樂古Nakuz

標題: 你地班人都幾煩wow [打印本頁]

作者: drgon123    時間: 23-8-2011 16:43
標題: 你地班人都幾煩wow

成日話g1搞得唔好,咁勁你搞哇笨!其實港服都算好,如果你地重認為唔好,大可以轉服,呢到多你一個唔多小你一個唔小,但係你地又要犯賤,唔轉,喂咁你想點?
http://www.youtube.com/watch?v=YaJvALubuEs&feature=player_embedded
呢條片有d部分都真係岩晒你地
你地唔鍾意,又要死守港服,咩料?
又要玩,玩完又要_

所有小學雞們:請勿在玩完g1代理 的game後_,此game沒有「又要玩,玩完又要_」服務。多謝合作!

_為粗口
=========================================
重有唔好再話佢出d產品呃錢,我相信有大部分人,個到話完佢呃錢,呢頭走去買

任鬧
作者: qeewee300    時間: 23-8-2011 16:47
G1間諜~揮手中
作者: 1717456    時間: 23-8-2011 16:47
香港有言論自由,有人滿意,都會有人唔滿意
作者: jimmg12    時間: 23-8-2011 16:48
大佬,唔係我地要服務佢,係佢服務番我地=.=
唔通咩都要就晒G1=.=
作者: asd9987412    時間: 23-8-2011 16:49
講真- -其實人地講乜都唔關你事
e排咁多呢d帖.博上位?.?
作者: 最強的新手    時間: 23-8-2011 16:50
有部份我好認同「又要玩,玩完又要_」
作者: drgon123    時間: 23-8-2011 16:52
回復 5# asd9987412

作者: 不知情    時間: 23-8-2011 16:55
:shutup:又一隻忠心既護主犬
作者: drgon123    時間: 23-8-2011 16:56
回復 4# jimmg12

咁唔通又要就晒你地?
作者: 十人竹    時間: 23-8-2011 16:57
G1間諜~揮手中
qeewee300 發表於 23-8-2011 16:47

支持g1就係間諜?
作者: AtroCity    時間: 23-8-2011 16:57

也是那句 : 名花入各眼~
知足的會覺得足夠
不知足的不跟上韓服進度不心息

其實玩家們都是M,剛說完GAMEONE昆錢,等一下就出去買點了。
作者: drgon123    時間: 23-8-2011 16:57
回復 8# 不知情

我認為g1係有唔好既地方,但係你要死守港服就唔好怨咁多
作者: jimmg12    時間: 23-8-2011 16:57
回復  jimmg12

咁唔通又要就晒你地?
drgon123 發表於 23-8-2011 16:56

係,佢出D野唔掂比人鬧好正常
作者: 十人竹    時間: 23-8-2011 16:58
又一隻忠心既護主犬
不知情 發表於 23-8-2011 16:55

我唔覺有咩問題啵佢
你地成日嘈咩野唔好咩野唔好
點解唔轉服呢?
轉左的話又尼呢度做咩呢?
作者: 倒米壽星    時間: 23-8-2011 17:00
G1服務差唔講!(係人都知)仲要發帖話我地
其實我地乜都無做過d咩事
p.s(條片關個帖咩事)
作者: drgon123    時間: 23-8-2011 17:00
回復 13# jimmg12

你可以唔好買
作者: 運命之炎厄    時間: 23-8-2011 17:00
唉,呢排咁多呢D咁既人發呢D帖既,真係覺得自己比人插唔夠...
作者: 菇    時間: 23-8-2011 17:01
我 讚 好
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 17:02
哦,即係我住係香港,香港政府有唔好
但係我地又要住係度,就唔可以插佢
係唔係咁既意思?
作者: drgon123    時間: 23-8-2011 17:02
回復 15# 倒米壽星

又要唔like g1,又要玩佢d game,又要唔轉服
作者: 十人竹    時間: 23-8-2011 17:03
係唔係咁既意思? ...
不知情 發表於 23-8-2011 17:02

