樂古Nakuz

標題: 比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用] [打印本頁]

作者: 池少~    時間: 24-11-2006 21:27
標題: 比賽時間商議貼[For [PlK] VS T.8專用]
比賽時間商議貼[For [PlK]    VS T.8專用]

比賽團隊名稱:[PlK]
比賽隊長:see2005
比賽正選隊員:CWC123
比賽正選隊員:°☆熊貓仔☆°
比賽正選隊員:StYlE米
比賽正選隊員:AOCTONY
後備隊員:IversonF4

比賽團隊名稱:T.8 (如要更改請PM我)
比賽隊長:鋼鐵神兵
比賽正選隊員:XxCheonGxX
比賽正選隊員:kaner123456
比賽正選隊員:!~幾好~!
比賽正選隊員:louislung

若果不是以上會員發言會扣40分

作者: !~幾好~!    時間: 25-11-2006 11:15
係唔係今日4:30分打?...
作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 18:30
需要重賽
由於雙方皆有使用全頻
而且次數頗高
加上T.8有粗口成份
原本我想取消資格
但這次我比你地最後一次機會
請好好珍惜

請於12月5日前交回重賽RP

作者: xXCHEONGXx    時間: 25-11-2006 20:12
原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 18:30 發表
需要重賽
由於雙方皆有使用全頻
而且次數頗高
加上T.8有粗口成份
原本我想取消資格
但這次我比你地最後一次機會
請好好珍惜

請於11月30日前交回重賽RP

西利^^玩信長唔比用全頻^^.....
版主好波=3="......佢地叫我地重賽.......我地先會有粗口成份....比你都嬲啦.....
好地地贏左話重賽
版主你做得好^^重賽得靚

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 25-11-2006 20:13
好野@_@有得重賽  今日唔得閒...

重賽有得玩嚕-v-
作者: 鋼鐵神兵    時間: 25-11-2006 20:28
我想問 係唔係造馬嫁
輸佐又重賽
之後我地輸有冇得重先
咩粗口成份阿~你win開俾人話重賽你咩感覺
你企係我地方面諗諗先喇~

對手你都有品d喇 好唔好
自己果隊輸 又要重 唔通重到你win為止?
你良心過唔過意得去阿~
作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 20:31
原帖由 鋼鐵神兵 於 2006-11-25 20:28 發表
我想問 係唔係造馬嫁
輸佐又重賽
之後我地輸有冇得重先
咩粗口成份阿~你win開俾人話重賽你咩感覺
你企係我地方面諗諗先喇~

對手你都有品d喇 好唔好
自己果隊輸 又要重 唔通重到你win為止?
你良心過唔 ...

請注意用詞
你隊多次使用全頻
我都當你們是不小心
但使用全頻說話含有粗口就是你們不對
你要說粗口請勿使用全頻

你輸多場是你們先前種下的禍
沒人叫你們在全頻說粗口

已說明不能有侮辱字眼
就算我不重賽對方也有權重賽
原因只有一個
用全頻說粗口
作者: 鋼鐵神兵    時間: 25-11-2006 20:34
原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 20:31 發表

請注意用詞
你隊多次使用全頻
我都當你們是不小心
你要說粗口請勿使用全頻

沒人叫你們在全頻說粗口

已說明不能有侮辱字眼
就算 ...

你有冇睇到rp嫁
冇喇喇攻到入去
佢地有人叫重賽 罵戰先開始
由頭到尾咩粗口 都係由佢講 重賽開始
你分析下 用下腦 唔好單睇事情表面~thx

作者: xXCHEONGXx    時間: 25-11-2006 20:36
點解佢地又有權重賽?!
好..我地聽日如果輸又再重囉....好無?^^
超級西利版主^^
作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 20:37
請查下你們的灰色隊友所說的一句尸月 3
於3lv-6lv期間
請閣下注意用詞
作者: kaner123456    時間: 25-11-2006 20:41
win左咪得囉 唔通唔俾人講野? 我地又無罵佢地d咩 佢地狂lag狂停 咁算點? 唔通玩信長就一定要咩都唔好講?
講野個d就算再強 都唔得?
唉∼算 俾你重賽又點呀∼又係win

作者: louislung    時間: 25-11-2006 20:46
原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 20:31 發表

請注意用詞
你隊多次使用全頻
我都當你們是不小心
你要說粗口請勿使用全頻

沒人叫你們在全頻說粗口

已說明不能有侮辱字眼
就算 ...

