樂古Nakuz

標題: 示愛區[詳情請到新示愛區] [打印本頁]

作者: 偉仔    時間: 24-12-2006 01:47
標題: 示愛區[詳情請到新示愛區]

想示愛,但係又冇勇氣面對面講,你可以係度留言
希望你地能夠成功!=]

請盡量跟循以下表格: 

對誰說 :
對情人說的話 :

[詳情請到新示愛區]
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4431678&extra=page%3D1

作者: SiU_Ken=]    時間: 24-12-2006 11:45
對誰說 : 牙Nat
對情人說的話 : 我對你有一種一見鍾情既感覺...但係我唔知點表達出黎...

作者: mabel*    時間: 24-12-2006 16:52
對誰說 : 大豬
對情人說的話 : 我真係鍾意左你..信我啦
作者: edwinchanyw    時間: 27-12-2006 23:27
對誰說 :   我愛的人MY LOVER
對情人說的話 :   I LOVE YOU TO BE FOREVER∼
             由我真正認識你的那一刻,我己經漸漸愛上了你∼
              但是愛妳又如何,難道妳會愛上我嗎?
               希望妳會與其他人一起幸福,只因我在你身邊默默地祝福妳。
                永遠愛妳.FOREVER LOVE YOU

作者: 小拳仔BB    時間: 28-12-2006 12:09
對誰說 :得得懿
對情人說的話 :由你剛來到我校當插班生時,我已被你的樣貌,舉動,愛上了。

我知道你愛上了他人,或許我輸給他,但我能做到的事,沒有很多,只祝賀你。
作者: jkkk    時間: 28-12-2006 21:16
標題: 示愛
對誰說 :管理員
對情人說的話 :我愛你至死不渝,請你接受我的愛意,跟我一起掉入愛河
作者: jkkk    時間: 28-12-2006 21:17
標題: 唔係呢個論壇的
唔係呢個論壇的管理員,第二個架!!
作者: ~天晴    時間: 28-12-2006 21:35
對誰說 : 樺樺
對情人說的話 : 我知我地係無起埋一齊既緣...不過無論點好..我都係會咁愛你..支持你架!!
作者: 電視機    時間: 29-12-2006 13:40
對誰說 :  LC
對情人說的話 :查實我好愛你係你唔知.....希望你會知我既心意啦!!!
作者: yesmum    時間: 29-12-2006 16:21
對誰說:cobe
對情人說:我愛你very much,你愛我???
作者: 小藍    時間: 29-12-2006 16:43
對誰說: 輝
對情人說: 我放棄不等如我不喜歡你。
              望著你跟她友好,我心裡總是酸酸的。
              但這又能改變什麼?
              HEY,,THIS FEELING IS SO FUNNY!!!
              別阻我。不要阻我喜歡你。
作者: 笨神小呆    時間: 30-12-2006 00:25
對誰說 :翎
對情人說的話 :每晚..也在等候你的來電...
                    時間..一分一秒的過去......
                    我對你的愛..一天一天加深
                    最初我無自信..怕你會離開
                    因此對你冷淡..萬樣借口...
                    只想你相信我..真的愛你**
作者: 凌小奈    時間: 2-1-2007 15:57
對誰說:sea shun"
對情人說:其實好想你知道的 ..
有咩事要我幫/哂時間既時候  歡迎隨時搵我=)
24hours on call for you <3

