查看: 3888|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] $25放國服九陰真經5月16日內測帳號多組(無密保20秒改密碼)

平放國服九陰真經5月16日內測帳號多組, (網吧即場由你改密碼,帳號無任

何密碼保護~無電話 郵箱 身分證綁定!!
可以自行設定!!純碎空AC!)

帳號價格   $25

交易時間地點為: 觀塘I-ONE網吧   下午2點~6點

有意購買請論壇PM我   (PS:一定要網吧交易,昆狗請繞道!多謝合作`:handshake )

各位巴打要體驗只GAME要手快啦~~香港代理商去到下年都唔知開始封測未!@@

回復

會唔會太貴=_= 人地本身免費...
回復 支持 反對

宜家都未到16號=.=
你又知你實有?
再者...
人地本身真係唔洗$
你賣成50$會唔會貴左D=.=
同埋如果由「你」黎幫手激活
你咪知道個AC=.=
(雖然係刪檔,但係你再囉黎賣我地呢D人都有個風險)

我既疑問係咁多
其實我都有少少想買...
但係你解答左先再決定買唔買
(怕比人昆@_@)
同埋呢個不刪檔都唔知可以玩到幾耐..50$真係太貴
回復 支持 反對

回復 2# kelvin4leung

版主大人,物以稀為貴,況且激活碼香港玩家根本冇辦法拎唔到,(我煩左20幾個內地親戚朋友先拎到) 50元價格去體驗到九陰真經呢類頂級遊戲你覺得如何?買張點卡都唔止啦..........重要係今次測試時間為最耐的一次會持續幾個月,正式測試可能仲要等到下年,香港地區測試ge話....大家自己估下Gameone辦事速度啦.
回復 支持 反對

回復 3# Demon1023

Demon我先答你第一個問題,今次激活碼發放時間分好幾批次,本人激活碼是屬於第二批發放的,時間係5月10日,(官網有通告的)   至於價錢問題,物以稀為貴,況且今次測試碼發放並非所有申請人都可獲得,係經抽獎形式發放架, 至於幫你激活方面步驟係咁----->無須任何登陸,系網吧我會先去官網打開激活網址先輸入 激活碼 ----->然後再由你登陸蜗牛通行證------>最後由你按確定激活 , 期間我唔會知道你任何隱私~激活碼用過之後即會無效^^ 唔知咁樣解答夠清楚未..........
回復 支持 反對

回復 5# GTR860

咁樣都唔錯BO@_@
咁樣交易地點有無局限??
方便既話可唔可以用下Msn呢D黎講???
回復 支持 反對

其實我想知道點解你可以有20組甘多..
回復 支持 反對

會唔會太貴=_= 人地本身免費...
kelvin4leung 發表於 13-5-2012 21:21

呀呀呀呀呀...慢左步..之前keep有睇
之後冇在check 今日一睇冇曬...
http://ka.sina.com.cn/info/869.html 希望陶到號吧...
回復 支持 反對

我決定買=)
你比Msn我
我加左你之後就係MSN講店
跟住再買=)
回復 支持 反對

我買...比msn詳談吧
回復 支持 反對