打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 越級挑戰!? 北ser 5帶6石天山pvp特輯!!

仲有我好似都冇走出黎証明d 咩同埋都唔洗對d 自滿hi 去証明:0)
回復 支持 反對

又有hihi 插把死人嘴落黎我好似冇講過邊個死雞撐飯蓋wo,話緊片入面d 人唔得架咩!?定係你認為係蕭楓死 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 20:44

FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
就討論下你呢段回應所提及既技術
用一個好簡單既數學角度去計 冰至無狗減速100% 我諗你唔會質疑
我當你有最快既坐騎+85% 咁冰至無狗之後再上騎既速度會係幾多呢?
-100%+85% 難道會變左+15%? 當然唔會係啦 答案係-15%
即係你中左冰至無狗之後 無論上咩騎 速度仲慢過平時行路...
再者 召喚坐騎都需要時間 而且你係80技隔離召坐騎
先唔理隻丐之後既動向 我話知佢之後相反而行
召坐騎既時間根本就係硬食緊80技 呢個打法傻的嗎?
以你宣稱高過全北SER既修煉 強控小弟大概只有6秒 但召坐騎都需要3秒
即係你只有3秒用最多-15%既速度同我拉開距離
好遺憾既係 小弟招八步趕蟾+50%速度而且長達14.5秒
更遺憾既係 大佬你冇瞬閃又冇加速技雙重加速
你對住我呢隻低修丐 頂多甩到1-2秒80技
對住貴SER既鍾無艷 你1秒都唔會甩到

其實你唔需要提及技術呢2隻字 只係好普通既數學黎
學生哥 讀多D書啦 基本既數學都唔識...=_=
回復 支持 反對

FINE 你過去既衰野的確唔值得重提
就討論下你呢段回應所提及既技術
用一個好簡單既數學角度去計 冰至無 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 21:19

對住你唔洗走都秒你唔在講用85%坐騎再開馬胺就105%=)
再講技術神丐,你既然認真冰至無狗完大概唔會仲開加速80技?
加上,係你開80技前食到含笑的話,個效果亦都一樣係度唔會免疫左
另外鐘無打法就係加速80技,比起你嘅冰至無狗實用之餘再冰至沖陣
而唔似你咁浪費冰至同加速達到相約效果
回復 支持 反對

對住你唔洗走都秒你唔在講用85%坐騎再開馬胺就105%=)
再講技術神丐,你既然認真冰至無狗完大概唔會仲 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 21:35

講咁多咪即係廢UP 你由好耐之前講到而家既走80技
俾我推翻完 又黎唔認數 錯咪認囉 你避而不談就唔錯喇咩?
你問我出唔出加速80技拓咩 咁你話走80技嘛 我都係解釋下你個神人走唔走到姐
講咩含笑中左 80技都係停 有人會唔知架咩?
我同你講 80技之後先含笑會免疫添XD 我都係學你咁廢UP炸=_=
你認錯未呀技術神手第一星宿?

不過你都係唔會認錯架喇 算啦 你收一收把口就算喇 將留言方向轉番個帖到吧
回復 支持 反對

講咁多咪即係廢UP 你由好耐之前講到而家既走80技
俾我推翻完 又黎唔認數 錯咪認囉 你避而不談就唔錯 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 21:38

呢d 咪自hi 囉成日都錯覺自己推翻人地你用1 d極端兼on__打法講話推翻左
我不如直接話,打邊個就上咩抗 抗死佢咪唔洗打
你呢d 見招拆招,見人出左包你先出剪就話推翻人?
你一開始就冰至無狗加速80技嘅極端打法唔怪你
如果係人地講左佢下一步做乜你先再講番咁我係你做呢套野之前做預防就叫破解
我真係好佩服架「丐幫神手」冰至無狗加速80技黎破解我上坐騎=)
回復 支持 反對

講多無謂 拍片最實際
回復 支持 反對

呢d 咪自hi 囉成日都錯覺自己推翻人地你用1 d極端兼on__打法講話推翻左
我不如直接話,打邊個就上咩 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 21:56

你又黎本末倒置... 邊個自hi要推翻丐既80技先?
況且好早之前 有唔少人係你個垃圾post提及到冰至無狗既功用
你話舊事唔好重提 fine 單單係呢個post 我一早講左冰至無狗
之後先到你發表用強控+上騎既所謂走80技
即係你已經被知會冰至無狗既效用 之後再聲稱用強控+上騎破80技
亦都即係你以為強控+上騎就可以破冰至無狗之下既80技
唔係你話用強控+上騎破80技 之後我再講冰至無狗
咁你而家清楚個先後次序未? 我一直表達緊既係「你破唔到冰至無狗之下既80技」
而唔係「我要點樣破你強控+上騎既走80技」
我糾正你極錯誤既想法 咁都唔叫推翻?
唔好以為你自己可以混淆視聽先得架 人才
同埋你睇番20樓既留言啦 岩你呀

我就以為你只係普通既數學唔識計姐
原來中文既閱讀能力都參差 前文後理睇清楚少少嘛
回復 支持 反對

你又黎本末倒置... 邊個自hi要推翻丐既80技先?
況且好早之前 有唔少人係你個垃圾post提及到冰至無狗既 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 22:09

雖然1999但都明明地你想講咩
我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩
而你所講話推番我上騎走嘅講法係你冰至無狗左之後開80技之前就100%知道對手會上騎走而開80技
情形係:「hehe,我都知你會上騎走佬啦,我開定加速唔比你走先」
而我果個方法就係根據你所講嘅冰至無狗80技後上坐騎,係事前已經見到你出技
並非你嘅直覺 覺得條友下一步點做而去事面做多一樣野去「破解」
掉番轉,當對手見到你已經係用咁嘅手法「破解」,就已經可以判斷下一步做法,唔係墨守成規見你80技就上騎走人
總結d 黎到講就係 你冰至無狗已經係你做左嘅野,改變唔到,而對手嘅下一步部署係根據你做左嘅野去進行,就唔係你100%得悉對手下一步嘅行動而黎防範
回復 支持 反對

雖然1999但都明明地你想講咩
我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩
而你所講話推番我上騎 ...
fongkapan 發表於 17-3-2013 22:33

講到一舊舊似乎係你...
其實都冇人同你講緊咩破唔破解
你define到成舊_咁 其實就冇咩用
你話走80技 人人都識提出冰至無狗
提完之後你又話強控+上騎 無疑用意係黎走冰至無狗之下既80技
我唔再計數 但都講多次 你個神人唔會走到冰至無狗之下既80技
單憑你呢句「我係想講冰至80技係唔一定企定硬食,有方法走得甩」
就已經證實左「用意係黎走冰至無狗之下既80技」
但基本既數學以及邏輯已經證明你係廢up 走唔甩
你再講咪又係廢up... 咩破解不破解 我認真不解

我係咁易再提多句... 你食完冰至無狗再上騎 丐幫唔洗加速都行得快過你...= =
回復 支持 反對

講到一舊舊似乎係你...
其實都冇人同你講緊咩破唔破解
你define到成舊_咁 其實就冇咩用
你話走80技 人 ...
楓 〞 發表於 17-3-2013 22:49

係啦係啦,講得好岩啦。知道自己行左死路咪行番轉頭囉=)
sor,你冰至無狗將我隻人100%速減到0,我上番騎配馬安已經105%,都仲快過你原本100%,係強控完到之前已經同你拉開距離,你點追番呀朋友??
回復 支持 反對