打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 出減抗

傻仔你幾多級呀
未有減抗戈時少林或者係廢
但係減抗出左少林絕對勁過天山啦
真係當少林係流?放大技石愈勁差距愈大
少林減左抗攻分分鐘高過峨眉啦仲係到咩都唔知咁
仲有你講到星宿好似係垃圾咁
星宿單屬呀傻仔9大門 ...
stanley2036 發表於 9-5-2009 00:42

你自己講落去啦..少林第一呀...星宿第二呀...咩第3呀??
我訓啦..唔想同你呢d冇腦仔講野哂我時間...真係kai到冇朋友
7石人真係7石人意見都比平正常人唔同d...真係叻仔[[bao_36]]
回復 支持 反對

移花未完少林訓底左 仲講咩技術 天山100%勁過少林 有-擴  唔好死頂啦 太家同裝 天山嬴硬
回復 支持 反對

你自己講落去啦..少林第一呀...星宿第二呀...咩第3呀??
我訓啦..唔想同你呢d冇腦仔講野哂我時間...真係kai到冇朋友
7石人真係7石人意見都比平正常人唔同d...真係叻仔[] ...
知錯難改 發表於 9-5-2009 00:45

傻仔幾時講過少林第一星宿第二你想像力真係幾好[[bao_50]]
第一無論點都一定係峨眉6石階層就天龍,,第二係少林/逍遙
第三先到天山 第四星宿 第五明教 第六丐幫 第七武當
唔係同正常人唔同而係你地d成日真係意為天山減抗一定最高攻
其實想話你知少林同峨眉先係
回復 支持 反對

60# stanley2036   我想問你正服幾石人
回復 支持 反對

你地各位覺得天山點解最高攻先有咩理據支持你既論點
唔好再講咩國服係人都知天山咩咩咩戈d野
一句講哂天山有咩條件係減抗年代高攻過少林先?
回復 支持 反對

前車可鑑  咁大個國服D視頻係度
大把人同石同裝咁打過啦
又唔係冇得睇
回復 支持 反對

stanley2036 發表於 9-5-2009 00:59

=_= 唔係下下平砍架
會心高+移花+陽關...加上天山技能入面屬攻O既招式係最變態而且回招快
減左抗即係將天山將有屬攻技能釋放哂出黎..
回復 支持 反對

=_= 唔係下下平砍架
會心高+移花+陽關...加上天山技能入面屬攻O既招式係最變態而且回招快
減左抗即係將天山將有屬攻技能釋放哂出黎..
FA小美 發表於 9-5-2009 02:39

無錯啦
唔係高攻就有用,你掂人唔到,10萬攻都無用
天山就有超強控制同絕對先手
機動性,爆發力,少林同天生完全無得比
鷹擊係減抗下,絕對係最強既圍技(而且呢招命中極高)

少林果D拈花指,伏魔圈都叫控制嗎?

結論係,係大家都俾減到0抗後
邊個有強既控制力,就係邊個有著數
比既唔再係高攻,而家邊個令到對手被白打既時間較長
邊個既瞬間爆發力好
天山呢點絕對係遠超少林
回復 支持 反對

出左減抗同第4孔少林頂唔到啦
我自己一開始就玩少林 玩左就來成年
未出4孔d人好少上玄抗少林重有得打
出左就完全無得同同石天山比人地有位上玄抗
同同石丐幫.星宿重有得打..天龍如果著自制少林就冇得打
其他同石少林打唔過啦
回復 支持 反對

stanley2036 發表於 9-5-2009 00:59

睇左咁耐,我都好想知你咩SER咩石

你講到咁熟咁既,你個個門派都有玩咩?

紙上談兵有咩用,講到天花龍鳳咁.

開返你自己個A/C,睇返自己有咩料先啦
回復 支持 反對