你精神病^^?

你有無睇RP啦,,,佢地玩玩下按 暫停游戲  

你玩到HIGH 人地 禁 暫停你會點呀

佢地唔禁暫停,,我地會用全朋??你睇RP  佢地用全朋多定我地多呀

你要造馬重咪重囉,,,你地要偏幫  咪重打囉  佢地同300蚊  無分別

玩信長就睇你地既人品啦,,,好心你地有品小小啦

作者: xXCHEONGXx    時間: 25-11-2006 20:57
總括而言....版主呢就只會睇事物表面跟本唔識係人地立場去睇.....
只看事物的表面是不會進步的
人係有血有肉.唔係無感覺架....
全頻唔比用....整全頻黎做乜?!......適當ga社交係應該架....
仲有....我講粗口唔代表我無禮貌....我唔覺得係侮辱wor
仲有我講ga係『傻』一字有幾侮辱....無用粗口助語詞偷笑啦^__________^"
版主?!!!!!!!!!公義?!!!!!!?
係e個區我見唔到.....sor^_^
作者: 池少~    時間: 25-11-2006 21:11
1次唔緊要
但係你地再三咁係全頻
亦都講明唔可以用全頻
你唔鋸佢咪用私人爆粗插佢囉
點解要用全頻先
如果你地用全頻 無講粗口
我地都唔會叫你重賽
如果你覺得我地係造馬
咪去投訴我囉
係度嘈無用 ok?

再者你覺得係無公義
就當你地擊敗左plk囉 比你地打8強 咁又點
一個虛名 有料打多場又有咩所謂

公道自在rp 一切規則亦都係置頂貼講明
你唔睇係你既事 唔關我地事 重賽既原因係o係你地身上

原帖由 louislung 於 2006-11-25 20:46 發表

你精神病^^?

你有無睇RP啦,,,佢地玩玩下按 暫停游戲  

你玩到HIGH 人地 禁 暫停你會點呀

佢地唔禁暫停,,我地會用全朋??你睇RP  佢地用全朋多定我地多呀

你要造馬重咪重囉,,,你地要偏幫  咪重 ...

我應該問你 你有冇去驗眼?

原帖由 xXCHEONGXx 於 2006-11-25 20:36 發表
點解佢地又有權重賽?!
好..我地聽日如果輸又再重囉....好無?^^
超級西利版主^^

版主當時西利~如果佢地有講粗口 你地可以要求重賽

========================================
如果係造馬都唔幫plk plk咩料?識都唔識
同佢地d隊員又唔熟
要造馬我造比自己隊唔好?

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 25-11-2006 21:16
原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 12:41 發表
win左咪得囉 唔通唔俾人講野? 我地又無罵佢地d咩 佢地狂lag狂停 咁算點? 唔通玩信長就一定要咩都唔好講?

