樂古Nakuz

標題: 新大家哥+新外掛? [打印本頁]

作者: 怪盜kid    時間: 3-3-2015 16:24
標題: 新大家哥+新外掛?
攻擊力異常高,出完必殺唔扣SP值
作者: UIOPRT    時間: 3-3-2015 18:20
你下次還是拍條片吧
作者: yiuee1314    時間: 3-3-2015 21:41

頂 你迫我po呢張圖出黎咩 我相信我ge實力唔需要同大家交代掛 輸比我都唔好覺得奇怪呀[img][/img]  
洗唔洗影埋我隻正義裝左乜技能比你睇呀 = =
作者: nick97    時間: 3-3-2015 22:52
回復 1# 怪盜kid

新外掛係指佢用外掛?
作者: yiuee1314    時間: 4-3-2015 00:13
我係一代玩家 輸比我係正常 加上我有完美主義性格 一旦覺醒 精神力 反應 思想力即時大提升 同爆種差唔多 所以輸比我係正常ga 唔需要話我掛    你地咁樣係抵毀我
作者: 小KAI軒    時間: 4-3-2015 15:10
我係一代玩家 輸比我係正常 加上我有完美主義性格 一旦覺醒 精神力 反應 思想力即時大提升 同爆種差唔多 所 ...
yiuee1314 發表於 4-3-2015 00:13

大師果然係大師
作者: oiing    時間: 4-3-2015 17:34
大師果然係大師
小KAI軒 發表於 4-3-2015 15:10

大師真係大師,我地d嘍囉識條_咩
作者: Simon844    時間: 4-3-2015 20:50

新外掛 6.4
Cheat Cheat Cheat ?

G1 check 下佢有冇高輸出便知真假
作者: yiuee1314    時間: 4-3-2015 23:12

樓主話我出完必殺唔扣sp值   睇3樓張圖吧      lv10的正義裝左有加攻擊力ge強化部件同埋野野會心可以唔高輸出?
作者: leunghoi80    時間: 4-3-2015 23:20
睇黎大師兄番左黎
膠神強勢回歸
作者: yiuee1314    時間: 4-3-2015 23:44
好耐冇見  兩年了 大家好嗎
作者: Simon844    時間: 4-3-2015 23:49
必殺 + 強化部件 = 野野會心 + 高輸出 ???

老天爺說實話 la
作者: yiuee1314    時間: 4-3-2015 23:54
野野會心係我識收刀 再搵對方的後方斬擊 了解嗎
作者: Simon844    時間: 5-3-2015 00:04
野野會心係我識收刀 再搵對方的後方斬擊 了解嗎
yiuee1314 發表於 4-3-2015 23:54

Why your pictures always use GUN ?
作者: yiuee1314    時間: 5-3-2015 00:06
Why your pictures always use GUN ?
Simon844 發表於 5-3-2015 00:04

can you say that again?
[img][/img]
作者: Simon844    時間: 5-3-2015 00:10
玩1,2,3,4,5武 la !

NOT ONLY 1武
作者: yiuee1314    時間: 5-3-2015 00:12
你睇唔睇倒我個道具係用左 得番一個紅閃 sp都係   我就係玩緊12345
作者: Simon844    時間: 5-3-2015 00:16
你睇唔睇倒我個道具係用左 得番一個紅閃 sp都係   我就係玩緊12345
yiuee1314 發表於 5-3-2015 00:12

really ?

MOVIE pls
not PICTURE

Thx
作者: yiuee1314    時間: 5-3-2015 00:20
沒空弄影片  相信事實吧
作者: Simon844    時間: 5-3-2015 00:26
影片等同搞清楚事實真相
作者: st24515574    時間: 5-3-2015 01:43
大學哥e d on 9仔見一次踢一次
吾夠人打就彈機
用神高玩只一,禁人用s沙漠ew
大師級既野,我地吾明丫la
作者: 工口仔    時間: 5-3-2015 02:00
我係一代玩家 輸比我係正常 加上我有完美主義性格 一旦覺醒 精神力 反應 思想力即時大提升 同爆種差唔多 所 ...
yiuee1314 發表於 4-3-2015 00:13

本身你派膠我就費事話你...竟然敢係我呢啲初世代接近神既玩家面前講你乜拎反應好乜乜乜

你慳啲喇...

我有資格話你囉~因為我未輸過比你 我根本冇同你打過
我係唔同你打我嬴唔到你都唔比你嬴到我 隔住個Mon打我呀笨
作者: 小KAI軒    時間: 5-3-2015 11:31
本身你派膠我就費事話你...竟然敢係我呢啲初世代接近神既玩家面前講你乜拎反應好乜乜乜

你慳啲喇...