可以移民的 就好似轉服咁
作者: AtroCity    時間: 23-8-2011 17:05
回復  倒米壽星

又要唔like g1,又要玩佢d game,又要唔轉服
drgon123 發表於 2011-8-23 17:02

可以理解為 :
因為玩家們都是M,愛被虐。
一邊說代理怎差遊戲怎不好一邊在玩

作者: 不知情    時間: 23-8-2011 17:06
可以移民的 就好似轉服咁
十人竹 發表於 23-8-2011 17:03

移民,同你講野真係完全冇意思
移民唔使錢,其他問題唔係問題?
即係窮等人家,一世就要比人渣壓
睇來你要改下你d價值觀
你咁講,移民係唯一解決方法
咁仲使乜野要民主,要乜野遊行,全部ban哂都得啦
作者: ng26kw13    時間: 23-8-2011 17:07
回復 1# drgon123

回復 12# drgon123

即係政府政策唔好,你要住係HK就唔好怨咁多
我想問你呢D就係你既"理"?
我地係消費者,貨不對版就有權反映,同不滿遊戲公司
遊戲公司唔正視佢地既錯,唔通係我地消費者問題?
成熟D喇,以為自己好清高咁
作者: 乂千仔乂    時間: 23-8-2011 17:07
乜呢排咁多人開呢d帖-.-
作者: jimmg12    時間: 23-8-2011 17:07
回復  jimmg12

你可以唔好買
drgon123 發表於 23-8-2011 17:00

買唔買呢D我有分數
係唔係咁既意思? ...
不知情 發表於 23-8-2011 17:02

呢位人兄已表達到我既意思
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 17:09

拎住一堆唔係理據既理據
睇完真係想講粗口
依家係d乜野既教育
代理商有問題,玩家出聲,反而係玩家既錯
我純粹支持真係有問題而出聲
而唔係為反而反,為挺而挺,有乜都插代理
作者: s20081121    時間: 23-8-2011 17:10
佢地講乜唔關你咩事啊,一隻game緊係有人滿意有人唔滿意
作者: 十人竹    時間: 23-8-2011 17:12
移民,同你講野真係完全冇意思
移民唔使錢,其他問題唔係問題?
即係窮等人家,一世就要比人渣壓
睇來你要改 ...
不知情 發表於 23-8-2011 17:06

咁你地唔滿意丫嘛
咁未去你地滿意概地方囉
就好似你地成日話hf好
就好似你地班人成日話外國好咁
既然係咁點解唔轉服 唔移民呢?
--------------------------------------------
講番窮人
點解會有咁多窮人呢?
未來係要自己爭取
你地窮只可以怪你地自己唔努力讀書
唔努力做野
作者: s20081121    時間: 23-8-2011 17:16
回復 20# drgon123

SD本生就唔係G1,佢只係執9遊口水,我地都唔想,所以先迫住玩佢個game,你估我地想玩佢個game咩
作者: jimmg12    時間: 23-8-2011 17:17
我地係消費者,貨不對版就有權反映,同不滿遊戲公司
遊戲公司唔正視佢地既錯,唔通係我地消費者問題?
ng26kw13 發表於 23-8-2011 17:07

同感+1....
作者: spore100000    時間: 23-8-2011 17:20
that youtube link video

[youtube]YaJvALubuEs[/youtube]
作者: s20081121    時間: 23-8-2011 17:23

唔G唔好嘈啦你,真係抵你比人X啊
作者: spore100000    時間: 23-8-2011 17:24
知足的會覺得足夠

其實玩家們都是M,剛說完GAMEONE昆錢,等一下就出去買點了。
[size=9999999999999999999999]AtroCity 發表於 23-8-2011 16:57

雖然版主對我好衰,但哩句真係好有意義......
作者: pk1pk1kp1    時間: 23-8-2011 17:25

睇黎對你黎講轉服真係唔使成本...