重賽又win?? 好有自信@_@ 真想見識見識
作者: 池少~    時間: 25-11-2006 21:21
原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 20:41 發表

win左大哂?知唔知舉辦比賽既原因?係增進友誼和技術
你去kxx睇下比賽rp有冇人係咁爆粗~
作者: kaner123456    時間: 25-11-2006 21:22
原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:16 發表

重賽又win?? 好有自信@_@ 真想見識見識

你地自己玩得有幾勁 起頭先個場到見到哂啦 
我地由頭壓到落尾 你重有膽起度咁多野講∼
你地咁都俾你囉到個重賽嘅權利 
唔好以為好好運 玩信長係要有實力 唔係講運氣

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:21 發表

爆粗只係發洩自己有幾不滿 唔通咁你都唔知?
唔通你係為左爆粗而爆粗?咁我冇野好講!!
而且你講kxx
咁個d人會唔會玩玩下咁暫停?
咁錯一次又話冇野姐 咁2次
唔通咁都叫唔小心!?
如果你話佢唔小心 我都係唔小心打錯字 講左粗口姐
而且你話增進友誼 你係唔係搞笑?唔通你俾人殺左 之後就話好欣賞佢技術?
老實咁講 邊個會? 至於技術 我就係為左證明我地的技術去到邊 先會黎比賽 你估純粹為左囉分?
你估樂古d分就係好值錢咩?

作者: !~幾好~!    時間: 25-11-2006 21:25
算啦-- 我地去網吧哂錢 右唔係佢地哂錢
佢地緊係要重賽啦
同埋唔想同番同一隊打 因為好悶
作者: xXCHEONGXx    時間: 25-11-2006 21:43
原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:11 發表
1次唔緊要
但係你地再三咁係全頻
亦都講明唔可以用全頻
你唔鋸佢咪用私人爆粗插佢囉
點解要用全頻先
如果你地用全頻 無講粗口
我地都唔會叫你重賽
如果你覺得我地係造馬
咪去投訴我囉
係度嘈無用  ...

重賽有乜所謂?!不如你寄5*20去我地屋企...比我地重賽ok?!
網吧唔駛錢?!你肯記.....重賽又有乜所謂.....我地係覺得你浪費我地時間+浪費我地金錢

原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:21 發表

你去睇下佢地有冇d人唔為輸啦...你去搵啦...好無?!^^
輸就係輸....輸又要重賽

作者: 池少~    時間: 25-11-2006 21:49
問題係一開始你地講左無數句粗口 就係E一點
如果你地無講粗口 我要你地重賽?用腦唔該
E D係自己攞黎 佢話RE咪RE囉 你理得佢姐 你當佢發UP瘋唔得?
亦都講明 要有理由先可以重賽 佢地係無理由
你理得佢姐 如果佢地中離 我地會即BAN AC OK?
但係 最大問題
          點解一開始你地要講粗口

作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 21:51
聲明一點
對方lag機,你可以要求重賽,而不是以粗言穢語去回敬對方
可是你沒有要求重賽,而且還用粗口
全頻只供用來給要求重賽,詢問有關問題等之用
而不是用來聊天

對方的重賽是沒有理由
但大會要求的重賽是有理由
你不服
去投訴
竟然對手那麼弱,為何不敢再打一場?
你口口聲聲說不是為了分數
為何你又參加?
現在只叫你打多一場
好有問題嗎?不然你不要參加啦
你們說我沒有理會你們的感受
那是不是只理會你們而不理會他們?
對方比你們以粗口回敬,換轉是你們又會怎樣?
你現在再次罵我們是沒有用
已決定了,你參加與否任由你選擇
如果你們再次以不禮貌之字眼去發言
大會將取消你們的資格

以下就是證據:
初期你們使用全頻我都當不小心,已是酌情處理。

但以全頻說粗口,不論有否侮辱他人,已是不能接受,而且對方有權投訴。

不要以為我沒有看晒全部就亂下判斷。

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 25-11-2006 21:54
[quote]原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 13:22 發表

你地自己玩得有幾勁 起頭先個場到見到哂啦 
我地由頭壓到落尾 你重有膽起度咁多野講∼
你地咁都俾你囉到個重賽
作者: 池少~    時間: 25-11-2006 22:01
【請仔細閱讀比賽規則】

