打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] HK第1紅稱QQ 終於引到黑馬同認清誰是朋友/敵人 (唉.羞家)

關閉 [複製鏈接]
唉...支持
回復 支持 反對

回復 19# tacky

你要知道我原來都唔想拎出泥 有人出泥迫我 咁咪企出泥lo
回復 支持 反對

嗯嗯,保住自己地位梗係最優先,我好同意你既講法.
回復 支持 反對

回復 23# tacky

仲洗講= =
回復 支持 反對

如果唔係卑人9封ac一定唔會咁慢, 我d任仲要由頭做起, so未能紅稱尤其d任要等呢...果d天龍 ...
furball111 發表於 1-5-2012 08:22

你之前比人封左好似話退出
回復 支持 反對

你肯定bot英雄係台灣人嗎?
回復 支持 反對

回復 26# ChrisYU

轉個講法 佢不被列入為(全)香港人
回復 支持 反對

領宜姐由始至終都冇認過自己系香港第一人 佢也知道台灣早已有很多人拿到
如果你覺得佢咁就=串嘴我無話可說 相反即使你是比她快 但你沒有po出來誰知道?
幫她代發的朋友幫她分享喜悅可能用字會太武斷 把她塑造為香港第一人 但這也不過是誤會
希望你能夠理解諒解 而不是看到有人出來搶到你的(第一位)便出來說要收她們皮
如果你真的是不介意誰第一的話 為什麼要理會別人誰第一呢? 你重視誰第一的話
為什麼不早早發圖消除現在的問題呢?這種心態有點奇怪 先不發圖 等人發圖 再擊沉別人
我相信你也不是這麼黑心的 但這樣難免帶來別人對你的誤解 人地只不過想分享下紅稱喜悅
點知會比你地d人咁樣看她 你覺得這樣很好嗎
我恭喜你取得紅稱 但希望下次真系咁重視第一 就5好用呢種間接方法
表示自己系逼於無奈同時令人十分驚歎原來你才是第一 把你當成神看
兩位紅稱的我也認識的 希望大家和平相處啦 雖然我有點偏幫領宜
但這都是因為我知道她並沒有逼你拿出來 佢早已說出你可能已拿了紅稱 她放上來也沒有別意
我不太會表達 希望你能明白

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
Lemon雨 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  ChrisYU

轉個講法 佢不被列入為(全)香港人
QPrinceQ 發表於 1-5-2012 11:06

我尋日你未開post我同佢玩機甲
已經問左佢係咩人
佢話澳門人
但多駐台服
回復 支持 反對

我就覺得CSO稱號都係個名姐...
何必認真?
所謂黑馬都係想要個紅稱姐...
更加無需要講係吾係敵人
玩個稱號番黎個個都想
另外香港同台灣的確無得比
玩家人數用倍黎計
但係同樣存在玩家人品既問題
我就吾會因為部份玩家合作問題而判定某地區既好與壞
無謂因而感到無奈

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
LSH:P + 1 認同
Lemon雨 + 1 我很贊同

查看全部評分