查看: 54370|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]教你如何賺最多既錢

新手們成日想唉 我何時先到40仲要儲成38金 先有隻門派騎寵騎呀
以下 係一個雖然煩同遠但係最好賺既方法
刷水
以下先比官方既野你看先
水牢任務                                                                                    
活動時間:
始終開放,每天可接次數上限為10環
                              起始NPC:
呼延豹                               蘇州[249,220]

需求等級:

活動內容:
太湖水寨的水牢中關押了很多犯人,最近水寨兵力不足,水牢中的犯人趁機暴動。水軍元帥呼延慶派堂弟呼延豹向蘇州府求救。                              
玩家答應呼延豹的請求後,只要組織一隻3人以上的隊伍,在太湖宋軍水寨找到呼延慶[249,220],就可以進入水牢進行平叛戰。殺死水牢中所有敵人後,平叛結束。                                                             獎勵說明:
物品:每次平叛成功,幸運的話可以獲得一顆寶石

但係我要既除左呢樣每次賣怪掉既垃圾有兩金之外.....
之外咩呀 佢會掉一個叫"漕運指引"既野
有咩用呀????
漕運時賺錢多一倍囉

http://www2.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3272458&extra=page%3D1

點行看下呢位版友既資料啦
路線如下
蘇州>>>太湖>>>嵩山>>>洛陽>>>敦煌>>>劍閣>>>大理>>>無量山>>>鏡湖>>>蘇州

禁樣你應該識看啦掛

仲有提提大家每個星期日 跑漕運都係雙倍既 加起漕運指引 賺錢就更多啦

回復

謝謝 幫忙,真的可以幫助大家賺錢
回復 支持 反對

點行看下呢位版友既資料啦
路線如下
蘇州>>>太湖>>>嵩山>>>洛陽>>>敦煌>>>劍閣>>>大理>>>無量山>>>鏡湖>>>蘇州

禁樣你應該識看啦掛

仲有提提大家[[每個星期6]] 跑漕運都係雙倍既 加起漕運指引 賺錢就更多啦
5係星期日咩-0-??↑↑
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

已修改 我今日跑左20次 賺左成3x金 -0-大家都試下啦
就算唔係星期日 都有成20幾金架
回復 支持 反對

e家想跑都唔得
入唔到over time
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

6點21分入得啦[[bao_50]]
回復 支持 反對

漕運個時俾怪打,之後死左冇左2金,加上我唔係太識玩漕運
回復 支持 反對

我發現原來捉螢火蟲賣好似仲好賺, 一隻10銀, 沈日捉咗38隻都唔駛10分鐘, 邊度捉就自己估吓喇  [[bao_05]]
回復 支持 反對

wow  一直買藥都哂左好多錢  而家知點搵錢啦
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

一般用自動尋路 唔理佢地架我
做衝衝隊去另一個地圖
回復 支持 反對