*比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
*請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。
*若已報名者,但發覺自己當天不能出席,請在比賽前2天聯絡有關隊友或人員。
*比賽最終地圖及分組名單會於開賽前一星期公佈。
*嚴禁使用BUG,如被發現者將被扣分或永久封鎖樂古帳號。
*嚴禁使用所有外掛,如懷疑他人使用可要求對方影下相片及rp,一經証實永久封鎖帳號。
*比賽期間禁止使用公頻,禁止出言侮辱,如發現即時封鎖帳號。
*禁止一切分享部隊、供裝、借裝,違反者一律重罰。【馬死也不能借馬】
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
*禁止中離,如隊友斷線可自行分配裝備,如某方多於2名隊友離開即可要求re【45可在10級前提出重賽】。
*若中途有隊友因急事而要離場,請使用全頻通知,並不能另購裝備;如離場時最高等級者低於10級以下可提出重賽,否則必須繼續。
*英雄自行選取,無分限制,但中立英雄請自行爭取。
*馬被打死後,自方撿取必須交還,敵方撿取則無法取回,請小心。【如發生因馬死事而中離或侮辱他人者重罰】
*每隊最多擁有一次重賽權限。
*不論重賽或原賽都必須交出rp和相片,無論輸贏都必須交出rp。
*比賽所有rp請於指定時間放回指定文章中,否則則被視為棄權【包括投訴、原賽及重賽】。
*最終決定權持有者為nakuz。

louislung已經可以ban ac
而家都無ban你都算 仲要嘈番轉頭
E家係你比賽定我比賽
E家係你爆粗定我爆粗?
E家最大既問題係louislung出言侮辱對手 明白?

你地口口聲聲話我地無理你地感受,咁你地有無理過我地既感受先?
你地口口聲聲話對手廢 咁打多場都唔阻你地好多時間姐
你地話係網吧 有咩證據?你係屋企扮係網吧都得架啦!

作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 22:08
[plk]無理要求重賽我們是不會理會
而且我想提點plk的人一聲
不是每次都要打兩場
而是【有理由】提出重賽

以louislung的一句全頻粗口
大會已可即時取消全隊資格及封鎖其帳號
已是非常酌情處理
請你們注意自己的用詞及情緒
作者: kaner123456    時間: 25-11-2006 22:21
原帖由 池少~ 於 2006-11-25 21:49 發表
問題係一開始你地講左無數句粗口 就係E一點
如果你地無講粗口 我要你地重賽?用腦唔該
E D係自己攞黎 佢話RE咪RE囉 你理得佢姐 你當佢發UP瘋唔得?
亦都講明 要有理由先可以重賽 佢地係無理由
你理得佢 ...

佢地係咁lag 我地覺得煩 就發表下感受 咁都唔得?
佢話要重賽 我地緊係唔得啦 唔通就係你一句 又要我地哂20蚊去打機?
而且我地就係唔想lag先去網吧 咁佢地又唔去 
又話重賽 正常人都嘈下啦
而且講返轉頭 邊有比賽 唔比用全頻?
講下野就要re 咁ok啦 你玩哂∼人地win左 又起度 講小動作
如果我地起比賽中 用外掛 用bug  俾裝 借裝 分享 我地冇野好講!!
但係你d家為左少少唔重要嘅野 令到我地全部要再俾錢去玩 你會唔會接受?

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-25 21:54 發表

喂喂你係咪傻架~"~ 我有出賽咩~"~? 你認清楚左人未先呀...神人

重賽會一會你 lo ~"~

你有冇出賽 同我冇關係 我都冇興趣去探究 而且你唔出賽 係你嘅問題 唔係我地問題
重有一點 團戰 唔係講個人實力 係講團體合作性!!! 唔好以為你自己可以1啾5先得家

作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 22:32
原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 22:21 發表

佢地係咁lag 我地覺得煩 就發表下感受 咁都唔得?
佢話要重賽 我地緊係唔得啦 唔通就係你一句 又要我地哂20蚊去打機?
而且我地就係唔想lag先去網吧 咁佢地又唔去 
又話重賽 正常人都嘈下啦
而且講 ...

