查看: 3095|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[老字號]香港大型正宗升級伺服器 [轉左IP] 老玩家入黎睇

大家好 講多次今次唔係魔獸場 係升級場 咁係咩升級場場呢? 就係殺左人會升lv有d分可以加技能 好似online game咁 好唔好玩? 今次唔係吹水 真係好玩 因為只係岩岩開 人人都好低級

ser介紹:殺元人同玩元一場就會有經 之後就可以加技能好似吸血 回血 果d咁  當然呢個ser只係岩岩開 希望大家多多支持 呢次呢個ser我保證一定好玩呀 外掛方面唔洗諗 本ser用bac防外掛 同埋有唔少admin係到 so 唔洗驚

新手教學:新手一開始最好點加血,同吸血,回血 呢3大重要巨頭先 之後一定要點連續跳躍 同長跳(能大大增加跳的距離) 通常0~80lv都好易升  係80lv之後開始難升

本ser現在招收B級admin要求只要100級就能  

本SER大約開放時間
星期1~5開放時間:下午1點~晚上10:30左右
星期6~日開放時間:上午10:00~晚上11;00左右

本SERIP:113.252.9.175:27016
介紹得7788喇! 希望咁多位玩家百分支持 講多次 真係好好玩 我就係唔明點解咁小人玩 我求下你地玩下喇 玩下就知幾好玩

如果想搵我傾ser 升級場/魔獸場d野  呢d野可以搵我
我msn:heiheibno@hotmail.com
場主名:ho ya ho some(可以叫我好人好心)
見到我都可以打個招呼嫁,我都會應
回復

kai場一個lor
佢用左 [  木葉體術奧義!? 千年殺!  ]   的AMXX
姐係可以用來刀人la  
但個Vip > k*
話唔可以刀,,仲要ban左我
哇,唔可以刀,,廿不如唔好用個 amxx la  
你係個ser+左 個amxx 唔可以用  用下你個豬腦 好冇??

玩Tokyo果個場 好過la
+左amxx 唔可以用??你係的話+個權 話咩人可以用 咩人唔可以用la  天才
回復 支持 反對

kai場一個lor
佢用左 [  木葉體術奧義!? 千年殺!  ]   的AMXX
姐係可以用來刀人la  
但個Vip > k*
話唔可 ...
我是ed仔 發表於 29-4-2011 14:39

用係可以用 但係唔可以過量姐
比個ip我 解封你
回復 支持 反對

58.176.17.199  
廿你不如set使用量la
仲有Vip 可以BAN人 (0) ??  9ban架??  
set左amxx = 可以用架la  
係你地唔set 使用量wo  廿可以ban我@@?
回復 支持 反對

用係可以用 但係唔可以過量姐
比個ip我 解封你
ilikehkccwar3 發表於 29-4-2011 15:06

解封左未??話解封  但冇解封??
回復 支持 反對

個場主係3d仔黎
我camp係b hole位,
佢係a門,佢仲話佢聽到腳步聲喎!!!
佢話佢自己聽到好大既腳步聲!!!
回復 支持 反對

n-s ser not good lor
回復 支持 反對

個場主係3d仔黎
我camp係b hole位,
佢係a門,佢仲話佢聽到腳步聲喎!!!
佢話佢自己聽到好大既腳步聲!!! ...
劉哥 發表於 30-4-2011 11:53

無話(好大)腳步聲lo 唔好老吹 你條友唔識聽腳步聲就唔好嘈喇
回復 支持 反對

初心者=.=唔係太可信
回復 支持 反對

初心者=.=唔係太可信
a44a99 發表於 1-5-2011 11:26

我開過好多ac嫁喇 我都玩左cs一排
回復 支持 反對