打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

天山打得唔錯 我都想打下校場
回復 支持 反對

冇人話佢獨步北SER天下.而且即使佢套打法幾傻仔.只要佢贏到咁就冇分傻唔傻.最緊要實用
而且蕭楓出橫 ...
龍天嵐 發表於 19-3-2013 10:55

天龍我就唔再掉錢落去啦自己南ser 隻人都唔掉錢,莫講話去隔離ser 整隻新人仔
咁有人肯出到ac 借黎玩玩又唔區嘅=)
回復 支持 反對

你就真係幾識避而不談 你D PHY計錯晒呀大佬 正視下
同埋我有講過呢個係我打法? 咪自HI先得架=_=
都話 ...
楓 〞 發表於 19-3-2013 11:37

有份睇嘅都知你味野架啦
死要面子:見到d 人講丐就插把嘴講講講令人認為你好勁咁
比人講到你d 弱點就推番個波比人係度話人地咁做我學你架咋
跟任回你一句你就打篇文章出黎回,以為自己好好文彩- -
跟住打完d 野就改改改,係咪自己打錯好多野改左佢黎挽回面子呢
最後啦
我諗我D技術點都唔夠你打 因為你套打法太完美 」太讚
回復 支持 反對

有份睇嘅都知你味野架啦
死要面子:見到d 人講丐就插把嘴講講講令人認為你好勁咁
比人講到你d 弱點就推番 ...
fongkapan 發表於 19-3-2013 18:49

又係一個避而不談 都話你計錯晒數=_=
分析丐有咩技能 就等同話丐/我自己好勁?
我幾時否認過丐幫既弱點呢? 你未搞小動作之前個幾個留言
全部都係話 高石既話 天山都係佔優 所以都唔洗走丐80技
走都未必走得晒 天山連控斷既話會被對方封移花
句句都係客觀事實 況且我以丐既統稱去分析 並唔係話我自己點點點
只係有天山唔信丐80技係移花既好時機而已
到你搞小動作喇 咪講番你早前話要走丐80技 
係你自己話用強控+上騎走得甩冰至無狗之下既80技
咁我咪證明俾你個神人睇 就算係「第一」既星宿都唔會走得甩
之後你又馬後炮又計錯MATHS & PHY=_= 到最後都仲係唔認自己既謬誤
「星宿要走冰至,都要假設好多野嘅
假設你強控到佢,假設你有隻快快地嘅坐騎
要走咪強控上坐騎,事先談笑左上坐唔怕被打斷」
「我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩」
呢兩段野都係你自己講 不過都話事實係星宿走唔甩=_=
呢個根本就係問題所在 你廢UP其他野都係於事無補 人少少咪認左佢囉=_=
回復 支持 反對

我睇完覺得你廢姐,
我之前中左無9吾知有無冰至,輕功飛走
落地都5秒掛,又輕功,
得吾得架?
回復 支持 反對

又係一個避而不談 都話你計錯晒數=_=
分析丐有咩技能 就等同話丐/我自己好勁?
我幾時否認過丐幫既弱點 ...
楓 〞 發表於 19-3-2013 21:46

得啦丐幫神手你係神人,比個讚讚你
同埋比d 稱號你
史上完美連技丐幫神手
史上完美分析神手
史上文采最好天龍玩家
史上完美技術達人
史上辯歪論神手
史上數學物理神手
DSE 高分王
史上最多編輯原文達人
史上作文大王
打遍天下無敵手
恭喜你達成咁多成就
你呢個完美人士可以向上帝申請做接班人
真係冇人可以嬌美你呢個神手
六字真言:「吹鳩漲,收鳩皮」
我又歡迎你作番幾百字黎話我點避話題wo,每次你都岩晒嘅。側側膊,唔多覺

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
∼香B∼ -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

得啦丐幫神手你係神人,比個讚讚你
同埋比d 稱號你
史上完美連技丐幫神手
史上完美分析神手
史上文采最好 ...
fongkapan 發表於 19-3-2013 22:44

睇完你呢個PO...
估唔到你已經詞窮到呢個地步.理虧仲要死撐..唉....
不過做人又唔好做到咁.唔夠人嘈.就唔好打哂粗口咁啦.
我都知你冇哂道理唔夠人講.終於都輸左.係會幾火.不過講野個陣都唔該有番少少口德
咁你就算講輸左都唔會比人覺得你無品嘛.尼路哥

順帶一題.唔係嬌美呀.係媲美
回復 支持 反對

請留意言辭..唔好太過火了.我都唔想關帖...
回復 支持 反對

睇完你呢個PO...
估唔到你已經詞窮到呢個地步.理虧仲要死撐..唉....
不過做人又唔好做到咁.唔夠人嘈.就唔 ...
龍天嵐 發表於 20-3-2013 07:16

北ser 真理長存(啪啪啪啪啪)講到自己衰左就開始話人理虧,真理!
講多無謂就隻抽最實際
南ser 89星宿黑焰王子尼路等緊你黎挑戰架,理虧王蕭楓
最驚你唔黎咋得把口@@
再同你廢up 就關帖架啦
理虧王你就當你口技贏我啦真係唔夠你所謂嘅「道理」同「技術」黎
回復 支持 反對

北ser 真理長存(啪啪啪啪啪)講到自己衰左就開始話人理虧,真理!
講多無謂就隻抽最實際
南ser 89星宿 ...
fongkapan 發表於 20-3-2013 19:41

我就淨係知有隻神手星宿話用強控+上騎走甩冰至無狗80技
之後又計錯MATHS & PHY 最後都仲係死唔認錯
以上段野都講左唔少次 只係隻神手星宿避而不談 又唔認數
咁既狀況 都真係唔知邊個理虧喇~
唔係加D感嘆號 HIGHLIGHT幾句 作多幾個名就代表有道理既
成炸廢UP 原來又係避而不談 花招再多 都掩飾唔到荒謬既聲稱同錯誤既計算既 
回復 支持 反對