佢地係咁lag 我地覺得煩
*連線方面,如發現LAG機問題請於全場最高等級12級者前提出重賽,否則必須繼續。
已重申多次
你沒有要求就必須繼續
發表感受不是以粗口代表
以粗口只會顯示你們的品德極低

唔小心用左全頻說話
大會不會當作一回事
但粗口於全頻中出現
就已不能夠接受
你可能會當少少野
但我們不會
粗口是用來侮辱,謾罵他人
大會是會理會雙方感受
你們以粗口罵人
對方又無理要求重賽加使用全頻
當作打和
已是酌情處理

再嘈下去是沒有用
大不了你不要參加

你可以不去網吧玩
20蚊乘5個人?玩幾耐
對手比你們說到那麼弱
1小時都夠啦
加上一定要全世界去網吧嗎?
總有一點人的電腦會較強吧

大會正質疑你們是否有清楚,仔細,完全了解規則
不然為何會多次出現違規情況?
作者: kaner123456    時間: 25-11-2006 22:43
原帖由 池少~ 於 2006-11-25 22:01 發表
【請仔細閱讀比賽規則】

*比賽時須用樂古帳號為遊戲名稱,否則取消參賽資格。
*請每位玩家在比賽中期(即15等 至 20等時)影一張相作清白證明。
*若已報名者,但發覺自己當天不能出席,請在比賽前2天聯絡有關隊友或人員。
*比賽最終地圖及分組名單會於開賽前一星期公佈。
*嚴禁使用BUG,如被發現者將被扣分或永久封鎖樂古帳號。
*嚴禁使用所有外掛,如懷疑他人使用可要求對方影下相片及rp,一經証實永久封鎖帳號。
*禁止一切分享部隊、供裝、借裝,違反者一律重罰。【馬死也不能借馬】
*禁止中離,如隊友斷線可自行分配裝備,如某方多於2名隊友離開即可要求re【45可在10級前提出重賽】。
*若中途有隊友因急事而要離場,請使用全頻通知,並不能另購裝備;如離場時最高等級者低於10級以下可提出重賽,否則必須繼續。
*英雄自行選取,無分限制,但中立英雄請自行爭取。
*馬被打死後,自方撿取必須交還,敵方撿取則無法取回,請小心。【如發生因馬死事而中離或侮辱他人者重罰】
*每隊最多擁有一次重賽權限。
*不論重賽或原賽都必須交出rp和相片,無論輸贏都必須交出rp。
*比賽所有rp請於指定時間放回指定文章中,否則則被視為棄權【包括投訴、原賽及重賽】。
*最終決定權持有者為nakuz。

louislung已經可以ban ac
而家都無ban你都算 仲要嘈番轉頭
E家係你比賽定我比賽
E家係你爆粗定我爆粗?
E家最大既問題係louislung出言侮辱對手 明白?

你地口口聲聲話我地無理你地感受,咁你地有無理過我地既感受先?
你地口口聲聲話對手廢 咁打多場都唔阻你地好多時間姐
你地話係網吧 有咩證據?你係屋企扮係網吧都得架啦!

我地唔理人地感受? 咁你有理我地咩?
我係話對手廢 咁又點? 打多場? 話左去網吧打 打多場 你俾錢?
我地冇證據?最少網吧個管理員可以做證

原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:32 發表

佢地係咁lag 我地覺得煩
已重申多次
你沒有要求就必須繼續
發表感受不是以粗口代表
以粗口只會顯示你們的品德極低

...