...
工口仔 發表於 5-3-2015 02:00

哦你死喇, 方丈份人好小器
作者: yiuee1314    時間: 5-3-2015 11:49
衰人  派膠無罪 娛樂有理 呢句你識條丁 我宜家就格住個mon打你 唔好走呀
作者: devilc    時間: 9-3-2015 01:26
你話lv.10嘅攻擊加成部件?個數值好似唔係以百分比加上去喎……何來有會心般嘅輸出呢?而且台服玩家已證實加成後 增幅並不不大
而且正義我都有用過 佢高攻但唔表按儲sp快喎,部機又無技能加sp 又無插底爆卡 (你裝v疫苗),以環境證供好難令人信服

p.s. 一係你拍片俾我地參考下吖
作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 15:16
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 18:08
回復 [url=http://www.nakuz.com/bbs/ redirect.php?goto=findpost&pid=35334437&ptid=4511053]26#[/url] yiuee1315

第1:你用「放左好多圖片證明你打尉、校、將」去證明你係勁,但係點解要我地以圖片係「冇改」作為大前提去信你講野?你有咩方法去證明果D圖片唔你係自己改出黎?點解你
          唔去拍片去加強「你有比其他人強大的實力」呢個論點?如果唔識拍片可以係樂古搵教學或問人?如果識拍片但唔拍係唔通係你有能力改圖但冇能力改片?
    第2:你所講的實力係米指緊改圖方面?
    第3:如果你講到你係咁勁又點解出現「打唔赢人就會彈GAME」的情況?
    第4:既然你係出黎做野,就應該有一定年紀,應該知道點樣儲錢,咁點解你又要人送野比你?就算真係有人送,你又唔CAP圖去證明係有人送?唔通得個講字?
作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 18:37
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 18:52
回答:
第1:倒不如問你有咩方法證明d圖唔係你改出黎?我有叫你上傳所有對戰影片出黎?但由頭到尾係呢個AC一條片
都冇放出黎,你有冇用呢個腦去念呢個問題?
第2:如果用「有能力改圖改到非常完美」為實力用在「應該信個賽果 相信我ge實力lor」呢句唔符合?
第3:你有冇證據指出你唔係係打唔贏人的情況就會彈game的情況?唔通你部腦可以
第4:點解各而你想人地比錢g1賺?cap圖有人送可以證明你所講ge野係事實 咁簡單ge道理都唔知 你有冇用呢個腦去念呢個問題?
基於4條問題你ge回覆都好像冇用腦就問 本人測猜地球上出現無腦袋低智能人類恐襲地球
作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 19:00
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 19:03
我有懷疑你實力?我冇話你D圖係改出黎但想反問你有冇方法去證明你D圖唔係改。
冇方法證明你D圖片係有改 同 冇方法證明你D圖片唔係改係兩個概念,我係後者,請分清楚
唔認為圖片係有改 同 唔認為圖片係冇改係兩個概念,我係後者,請分清楚
我只係強調後者
作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 19:09
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 19:10
片(加上高清)係最有說服力去證明你的強大,何況可以澄清你冇用外掛,純靠實力去赢人,何樂而不為?拍幾部上youtube第所有人考證都咁難?
作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 19:12
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 19:17
EG:有方法證明世上有鬼同有方法證明世上冇鬼係同一個概念?
你未拍又知人地會話條片係改
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 19:24
條片係米改大家會判斷,你唔拍就一定冇得判斷,唔通拍片去證明實力會比PO圖去證明實力更冇說服力?
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 19:35
同埋點解我地可以單憑圖片去懷疑係你自己開掛去赢人或者係你收買對方要對方輸比你,用圖片去證明你靠真才實料赢有一定難度,何況我地都唔知當時對方的實力,你唔比對方係賣左AC,係新手?拍片可以排除以上疑慮,你點解唔咁做?我相信冇人會反對睇你的對戰影片。
作者: ken88623    時間: 10-3-2015 21:48
[youtube]qGTL9D5uCB4[/youtube]
作者: PC45    時間: 10-3-2015 22:20
ken88623 發表於 10-3-2015 21:48

作者: yiuee1315    時間: 10-3-2015 22:25
作者: s0521114    時間: 10-3-2015 22:49
回復 38# ken88623

禁多no SP,比我win的?叫人no SP,自己又SP的
作者: 虎珀    時間: 10-3-2015 23:09
咁ge實力原來呢個就係你唔拍片ge原因,完美主義覺醒就係求人地比你赢,求唔到就彈game,真強;p 辛苦晒ken
D圖有咩說服力?睇完條片明晒。
作者: 小黑死神    時間: 11-3-2015 05:21
收服之罪
作者: Simon844    時間: 11-3-2015 11:39
新大家哥 (1314 + 1315) 消失了
作者: yiuee1315    時間: 11-3-2015 12:02
作者: devilc    時間: 14-3-2015 00:20
你算吧啦!叫你放片又唔放 成日講其他野遊花園

一句講曬 你一日唔拍片証明 我地一日都唔會信 講完……

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2