樂古Nakuz

標題: 孫服吳蜀大戰...@@V [打印本頁]

作者: kitlovekwai    時間: 13-6-2009 02:11
標題: 孫服吳蜀大戰...@@V
吳國同蜀國又一次大戰...今次蜀國大勝..^^V

安全區實況1

安全區實況1

大勝@@V

大勝@@V

作者: 小愛ㄨ    時間: 13-6-2009 02:37
作者: lem0ntea    時間: 13-6-2009 10:20
心心豬[[bao_36]]
作者: 戟魔之神    時間: 13-6-2009 11:17
魔虫好抵死

不過蜀國來左兩個勁團

得魔塚一個唔多夠打
作者: 無名方士    時間: 13-6-2009 11:34
haha似乎孫ser玩團戰多人D咁喎a_a趙ser冇咁多人
作者: 羶斯    時間: 13-6-2009 11:47
[[bao_35]]張張都見吳國係安全區~~~[[bao_27]]但係我見蜀國口水戰輸晒架wor
作者: ~呀杰    時間: 13-6-2009 11:57
幾時影架 點解鬼鬼打交唔叫埋我既- -
作者: cliff01    時間: 13-6-2009 12:14
[[onion_44]]
死咯, 吳蜀都咁勁, 今次我地不滅收緊皮了[[onion_66]]
作者: clm1820    時間: 13-6-2009 12:29
睇相我見到有<蜀都禁衛軍>,<鳳舞天翔>,<蜀國皇朝>,<夢幻團滅殺聯盟>
4個團打一個團 , win??? 好似蟻多摟死象多d???
唔知1:1打會點? 不過我驚一陣會話吳國冇朋友so先冇人幫 ,
蜀國團結所以先會打win人地
我驚我地趙ser合左又係比你地幾個團圍一個團
作者: 緋雪千夜。》    時間: 13-6-2009 13:16
琴 晚 冇 去 到 T_T,,,
不 過 虫 一 定 輸 啦
沙 加 ac 都 轉 左 去 鳳 舞 ,,,
宜 家 虫 都 廢 左 好 多 @o@ ,,,
4 個 團 打 2 個 團 @o@ ,,,
本 來 係 虫 d 人 打 蜀 都 既 人 ,,,
之 後 叫 雞 打 虫 ,,, 虫 d 人 自 己 攞 黎 衰
作者: 緋雪千夜。》    時間: 13-6-2009 13:17
死咯, 吳蜀都咁勁, 今次我地不滅收緊皮了[[onion_66]]
cliff01 發表於 13-6-2009 12:14

孫 ser 國 戰 ,,,
魏 得 番 3-5 塊 地 好 似 -,- """"
合 ser 轉 黎 蜀 呀 @o@ ,,,
作者: jason1706    時間: 13-6-2009 13:53
請問發生咩事?
作者: 手乂臂    時間: 13-6-2009 14:49
唔知幾時到魏打人??
作者: kitlovekwai    時間: 13-6-2009 15:03
睇相我見到有,,,
4個團打一個團 , win??? 好似蟻多摟死象多d???
唔知1:1打會點? 不過我驚一陣會話吳國冇朋友so先冇人幫 ,
蜀國團結所以先會打win人地
我驚我地趙ser合左又係比你地幾個團圍一個團 ...
clm1820 發表於 13-6-2009 12:29

其實開頭打時..吳國都有兩個團..不過唔知點解..打打下..有個團走左.@@"
打交開頭..吳國2打1...之後我地先到..佢地叫唔到人...咁都冇計..而且.佢地仇人多..
打親交就預左比人圍..@@本身..吳國有3個勁團既..不過比人搞散左個...變左實力轉弱..
呢D與人冇由....
作者: bestso88    時間: 13-6-2009 16:55
我好似黎左...
係安全區沖緊秘文...
作者: com.hk    時間: 13-6-2009 18:29
合SER後,不滅收硬皮la
作者: kitlovekwai    時間: 13-6-2009 18:39
唔一定話收唔收皮既..大家一齊玩game....開心就得啦..
佢地可能會變到好勁..^^...
作者: kotoko1012    時間: 13-6-2009 19:16
cliff01 發表於 13-6-2009 12:14