我地就係唔想lag先去 咁就算重賽又點? 而係lag 又重賽? 重黎重去都係用個部機 有咩分別!!!!!!??????????
唔去網吧玩 屋企部機又要lag  咁算點?重賽? 有咩用? 
都話左粗口 只係發洩自己情緒
作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 22:53
原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 22:43 發表

我地唔理人地感受? 咁你有理我地咩?
我係話對手廢 咁又點? 打多場? 話左去網吧打 打多場 你俾錢?
我地冇證據?最少網吧個管理員可以做證

我地就係唔想lag先去 咁就算重賽又點? 而係 ...

轉至某人說話:
一句講晒,贏左怕輸,錯左唔認

現在一定要全人類去網吧玩嗎?
你沒有要求對方重賽再由你們開場
你們必須繼續
規則已清楚列明
你們沒有看清楚就沒有資格嘈
你點講都是無用
最終決定權為nakuz所有
現在雙方都有錯
打和大會已是最酌情處理
你想我們嚴格處理?
ok,沒問題的
你出一句聲
即時為你們做到
意下如何?

何況你也識講粗口是發泄自己的情緒/不滿
為何要用全頻向對方宣洩不滿?
有否理會對方感受?
根本自相矛盾

作者: kaner123456    時間: 25-11-2006 23:00
原帖由 hkopenc045507 於 2006-11-25 22:53 發表

轉至某人說話:
一句講晒,贏左怕輸,錯左唔認

現在一定要全人類去網吧玩嗎?
你沒有要求對方重賽再由你們開場
你們必須繼續
規則已清楚列明
你們沒有看清楚就沒有資格嘈
你點講都是無用
最終決定權為 ...

冇人話一定要去網吧玩 咁lag 人地又話重賽 又點? 
重賽重賽不停重賽 好心啦 一場定輸嬴 最後冇手尾 我地可以重賽 但唔會去網吧∼lag 唔好話重賽!!
而且我唔理人感受?咁佢lag有冇理我地感受?
作者: hkopenc045507    時間: 25-11-2006 23:12
原帖由 kaner123456 於 2006-11-25 23:00 發表

冇人話一定要去網吧玩 咁lag 人地又話重賽 又點? 
重賽重賽不停重賽 好心啦 一場定輸嬴 最後冇手尾 我地可以重賽 但唔會去網吧∼lag 唔好話重賽!!
而且我唔理人感受?咁佢lag有冇理我地感受?

每隊只有一次重賽權
今天的比賽你們沒有要求重賽
是你們的事
現在你們違規
反轉頭說你們沒錯?爆粗是小事?感受只歸你們?

現在大會要求你們雙方重賽
就是最後一次機會
lag機是再沒有法子
照打下去
於重賽中雙方某方/雙方皆違規的話全部取消資格

如果你們要嘈下去的話
我就由壇主決定
是我錯的話
我願意放棄這次參賽資格及你們馬上進身8強

如果是你們的錯
就必須跟隨大會指定的說話
作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 01:29
佢只係講一個字『尸吊』佢有冇指明道姓?!佢『尸吊』地下得唔得?!

你可以不去網吧玩
20蚊乘5個人?玩幾耐

我地係去高級ga網吧....唔係去d低級ga=]...
我地就係個個都係廢機....點丫=]?

作者: 池少~    時間: 26-11-2006 09:03
原帖由 xXCHEONGXx 於 2006-11-26 01:29 發表
佢只係講一個字『尸吊』佢有冇指明道姓?!佢『尸吊』地下得唔得?!

你可以不去網吧玩
20蚊乘5個人?玩幾耐

我地係去高級ga網吧....唔係去d低 ...

如是者 你番去學校同老師講同樣說話 睇下點:0)

作者: louislung    時間: 26-11-2006 11:16
小之啦~~講咪講囉,,又唔係無講過~~

我講都只係發洩自己既情緒,,,如果怡加係我無啦啦係又小唔係小  禁你OK...我無問題

但怡加係佢地不斷LAG  加  狂禁暫停游戲呀  版主

唔好講比賽啦   正常同其他人  人地唔爆粗  唔小你全家十八代^^??