我唔抱怨港服產品包呃錢,反正除左新手包之外其他都係廢,買果D包既人都傻既,幾百蚊為左1部機,真係稀有以後唔會出番都算啦,買左之後過一排會再出番,仲要好平果隻,唔好同我講咩早買早享受呀,幾百蚊就係為左短時間仲要係虛擬世界入面享受,我攞黎買幾餐飯食買幾盒模型仲好啦

我都唔抱怨佢出機出得慢(都唔算慢啦??),出得越快隻game就越唔平衡(新機玩晒??)

我只係希望佢肯出多D似樣少少既活動,活動差唔多都係有錢人受惠

同埋唔好講轉服,轉服唔使錢?港服玩得咁耐既心血對你黎講全部廢?
作者: m6979594    時間: 23-8-2011 17:28
拿,依家我講關於少少自己既意見,唔中意插少少好,唔好插得咁勁
我想講依家唔係話你地班人點,係你地唔知足
依家1個月係有g圖同m圖,只係等多幾個月既分別
你地就要嘈幾時出咩咩g圖
但係嘈個班人點?我認為大部都係改機某任刷g拎返黎
如果今個月出呢部機幸運蛋,下個月就出g圖,咁部機咪會多到通街都係
咁幸運抽到班人咪好唔爽?
仲有d人 ,人地韓服岩岩先出00R,就有人開帖嘈住要00R?
我聽過國服有人講過泰服諗住同韓服,同步更新
但係韓服駁回,但係你地想同韓服同步更新?
以前9you代理又話差,依家轉返g1又話差.代理咪真係好難做?
人地做代理都要搵錢,你唔中意既可以轉服,又話可以唔買點,甚至可以用少d
唔洗日日開帖嘈既,日日都見到呢d post
唔中意既請輕插
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 17:29
咁你地唔滿意丫嘛
咁未去你地滿意概地方囉
就好似你地成日話hf好
就好似你地班人成日話外國好咁
既然係咁 ...
十人竹 發表於 23-8-2011 17:12

我發覺你既理據真係弱到冇朋友
即係有唔滿意,就去滿意既地方
咁呢d叫斬腳指避沙蟲,個問題都係會係度
你移民唔使錢,轉其他f唔使重新來過??
學你地話齋,你地出來護主又唔煩??
來來去去都係重覆轉服轉服,淨係識係度逃避問題
呢個世界係點都會有窮人囉我想講
人人努力就可以做有錢佬,咁死啦,飲食酒店一堆服務性行業就要摺埋啦
你呢d垃圾故仔呃小朋友就得,
呢個世界唔係一分付出一分收獲,係咁既呢個世界冇窮人
香港都唔使一堆生活係貧窮線底下
有d野未出世之前就已經係整定既輸家
唔好同我來呢d故仔,亦都唔係玩緊jump式漫畫,奮鬥就會贏~
作者: 嘲笑    時間: 23-8-2011 17:29

新式小學雞 撐g1=gd打手=g1員工(?)
作者: karara691    時間: 23-8-2011 17:38
大佬,唔係我地要服務佢,係佢服務番我地=.=
唔通咩都要就晒G1=.=
jimmg12 發表於 23-8-2011 16:48

老實講,你玩緊人地代理既Game喎
唔就佢可以點?
作者: jimmg12    時間: 23-8-2011 17:40
老實講,你玩緊人地代理既Game喎
唔就佢可以點?
karara691 發表於 23-8-2011 17:38

我地要嘈佢佢先肯改下架麻=.=
作者: who1998    時間: 23-8-2011 17:47
本少爺不看好g1但也覺得你地煩,日日嘈黎嘈去,咁多唔滿意咪跳服/唔玩囉!另外成班人被人講,剩係識得話人g1間諜,小學雞行為.....
大佬!俾D新意俾D創意黎啦!好悶呀!