作者: 想搵你話我知    時間: 2-1-2007 16:55
對誰說 : 之
對情人說的話 : 我對你係一種一見鍾情..不過我唔知點表達出黎...你會唔會受我
作者: 天書    時間: 5-1-2007 03:13
對誰說: ck
對情人說:
同你一齊,係我錯誤的決定,因為我很少令你快樂,很少令你覺得我做足了女朋友應該做的.
識你之前,我成日都覺得感情好兒戲,拍拖,散拖好平常,所以我都無考慮多就開始同你一齊,無諗過有乜野後果,有乜野問題.有時,我真係有d野蠻,要你完完全全遷就我,甚至我的家人,但其實,我忽略了你已經做到滿分.
為了彌補過失,我決定要一路錯落去.......:lol
作者: 小月BB    時間: 5-1-2007 21:51
對誰說 :彥
對情人說的話 :就算我地分左手,我都會繼續中2你嫁!!
作者: 絃月童    時間: 5-1-2007 22:04
對誰說 :JEAN
對情人說的話 :難道我未夠好你別要親口說聲,,決定離開我,,,
                        春天分手,,秋天會習慣,,
                            明白到與你不能再邂逅,,但是我依然會默默地等待著的
作者: samsam222    時間: 6-1-2007 09:40
對誰說:joey
對情人說:我愛上左你,i love you,你接受嗎
作者: kaka49    時間: 6-1-2007 15:45
對誰說 :樂c
對情人說的話 :就算你愛緣,,*我還是愛你__||
作者: Oo維他奶oO    時間: 7-1-2007 14:54
對誰說 :舜
對情人說的話 :我愛你,我知你介意人地點睇我地,
                    但我對你既愛係永永遠遠架!
作者: jacky2666    時間: 7-1-2007 19:27
對誰說:kiko
對情人說的話:我知道兩年前我冷落左你..."
所以今次想你再次接受返我..."
我會好好改過...唔會係之前既我,,,,
作者: QAZ    時間: 8-1-2007 18:53
對誰說:朱朱
對情人說:我好鐘意你 
作者: 3SiU'    時間: 10-1-2007 18:03
對誰說 : 晴
對情人說的話 :i need you>3<
作者: lmcb0002    時間: 11-1-2007 01:11
對誰說 : human
對情人說的話 :好想再同你係埋一齊∼
作者: 3SiU'    時間: 11-1-2007 18:15
對誰說 : 晴
對情人說的話 :希望你可以明白我
作者: josonshiu    時間: 12-1-2007 20:08
DEL..
已成歷史

作者: 18228484    時間: 17-1-2007 16:48
對誰說:雪而
對情人說: I LOVE YOU ZOE
我真心中意你嘎!!!!
我唔知你受唔受
我淨係要你知道
我真喜好愛你
作者: yaushing    時間: 18-1-2007 20:38
對誰說:YANb
對情人說:我知你有男朋友 我成日口不對心  plz you 接受我
作者: 怪    時間: 18-1-2007 21:28
我- 好- 鐘- 意- 你- 呀-
其實我都唔知你想點,,,
一時冷一時熱,,,,我唔知你想點
我唔知你著唔著緊我...我想你多D在乎我呀!!
我想你講你鍾意我呀!!
我成日覺得你仲係當我係.........
我唔識講... 唉.................................
TO...HSC
作者: 愛無限    時間: 19-1-2007 15:37
對誰說:ling
對情人說:我知我同你可以一齊既機會唔大∼但系我都會等落去∼
我會用剩下既時間去等你∼稀望系我未離開之前可以將你感動到∼
2年既時間唔多翼都唔少∼我一定會默默禁保護你,愛你∼
我愛你1314LING!
作者: Mr=a    時間: 21-1-2007 20:41
對誰說:小燕姐
對情人說: 雖然我了解你唔多,,但我想一路照顧你,,保護你..
作者: 卍守護乂城卍    時間: 23-1-2007 21:28
對誰說:丫B
對情人說: 若果你需要守護..那就由我守護你..成為你的"守護天使"~!@!~你願意接受我嗎?我真的愛你
作者: 丫蘋果汁丫    時間: 25-1-2007 22:08
對誰說 :豬
對情人說的話 :講真,咁多女仔得你明白我-3-
作者: stiffany    時間: 26-1-2007 22:46
對誰說 :TWS
對情人說的話 我愛你,可我真的不知該怎去面對你
作者: 小Longman    時間: 27-1-2007 18:19
對誰說 :牙魚
對情人說的話 :我等你喔^^"
作者: 蘋果二世    時間: 2-2-2007 21:22
對誰說:rainlovebb
對情人說:我真的不知點講喔//總之就喜歡你吧...
作者: [S]浩賢仔    時間: 2-2-2007 21:49
對誰說 :boey
對情人說的話 :雖然你有男朋友,但係我真係鐘意左你好耐嫁喇
希望你可以留意下我多d,,,
作者: alex19921215    時間: 2-2-2007 22:56
對誰說 : 嘉嘉
對情人說的話 : 我鍾意
作者: ○失。落※    時間: 3-2-2007 09:11
對誰說:死肥晉
對情人說的話:你身上果幾舊肥肉好SeXy,搞到我好中意你呀,雖然你已經有如花,但我一樣咁愛你
作者: jeffrey哥    時間: 3-2-2007 11:52
對誰說:斯加里
對情人說:我好鍾意你架 你同下我講野啦
作者: 。小虎。    時間: 4-2-2007 00:19
對誰說 : Amy Lo
對情人說的話 :我不知不覺鐘意左你 我想你同我係埋一齊..
作者: billylohk    時間: 7-2-2007 20:37
對誰說:淑怡
對情人說的話:  我爆愛你囉 !!!
作者: 蘋果佬    時間: 7-2-2007 22:31
SUKI我只愛你一個>333<"
作者: pcdennis1994    時間: 8-2-2007 17:21
對誰說:Mibo
對情人說:我己經深深愛上了你 你會愛我嗎?
作者: 堯堯堯堯    時間: 9-2-2007 19:49
對誰說 : 珊珊
對情人說的話 : 我真係好中2中2你
作者: clexcl    時間: 11-2-2007 12:33
中人女水  人\-/⊥  四  水女水口
我恨你
我恨透你使我不能自拔
令我給你煩厭
使你討厭我
作者: [S]傻仔衡    時間: 12-2-2007 19:27
對誰說 :詠珊
對情人說的話 :
珊...我地經歷左咁多野...
終於可以再起埋一齊...
唔想再冇左你...因為...我只愛你一個...

