樂古Nakuz

標題: 點解我入唔到呀???????????????? [打印本頁]

作者: honeybee259    時間: 2-8-2010 23:08
標題: 點解我入唔到呀????????????????
我單佐之後  跟住执行遊戲   按佐確定  彈出個網  個網係  ( 光線飛車)遊戲結束   跟住就冇野啦      
   即係點呀  我重新開機都係一樣      查看版本都係最新版本    快d幫下我呀
作者: lung9755    時間: 2-8-2010 23:57
重裝 要順序
作者: 真白羊    時間: 3-8-2010 00:34
入去動畫節問姐姐拎隻 RCO DVD啦
我已經試過係100%work既
作者: yahoo1011    時間: 3-8-2010 00:35
有冇圖...~
作者: jacky672    時間: 3-8-2010 06:26
入去動畫節問姐姐拎隻 RCO DVD啦
我已經試過係100%work既
真白羊 發表於 3-8-2010 00:34

唔洗錢??   我到依家仲係得閒彈下  入唔到車庫
作者: honeybee259    時間: 3-8-2010 09:32
http://rc.hk.9you.com/gameweb/redirect/index.html    網站就係呢個           一彈出來 個程序都唔見佐
作者: 真白羊    時間: 3-8-2010 17:16
唔洗錢??   我到依家仲係得閒彈下  入唔到車庫
jacky672 發表於 3-8-2010 06:26

除了車費同入場費之外唔需要其他
作者: jacky672    時間: 3-8-2010 20:09
除了車費同入場費之外唔需要其他
真白羊 發表於 3-8-2010 17:16

就咁答張cd 唔洗錢咪得囉  講咁多廢話
作者: 真白羊    時間: 3-8-2010 20:13
就咁答張cd 唔洗錢咪得囉  講咁多廢話
jacky672 發表於 3-8-2010 20:09

係DVD
作者: jacky672    時間: 3-8-2010 21:21
係DVD
真白羊 發表於 3-8-2010 20:13

你岩你岩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2