BTW,樓主都有睇ming仔D野?
作者: ng26kw13    時間: 23-8-2011 17:49

回復 39# karara691

咩叫玩緊人地代理既GAME就要就
佢地出M圖G圖,點樣更新係佢地經營手法,呢D冇得怨

但係佢地出D活動,消費賞等等,問題多多
好似上次希古單野一堆人沖左用左M都冇希古扲,
官方冇正視
仲有以前一堆活動講左又冇做到,獎品一次次更改等等
呢D就係我地消費者玩家怨佢既
重有LAG SEV彈GAME呢D

而家G1錢照賺,服務成諾做唔好,就係我地要怨既野
佢做唔好仲想轉經營手法就更加睇唔過眼
即係好似政府知香港人買唔到樓,仲放棄建居屋咁呀,明唔明呀
港服有人用掛幫下你升LV,韓服你唔駛指意有
即係好似移民都要錢架,你唔做港服生你就冇醫療保險呀

明唔明呀,各位小孩
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 17:52
睇黎對你黎講轉服真係唔使成本...

我唔抱怨港服產品包呃錢,反正除左新手包之外其他都係廢,買果D包既人都傻 ...
pk1pk1kp1 發表於 23-8-2011 17:25

難左d啵,依家主要都係果幾樣活動
消費獎,頭30名,雙經,或者平日打夠唔知幾多場送經膠
不過可惜既係,佢連經膠都可以冇左回事
就算消費獎度都可以亂派
想佢有心代理埋落去都有難度
作者: 里包恩    時間: 23-8-2011 17:55
其實你開得呢類形post都系有問題:o
作者: karara691    時間: 23-8-2011 17:56
回復  karara691

咩叫玩緊人地代理既GAME就要就
佢地出M圖G圖,點樣更新係佢地經營手法,呢D冇得怨

但 ...
ng26kw13 發表於 23-8-2011 17:49

政府而家一定要幫班窮人既?
窮人自己冇飯開就鬧政府,咁得閒鬧政府不如自己搵多D錢
家陣政府要養你全家?   窮人唔洗做?
買唔到樓就搬啦,自己唔用腦解決問題,一味叫人就自己
呢D就係現代人  你醒下啦,政府冇責任幫你解決問題架
========================
充值活動,呢個問題我冇遇過,但係有的話
的確係官方問題
Lag ser   家陣奉旨比個令ser你?   唔中意就走
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 18:07
家陣政府要養你全 ...
karara691 發表於 23-8-2011 17:56

請問呢個post咁多頁,有邊個要政府老馮咁養窮人?
窮人只不過係用係佢地所講既轉服=移民咁簡單
唔該唔好乜都扯埋一堆來講
作者: plka0608    時間: 23-8-2011 18:09
又一個打手~
作者: karara691    時間: 23-8-2011 18:16
請問呢個post咁多頁,有邊個要政府老馮咁養窮人?
窮人只不過係用係佢地所講既轉服=移民咁簡單
唔該唔好乜 ...
不知情 發表於 23-8-2011 18:07

佢地好似覺得乜都係老馮咁
我只係舉個例子姐
作者: pk1pk1kp1    時間: 23-8-2011 18:17
家陣政府要養你全 ...
karara691 發表於 23-8-2011 17:56
政府唔幫窮人係個政府自己傻,佢咪唔好幫囉,佢自己個國家窮姐,佢自己聲譽受損姐
窮人唔係唔做,係做極都係窮,窮人冇得同有錢人鬥
買唔到樓搬?搬去邊?搬去D隨時倒塌既屋仔?訓街?定係死左佢算?你講到咁對窮人好唔公平
作者: ng26kw13    時間: 23-8-2011 18:18
回復 45# karara691

醒下果個係你
政府冇責任幫窮人,同政府不負責任製做更多窮人同貧富懸殊
又係另一回事
咩買唔到樓就搬,UP緊D咩都唔知
你自己住緊既地方係政府既定自己既又知唔知呀
點解一定要買樓,你又知唔知呀
咩叫可持續發展呀,你又知唔知呀
作者: 不知情    時間: 23-8-2011 18:18
佢地好似覺得乜都係老馮咁
我只係舉個例子姐
karara691 發表於 23-8-2011 18:16