唔洗驚~我玩左大半年都係魏,未轉過亦未淆過=3=
最睇唔起d人做牆頭草,邊個國勁就轉晒過去,驚死俾人打咁.
講真,轉左國唔係自己勁左lo,係身邊d人勁左ja,好威咩.
如果魏國真係俾人打到收晒皮既,至少都有我陪你=.=
作者: =龍崎=    時間: 13-6-2009 19:38
唔洗驚~我玩左大半年都係魏,未轉過亦未淆過=3=
最睇唔起d人做牆頭草,邊個國勁就轉晒過去,驚死俾人打咁.
講真,轉左國唔係自己勁左lo,係身邊d人勁左ja,好威咩.
如果魏國真係俾人打到收晒皮既,至少都有我陪你=.= ...
kotoko1012 發表於 13-6-2009 19:16

= =講得好..今晚我幫你啜下枝棒棒
作者: kotoko1012    時間: 13-6-2009 19:41
= =講得好..今晚我幫你啜下枝棒棒
=龍崎= 發表於 13-6-2009 19:38

咁大鑊....[[onion_65]] 我果碌野淨係俾女啜架咋wo[[onion_33]]
作者: γαη☆°    時間: 13-6-2009 19:55
唔一定話收唔收皮既..大家一齊玩game....開心就得啦..
佢地可能會變到好勁..^^...
kitlovekwai 發表於 13-6-2009 18:39

空心豬開p0st第1次見v__v`  好彩我果日出左街吾係到JA`
偷影吾到我^__^ ha;
作者: kitlovekwai    時間: 14-6-2009 00:15
空心豬開p0st第1次見v__v`  好彩我果日出左街吾係到JA`
偷影吾到我^__^ ha;
γαη☆° 發表於 13-6-2009 19:55

@@下次實偷影到..[[onion_60]]
作者: 紫風幻影    時間: 14-6-2009 02:27
作者: 紫風幻影    時間: 14-6-2009 02:28
作者: kitlovekwai    時間: 14-6-2009 02:30
thx..都督大大...
你不如快D出糧比我.[[onion_20]]
作者: 羶斯    時間: 15-6-2009 09:59
thx..都督大大...
你不如快D出糧比我.[[onion_20]]
kitlovekwai 發表於 14-6-2009 02:30

唉~~入左團咁耐~~雞碎都無出過
作者: 小幻仔    時間: 15-6-2009 11:14
咁合ser會唔會"大屠殺"??
作者: kitlovekwai    時間: 16-6-2009 00:55
唉~~入左團咁耐~~雞碎都無出過
羶斯 發表於 15-6-2009 09:59

你係..@@?[[onion_60]]
我都係..[[onion_44]]
作者: kitlovekwai    時間: 16-6-2009 00:56
咁合ser會唔會"大屠殺"??
小幻仔 發表於 15-6-2009 11:14

唔會呀..除左打大交同國戰..
不過如果你係蜀/魏要小心D魔塚..
因為佢地唔同國就會殺...[[onion_53]]
作者: ~呀杰    時間: 16-6-2009 08:28
唔會呀..除左打大交同國戰..
不過如果你係蜀/魏要小心D魔塚..
因為佢地唔同國就會殺...[[onion_53]]
kitlovekwai 發表於 16-6-2009 00:56
仲有如果一個團d人 無lala殺左另一個團d人 就都會打交囉 (試過勁多次比人殺)
作者: 小幻仔    時間: 16-6-2009 10:46
到時如果開戰既話~咁我走先,怕怕T.T
作者: 啊汐    時間: 16-6-2009 20:49
點解會影到夢幻團企安全區@0@ 我見到既系夢幻唔夠打然後口欠左幾個團來咖喎
不是如實報導啵
作者: kitlovekwai    時間: 17-6-2009 02:31
點解會影到夢幻團企安全區@0@ 我見到既系夢幻唔夠打然後口欠左幾個團來咖喎
不是如實報導啵
啊汐 發表於 16-6-2009 20:49

請你慢慢睇清楚吧..事實係點..果晚有份打既都知..
雖然唔知你目的係點...不過隨便你..
果晚..蜀國大勝..就係事實...[[onion_57]]
作者: 樂天小魚仔    時間: 17-6-2009 05:31
見到自己喎@0@
作者: 手乂臂    時間: 17-6-2009 14:35
打交時記住要用第三十6計~
作者: kitlovekwai    時間: 17-6-2009 17:16
見到自己喎@0@
樂天小魚仔 發表於 17-6-2009 05:31