作者: killuaz    時間: 13-2-2007 02:13
對誰說 : Tank
對情人說的話 : 我不會說些甚麼. 我會用我的身和心去表達我對你的感情. 希望你會feel到. 請你相信我.
作者: hoplay1280    時間: 13-2-2007 16:00
給呀la...
  我第一眼開始就中意左你....不過..我知你一D都唔中意我...
不過我都會等你既!!...
                                       LOVE YOU既茶...
作者: danny92    時間: 13-2-2007 16:32
對誰說 :SUZUKI
對情人說的話 :我愛你我愛你我愛你!!!我真係好愛你丫!
作者: 167124357    時間: 14-2-2007 12:45
對誰說:牙雨
對情人說:我不知應對你說什麼,因為我知道向著你我不會說話,也許我不是你心目中的那位,但我仍要對你說,因為我愛你。
作者: nokri    時間: 15-2-2007 18:41
標題: 阿諾^^
   對情人講我一直到好喜歡你希望同你在一起 每晚我到好想同你一日一日同你一起到過
作者: 星願~雨    時間: 15-2-2007 18:57
穎~
當初我唔識珍惜你~無左2年時間~而家再追唔番@@
@@@@不過我真係好鍾意你~
作者: woody1994218    時間: 15-2-2007 19:09
對誰說 :穎潼
對情人說的話 :雖然我知道我同妳相處唔係好耐~加上妳都冇可能會愛我~但係我會永遠愛妳~一生,一世
作者: kwok2099    時間: 15-2-2007 21:49
巫巫,我愛你=]接受我
作者: ken0123    時間: 16-2-2007 14:23
對誰說 : yan
對情人說的話:我真係鍾意左你 你比次機會我
作者: MR.Lonely    時間: 17-2-2007 15:08
對誰說:L小姐
對情人說:我想你想得很苦,可不可以不離開我...
作者: Maybe威    時間: 19-2-2007 01:03
對誰說:水
對情人說:如果愛你是傻 那我寧願做一世傻仔
作者: 可憐的我    時間: 20-2-2007 01:33
作者: 笨神小呆    時間: 21-2-2007 03:52
對誰說 :是"妳"了
對情人說的話 :對不起...我沒膽量將妳的名字寫出來`
                    謝謝妳在我失戀後的扶持....
                    誰也想不到..我竟然喜歡了妳`
                    妳說我很花心..但我真的喜歡妳...
                    假如妳在這看到我的留言..請重新考慮一下..
                    因為我要讓妳成為世界上第二幸福的人..
                    為甚麼?還是待妳看到這些留言後才告訴妳`
作者: 泡泡雲    時間: 23-2-2007 21:54
對誰說 :盧天樂
對情人說的話 :我唔會理人點講∼我只會一直愛你∼