但係呢幾頁都唔見有人話要老馮wow
全部都係全基本既要求
當然你要扯埋出面果堆傻仔又話要咩00r果d就另計啦
作者: nelsonleung917    時間: 23-8-2011 18:19

我堅持g1搞得唔好
(因為主玩一早5係HKF :P)
作者: yipkwanyi    時間: 23-8-2011 18:23
成班小學雞過去韓服啦
到時又話個vpn lag機>最後話埋韓服衰>sd的小學雞走曬>開心
作者: ng26kw13    時間: 23-8-2011 18:23

回復 48# karara691

咩叫老馮
老馮就唔會上街遊行去掙取喇
同埋呢D冇人講過政府一定要幫窮人
係講移民係有錢人既做法,窮人都係要留係香港
但香港既政策製造緊貧富懸殊
作者: lamchunghon    時間: 23-8-2011 18:27
你呢句"又要玩,玩完又要_"好有問題
我地要玩既原因係因為用左咁耐時間黎玩一個服,霎時間要人轉去第2服玩,好辛苦嫁MA
其次,要_GAMEONE係因為GAMEONE的確成日出爾反爾,講過唔算數
有咁既問題,我地呢D玩家係唔係連吐少少苦水都唔得呀
作者: lai102938    時間: 23-8-2011 18:46
唔鐘意g1咪走lor d人講咁多廢話做咩
作者: zero00009    時間: 23-8-2011 18:47
良性溝通味大家都冇事lo :lol
作者: 生物    時間: 23-8-2011 19:03
樓主,你已語無論次
作者: skcs1023    時間: 23-8-2011 19:26
作者: tam1998919    時間: 23-8-2011 22:18
禁多呢啲帖   近排搞邊科(膠上腦??)<<好孩子唔好反白
作者: secure12    時間: 23-8-2011 22:21
知足的會覺得足夠

其實玩家們都是M,剛說完GAMEO ...
AtroCity 發表於 23-8-2011 16:57

我才不是哩
我很久沒買了(啊呵呵...................
作者: coco3240    時間: 23-8-2011 22:30
樓主係g1工作人員定係佬細啊?
作者: TERAYN    時間: 23-8-2011 22:55
樓主意思解讀:hi.你班友仔咪出聲啦
g1隻game做成點關你毛事.好又點?壞又點?
幾時到你出聲.收爹啦.玩就唔好吵.g1唔係岩曬既.但佢代理得隻game比你地玩.你地仲要吵生曬?
問題係你班玩家.根本就係玩家問題.g1冇錯架.人地比隻遊戲你玩就唔好咁多吠.我做到點關你春事>玩就玩.
唔好吵g1.你玩家問題反映比g1係你既錯.完全唔關我事.我隻遊戲質數差與否你地冇權過問.呢d係我既事.
你比錢都唔關我事.我冇權要比你想要既服務你/應得服務你.哈哈哈哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!總之呢.g1還g1.玩家還玩家.兩者並冇關係.亦都無需吵架
以上為小第經樓主post後所解讀的意思.多謝睇曬。
作者: chankifung4e    時間: 23-8-2011 23:07
不滿代商有何問題?
代理商做得唔好係我地既錯?

相信閣下必定有一個youtube ac
當你見到一條你好唔like既片
你就會喺下面 _

一樣道理
作者: 蒼藍突擊    時間: 23-8-2011 23:09
你地唔鍾意,又要死守港服,咩料?
drgon123 發表於 23-8-2011 04:43 PM

比左錢先知=條!比人昆9左!
作者: qeewee300    時間: 25-8-2011 16:58
回復 10# 十人竹

護主犬~請伸手~
作者: 十人竹    時間: 25-8-2011 17:05
回復  十人竹

護主犬~請伸手~
qeewee300 發表於 25-8-2011 16:58

唉......你地班人一味姐係識嘈
真係煩
作者: drgon123    時間: 25-8-2011 20:10
樓主已潛水:lol

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2