樂古Nakuz

標題: 評垃圾武當 [打印本頁]

作者: LossK    時間: 8-8-2013 19:56
標題: 評垃圾武當

6粒5血 1粒5體 仲有2件防裝未上
9粒5冰攻 仲有2件未上
4粒5閃 仲有2件未上 3粒6會 仲有2件未上
7粒5命 仲有2件未上

修煉:靈氣3/10 體力18/20 身10/20   潛體 冇食過任何+潛既丹
請狠評
作者: ∼香B∼    時間: 8-8-2013 19:58
仲有好大進步空間 不過玩冰攻武當屬於明智
唔知你既攻擊裝備點樣..不過個人建議就係玩3屬+內功  捨棄減抗(約100減抗就夠)
作者: dolphin413    時間: 8-8-2013 20:00
唔知冰攻武當平推痛唔痛
作者: LossK    時間: 8-8-2013 20:02
回復 2# ∼香B∼

因為收吾到貓眼. 所以打哂會心 減抗我放左糸把神既第1孔 貪佢D光靚先整
作者: LossK    時間: 8-8-2013 20:03
回復 3# dolphin413

我打冇抗人 4000~5500浮動
   如果開斜飛打校場 秒到10~12萬血冇抗人
作者: LossK    時間: 8-8-2013 20:06
仲未整真元
作者: 小小武當    時間: 8-8-2013 20:10
係FB搵到唯一既舊圖
全4血精  5閃x6 5命中x6 5貓x6 無會心石  個陣未出真元
個個時期 裝應該仲係6-7星吧  89級前期 4800m經升級
加油吧!

作者: LossK    時間: 8-8-2013 20:13
回復 7# 小小武當

點解谷到咁多身發既= =
作者: 小小武當    時間: 8-8-2013 20:23
回復 8# LossK
已經唔記得了  因為張圖係2年前
只係好堅持一樣野   唔理你幾多星自制  所有自制  一定要''深藍''有體裝
當你全身裝備都係深藍色  最尾你既屬性圖出到黎就會好突出 好令
作者: LossK    時間: 8-8-2013 20:29
回復 9# 小小武當

只要件裝有體有身 就得? 吾理佢有冇0氣定力個D?
作者: 小小武當    時間: 8-8-2013 20:36
回復 10# LossK
最理想就係 防 閃 靈 體 身 會防 所有

外防 閃 體 身 所有 --->內防 靈 定
作者: 小靈=]    時間: 8-8-2013 20:38
之前聽人講話玩冰攻要高石先勁-,-
但平推如果5-6千黎講算吾錯
再搞埋修推高內攻應該平穩有7千到
作者: LossK    時間: 8-8-2013 21:18
回復 12# 小靈=]

我未齊石-,-
作者: LossK    時間: 8-8-2013 21:19
回復 11# 小小武當

咁我遲D成身換哂佢
作者: crazyalvin    時間: 9-8-2013 10:15
小小武當打死人喇:p
作者: LossK    時間: 9-8-2013 13:09
回復 15# crazyalvin

佢d數值太高 邊有得同佢打
作者: 小小武當    時間: 9-8-2013 13:36
回復 15# crazyalvin
過氣左啦 哈哈
我次次上人仔密你  你都唔理我#11
作者: seksek2345    時間: 21-8-2013 16:17
都ok既

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2