我曾經同你表白,but你好似冇野咁∼
我唔知你ge心意∼
原諒我ge冇膽∼
but∼睇完後∼
請同我講你愛唔愛我∼
你唔愛我,希望可以繼續朋友∼
作者: 魂∼*    時間: 25-2-2007 21:29
對誰說 :阿欣
對情人說的話 :我仲係好愛你...可唔可以做番我女友ar?
作者: 小方方    時間: 2-3-2007 00:07
對誰說:汶
對情人說:我們一輩子也只可作朋友嗎.....
我不甘心,沒有你陪件我的日子,
我放棄了自己,我放棄了一切
沒有你在旁,作甚麼都沒意義
我最後悔的就是 我不能令你愛上我
半秒...也沒有...但我仍然愛你...
作者: happycarrie    時間: 4-3-2007 11:28
對誰說 :carrie
對情人說的話 :由我x你x日我好love你我暗戀左你1.5years
作者: zerolion    時間: 5-3-2007 17:57
對誰說 :※嵐※
對情人說的話 :不知不覺間,我愛上左你,雖然你而家你有boyfriend,但我會在你既附近望住你,在你要幫助既時候,我會申出援手幫你,就算要我死我也在所不惜;你失落的時候,我會安慰你;有人蝦你,我會幫你出頭,雖然我知道呢d唔係我做既事,但我都會做。因為我知道我深深愛住你。我愛你!!!
作者: 幻〞    時間: 8-3-2007 11:45
對誰說:babyYinG*
對情人說:愛上了你>v<"
作者: hoplay1280    時間: 10-3-2007 18:57
毛mo:
         只愛你一個..無論你係錯定係岩...
           1314的愛你-v-"++
             淇淇係搶走唔到你架...
                不理會一齊去愛你....
                   I only love you....
                                                愛你又心痛你的
                                                             飯。明
作者: hugohkng    時間: 13-3-2007 20:50
對誰說:miki欣
對情人說:我愛你…為你我可以去打成吉思汗
作者: 冰兒    時間: 22-3-2007 21:49
對誰說 :SONIA
對情人說:我愛你..希望你能永遠和我在一起..
作者: ∼>風<∼    時間: 24-3-2007 16:02
對誰說:C小姐
對情人說:我愛你一生一世 愛你一萬年
             希望愀可以接受我
作者: 7ond    時間: 29-3-2007 18:17

我愛你...我會等你...直到永遠...
作者: +-___士多啤梨:]    時間: 1-4-2007 12:51
對誰說 : 蔡肉包*
對情人說的話 :我鐘意你ar~~~雖然唔知你鐘唔鐘意我...
                      我已向你示愛...但你覺得係玩''''     我唔係玩ga!!!!
.                                如果你係鐘意我既...可唔可以比d行動比我ar~
               我問你''係咪唔like我...你竟然話唔係  個陣我已心淡了**********
                        我聼係d fd講你like我...話你玩野''''''
                                   (((我都唔知你諗咩 \\\ 我唔想再單戀落去..
                           結束這單戀吧...))) 愛多錯多""""""
作者: ﹏0083<﹤    時間: 2-4-2007 16:29
作者: yimken123    時間: 7-4-2007 12:27
對誰說:牙bee~*
對情人說的話:
無論點都好...我都願意等待,
沒有人能拆散我們
我永遠不會離開你
永遠愛你.........
你願意跟我在一起嗎?
                 by:kK
作者: tsangman    時間: 7-4-2007 12:31
對誰說 :美界
對情人說的話 :我知道不能給你幸福,但我會一直守護你 在你有需要我的時候,我一定會在你身

邊直到永遠.... 這是我對你永恆的承諾.....

作者: 凍布丁    時間: 9-4-2007 01:00
對誰說 :CWY..CiRcle
對情人說的話 :我是真的愛妳...真真切切的愛上妳...我敗給妳嚕...
                    無奈我十分討厭妳和某周好..我真的希望妳會愛我如我愛你

作者: 你係好人    時間: 9-4-2007 19:36
對誰說:Emily
對情人說:由第一眼見到你開始,我就鍾意你
                 可惜,有第二個男仔又鍾意你
                 但我的愛唔會俾佢少
                 如果你見到,希望你可以同我講一聲
                 鍾唔鍾意我
                                                                     BY:一個愛你的人
作者: 妖!    時間: 12-4-2007 06:58
我想對單身說我愛你>V<`
作者: alan1216    時間: 12-4-2007 17:34
對誰說 :魷魚
對情人說的話 :我勁愛你架 一定5好去我個FD屋企呀
作者: hohohi    時間: 12-4-2007 23:02
餅餅
我好中意你ar e幾日你msn都唔on等得我好苦ar
作者: hungchun    時間: 14-4-2007 14:14
對誰說 :魯魯
對情人說的話 :我愛你!!!我永遠都會咁愛你同我會保護你同照顧你一生一世嫁-3-
作者: kit178    時間: 17-4-2007 11:51
對誰說 :dorothy
對情人說的話 :由我真正認識你的那一刻,我己經漸漸愛上了你   我對你有一種一見鍾情既感覺...但係我唔知點表達出黎...   我好愛你係你唔知...希望你會知我既心意啦!!!
作者: kalongpang33    時間: 18-4-2007 21:56
對誰說 :珍珍"
對情人說的話 :對吾住"我咁對你"我一直都冇淡過"我愛你"老婆豬>3<"
作者: mingplayer    時間: 22-4-2007 00:10
對誰說 :馬仔
對情人說的話 :   I LOVE YOU TO BE FOREVER∼
             由我真正認識你的那一刻,我己經漸漸愛上了你∼
              但是愛妳又如何,難道妳會愛上我嗎?
               希望妳會與其他人一起幸福,只因我在你身邊默默地祝福妳。
                永遠愛妳.FOREVER LOVE YOU
                 我知道妳不愛我,亦永遠不會愛上我
                  但我只願妳不要離開我

