+可愛+唱功得
作者: 24321371    時間: 24-11-2007 15:10
Avril lavagine啦..唔知點解佢咩歌都咁好聽

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2