不過我諗版主你禁醒  D祖先都生唔出十八代啦可??

加上   怡加我地係尊重   樂古  呢個比賽   我地先會特登去網吧去

如果將心比己  佢地都去網吧玩   佢地一下都無LAG  我地會小佢??

怡加我地係因為佢地不停LAG   同狂用暫停游戲  先爆左1句爆粗   

句粗仲要得果1個字呀...

佢都肯尊重呢個比賽既話   佢都肯去網吧玩既話   全場無LAG   試問我地會爆粗咩??

你決定一定要重賽   OK ~~!

不過你登報紙同佢地講    叫佢地咪再用埋D  下三流既招數

狂LAG  OR  暫停游戲   我唔知佢地仲有咩招數  

總之,,  佢地再係做出D  同狗無咩分別行為   

我理得你呢個樂古AC  OR  過  小小分~~!!

我唔會忍,,  我鐘意小化佢就小化佢~~!

作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 12:29
原帖由 池少~ 於 2006-11-26 09:03 發表

如是者 你番去學校同老師講同樣說話 睇下點:0)

其實呢..乜野係侮辱?..我讀書果到唔教e d 野=].......唔知乜黎..
你又無例名出黎......
不過我諗每個人對果個字都有唔知ga解釋....
今次係你做溜左e步啦=]
不過我都知道法律係唔完善架啦=].........
作者: hkopenc045507    時間: 26-11-2006 12:56
本人已收到超版回覆
這是最後的說話
規則是樂古定的
凡比賽之時必須清楚明白
比賽時更不能違反
你們再說也沒有用
你繼續就繼續
不繼續就退出
作者: see2005    時間: 26-11-2006 12:57
我地重賽係有原因
因為有個唔得閒(熊貓仔),果陣係網吧是但搵左個黎打(長宗)

同埋話我玩stop
我要去wc,唔通wc都唔比?
我成場只stop過2次,果陣我重用全頻講左句

話lag的話,只怪你們高級網吧裹的電腦吧
我們只有stye米覺得小小lag

重賽時間已定,在今天1:00~2:00開始

作者: !~幾好~!    時間: 26-11-2006 13:02
得喇~ 我地打 係唔係 今日1:30分打
作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 13:22
原帖由 see2005 於 2006-11-26 12:57 發表
我地重賽係有原因
因為有個唔得閒(熊貓仔),果陣係網吧是但搵左個黎打(長宗)

同埋話我玩stop
我要去wc,唔通wc都唔比?
我成場只stop過2次,果陣我重用全頻講左句等

話lag的話,只怪你們高級網吧裹的電腦 ...

拉路人姐係範規啦.....你報名都無話過拉路人.....虛報資料
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:29
我新仔黎架~"~ 多多承讓
作者: louislung    時間: 26-11-2006 13:32
唉,,,怡加算點呀  

約左1點  怡加1點半  

我地D人齊晒   佢地又唔黎

又晒我地D時間  同錢~~

你地真係好過份

到1:45   佢地5個仲唔齊人當佢地  自動棄權

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:39
哎......我改唔到中文名=~=
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:41
改英文名俾唔俾呀=.=?版主..........................................................
作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 13:41
原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 13:39 發表
哎......我改唔到中文名=~=

中文名你都唔識改就咪玩啦...好無?!
來自火星的朋友..
作者: louislung    時間: 26-11-2006 13:41
怡加 1:40   

我地足足等左20分鐘

你地仲想點呀,,,你怡加擺明屈我地網吧時間姐

改唔到中文   呢個藉口OK

其他3個都中文名???

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:43
原帖由 xXCHEONGXx 於 2006-11-26 05:41 發表

中文名你都唔識改就咪玩啦...好無?!
來自火星的朋友..