I WILL LOVE YOU FOREVER!
作者: kenrx    時間: 23-4-2007 23:07
對誰說 :Circle'
對情人說的話 :I Love You Circle'  終有一日我一定會表白.不用很久..
                                                                                                    By Pxenrce'
作者: 花生    時間: 24-4-2007 21:43
對誰說:將來我遇到的愛人
對情人說的話:我地幾時至可以相會
作者: ~愛~    時間: 24-4-2007 21:51
對誰說:阿珊
對情人說:其實我真係好鍾意你,我都知你鍾意我,但我驚同你一齊左之後你會同我講分手,唔想比你hurt到
作者: 鳳封忍    時間: 26-4-2007 23:51
對誰說 :tracy
對情人說的話 :在下知道,比你見到呢個post你一定會凸我
不過我寧願你凸我好d...因為...在下的心痛過,傷過,也難受過
了解到你對在下的恨一世都不能磨滅,縱使在下做甚麼也不能彌補
但是在下還是會待在你這一生的各個暗角守護你
在能夠改變你命運的交叉口中為你帶路
雖然在下跟你已經沒有可能
但是在下內心的深處只能容下你的笑容
                                                                                      永生永世愛你,守護你的人上
作者: 愛不得    時間: 3-5-2007 17:39
對誰說: 老婆~
對情人說的話:    我真係唔知再點樣同你相處......依一刻我選擇同你分手.....
唔代表我係唔愛你的~~~~我仍然愛你
作者: [H]小亨亨    時間: 5-5-2007 07:36
對誰說: 珊珊
對情人說的話:    You are the girl that i love u forever.

It will not never be change !!

作者: cat520ar    時間: 5-5-2007 09:38
對誰說 : 豸苗
對情人說的話 :  我愛你呀>V<   你愛我嗎>3<?
作者: 貓    時間: 6-5-2007 01:23
原帖由 cat520ar 於 2007-5-5 09:38 發表
對誰說 : 豸苗
對情人說的話 :  我愛你呀>V<   你愛我嗎>3

>33333333<
作者: 晉鋒哥哥    時間: 12-5-2007 21:46
對誰說 : 牙君(Jessica)
對情人說的話 : 我真係好鐘意你嫁,因為你很溫柔,好人,仁慈,誠實,樂觀,又勤奮,請你接受我對你的愛意,我願意和你一起走過崎嶇的路,和你1314,直到永遠!!!!!
作者: fy007007    時間: 12-5-2007 21:50
示愛

對誰說 :管理員
對情人說的話 :我愛你至死不渝,請你接受我的愛意,跟我一起濫交
作者: kaikai142    時間: 17-5-2007 21:37
對誰說:肥朱!!我鍾意你!!!
作者: 細杰    時間: 19-5-2007 12:52
對誰說 :自己
對情人說的話 :我愛自己!!
作者: 小謙    時間: 24-5-2007 17:20
to:l< wan*
我想同你講 我1直都唔想同你散
我到而家都係仲咁愛你*
『我不知不覺愛著你太多-3-』
我知你會係到睇到  希望你可以接受番我啦*
作者: superabby    時間: 3-6-2007 21:16
對誰說:姍姍
對情人說的話:
雖然也許現在才跟妳說
會是太遲
可是我還希望妳可以看到

原諒我妳一見鐘情
原諒我是可以錯過妳
原諒我不是初去追求妳
原諒我只知道不可失去妳
原諒我在心裡只的人就是妳
原諒我現在想向著說:我愛妳

不論是否妳接受
只是希望妳能夠明白我的心意
因為我知道我不坦白的話
我連丁點的機會也沒有

我不是英俊瀟灑,也不是家財萬貫
外間的確有很多人比我的條件好得多
但我的確是萬分誠意
所以希望妳能夠接受
作者: charlie009    時間: 4-6-2007 22:21
對誰說 : 黃彤恩
對情人說的話 : 雖然你唔鍾意我,但係我相信終有日我會打動到你!never give up!!jodle i love u
作者: 乂暗月夜乂    時間: 7-6-2007 22:46
對誰說 :翠英
對情人說的話 :我好想你會原諒我~我愛你...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2