你係..子龍..偷影左..[[onion_62]]
果晚遲左開始影.唔係D相會仲正..[[onion_61]]
作者: kitlovekwai    時間: 17-6-2009 17:17
打交時記住要用第三十6計~
手乂臂 發表於 17-6-2009 14:35

@@""呢條計..係入邊唔多岩用..@@
因為互殺一向係赤壁特色之一..@@
作者: myeess    時間: 18-6-2009 16:01
[[onion_56]]乜咁少魏國團~
趙ser係咁...連孫ser都係...
好似次次都係吳蜀大戰咁

[[onion_73]]雖然我個個係蜀國團...
不過我係魏國...[[onion_73]]
作者: kitlovekwai    時間: 18-6-2009 18:05
[[onion_56]]乜咁少魏國團~
趙ser係咁...連孫ser都係...
好似次次都係吳蜀大戰咁

[[onion_73]]雖然我個個係蜀國團...
不過我係魏國...[[onion_73]]
myeess 發表於 18-6-2009 16:01

魏國其實都強嫁。。不過佢地比較少露面打交。。
作者: ~呀杰    時間: 18-6-2009 18:09
講真我係夜月 幕府 皇朝 入面 夜月係未打過交 幕府就同2個魏團打過 其他魏團真係無- -
作者: benbbvv    時間: 18-6-2009 19:00
安全區戰術?????
作者: 路人K    時間: 19-6-2009 04:16
蜀國勁
吳國都係企安全區吧LA
作者: kotoko1012    時間: 19-6-2009 11:19
講真我係夜月 幕府 皇朝 入面 夜月係未打過交 幕府就同2個魏團打過 其他魏團真係無- -
~呀杰 發表於 18-6-2009 18:09

夜月梗係無啦,果陣夜月係人多,大家開開心心吹下水,圍威喂升裝升lv,俾親人打邊有人吹雞...=.=""
之後star無上,轉左去好友1,2星期,果陣仲未改版都打過1,2次.其實真係得夜月果陣無.....
入左不破仲多,升80果陣晚晚白山亭都有得開party=0=""
e+就真係無喇,個個都12神9喇,哩晒響城入面打73,77=.=""
之前12點執箱,玩下福佳鏢單,押下鏢都仲會有魔塚黎搞局,e+箱都廢事汁,仲邊有交打[[onion_18]]
作者: ~小鈴怡~    時間: 21-6-2009 00:38
好精彩啊~~~~~![[bao_33]]
作者: ~呀杰    時間: 21-6-2009 17:57
夜月梗係無啦,果陣夜月係人多,大家開開心心吹下水,圍威喂升裝升lv,俾親人打邊有人吹雞...=.=""
之後star無上,轉左去好友1,2星期,果陣仲未改版都打過1,2次.其實真係得夜月果陣無.....
入左不破仲多,升80果陣晚晚白山 ...
kotoko1012 發表於 19-6-2009 11:19
Star如果唔係無玩1-2個星期d人都唔會走團 = =
我以前係夜月都升唔到lv 高lv既就自己做任 低lv既真係要搵番同lv個d幫手 有時先會有人幫
作者: audy    時間: 23-6-2009 13:49
1# kitlovekwai 甘勁.....試下一團打一團唔好叫幫手,打場先啦
作者: kevin0220    時間: 23-6-2009 13:55
43# kotoko1012
你講句大把蜀團等住打你地啦......=3="

約個時間囉.....魏國大團(我諗)@@哈哈哈
作者: 赤帝    時間: 23-6-2009 14:07
mars    <<<[[onion_48]]
作者: desitiny    時間: 23-6-2009 14:14
5錯a 睇落好正
作者: 赤帝    時間: 23-6-2009 14:18
刚刚健既新團 吳國     唔過起碼乾坤+金人入得
作者: kitlovekwai    時間: 24-6-2009 14:53
1# kitlovekwai 甘勁.....試下一團打一團唔好叫幫手,打場先啦
audy 發表於 23-6-2009 13:49
\

同我講一團打一團.= =?
好難的呀...因為.我叫到人.駛咩同你單P..傻的.[[onion_51]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2