我部機問題姐 複製邊個唔識 呀 唔好自作聰明啦 朋友
作者: louislung    時間: 26-11-2006 13:45
原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 13:43 發表

你都識講係你既問既啦   朋友

自作 都好過你  唔聰明  OK??
作者: StYlE米    時間: 26-11-2006 13:45
超...冇人叫你去網吧嫁=口="
作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 13:45
原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 13:43 發表

你唔識個技巧姐..小朋友我話你復制都唔識咩?!......
你d隊友...開場又關場.....勁丫....?!你地人黎架?!
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:52
咁你咩技巧呀  改中文名都要技巧...你都幾講技巧wo

唔知係信長係咪都係一樣呢@_@
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 13:58
版主 我複製唔到個名呀 ☆熊貓仔☆ 

°☆熊貓仔☆° 粒點【°】 複唔到=.=
作者: 池少~    時間: 26-11-2006 14:41
咁咪唔好打個【°】囉
作者: xXCHEONGXx    時間: 26-11-2006 15:20
唉...........亂玩都贏........森仔?本多?同我收skin啦....................7,7"
唔好又話重賽丫.....
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 15:20
輸左嚕∼”∼ 英雄分數最高^^"
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 15:23
話左我地隊d新仔 ~"~ 邊夠你地打姐
作者: see2005    時間: 26-11-2006 15:25
原帖由 xXCHEONGXx 於 2006-11-26 15:20 發表
唉...........亂玩都贏........森仔?本多?同我收skin啦....................7,7"
唔好又話重賽丫.....

win左係到串77,eq唔好個人幾勁都冇有

同埋唔好自作聰明,冇人話重賽7.7
作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 15:28
原帖由 see2005 於 2006-11-26 07:25 發表

win左係到串77,eq唔好個人幾勁都冇有

同埋唔好自作聰明,冇人話重賽7.7

算啦輸左就輸左   佢地要慢咪比佢串囉 點都係我地輸左

輸人唔輸品~ 有品D

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 07:28 發表

算啦輸左就輸左   佢地要串咪比佢串囉 點都係我地輸左

輸人唔輸品~ 有品D

作者: louislung    時間: 26-11-2006 15:28
唔知邊個7呢,,  笑死人

你地輸一次唔夠   怡加又要輸多次

輪完仲要賴新手

你話我地EQ唔好    EQ唔好都玩勝你地

你地反醒下啦  7.7<---唔好禁講自己

有時間玩多幾場信長啦

費時下次輸比其他人  又再話自己7.7

77  see2005  以上所有野送比你  唔使唔該~!!

原帖由 °☆熊貓仔☆° 於 2006-11-26 15:28 發表

算啦輸左就輸左   佢地要慢咪比佢串囉 點都係我地輸左

輸人唔輸品~ 有品D

哈哈  原來你禁有品架~~

有品就唔會狂用暫停黎用呢D狗招啦...

唉...原來你有品既定義係禁廣泛

作者: °☆熊貓仔☆°    時間: 26-11-2006 15:36
唔好引用我句野啦...

你都ok搞笑~"~ 我上次有出咩 唔該....唔好燒埋落我度啦

同埋你咪好鍾意嘈架?(可以唔答)
作者: hkopenc045507    時間: 26-11-2006 15:41
警告
嚴禁發生罵戰

另外一提
plk隊請提供上
全隊於15-20LV所拍的相片
rp

一同放左置頂的rp收集區
否則將作扣分處理

T.8隊請確保全隊已提供相片

作者: 小水    時間: 26-11-2006 15:42
嬴左係到挑釁..
唉..幼稚
作者: 無雙亂舞    時間: 26-11-2006 16:49
PIK係GAME入面其實已經很檢點
只有T8不停地爆粗
作者: hkopenc045507    時間: 26-11-2006 16:52
已檢查完成
T.8  VS  PLK之戰
在本人邊品嚐碗仔翅邊鑑定紀錄檔的情況下
本人現在宣判
T.8可以晉級
---------------------------------
此貼將鎖
現禁止所有回覆
違者將被扣分處理

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2