樂古Nakuz

標題: 3.7d賈詡玩法(原創) [打印本頁]

作者: 小新~    時間: 23-1-2008 19:48
標題: 3.7d賈詡玩法(原創)
3.7d賈詡玩法
賈詡又叫爆屍佬 拆塔一流
爆屍佬係3國冇乜人鐘意玩 因為少血低防低攻冇殺人技 但係拆塔好用 有爆屍佬就好易清場
一開始玩法:
ar中既 一隻500蚊速鞋 其他買哂樹支 自選既500蚊鞋 一個樹枝(不過都冇乜人會自選) 唔好買100%回魔個400蚊 回得唔係好快 買樹支谷血同魔仲好 同埋冇鞋好易比人追殺
點法:
升爆3技先 大絕升1級 之後升黃點 1,2技唔洗升住 冇乜用 爆屍好難爆中 更係升黃點谷血同魔之類
3技召屍耗魔多 唔升黃點好易冇魔
基本玩法:
一開始 a下兵 升到招3技 3級就去召野cp 下路既 先用3隻兵打左2隻蟹先 再召2隻打死左既蟹打個隻7lv蝦
夠魔既召埋隻蝦打埋3隻3lv惡棍同刺客
係上路既 先召3隻兵仔打左3隻3lv惡棍同刺客 再召盜賊打熊 再召熊打老虎  6lv升大技召隻野 擺係下路打3隻2lv既強盜 cp夠
夠2450蚊 買遁甲書 加10防既 跟住繼續cp同汁兵 一夠2100蚊就孫子 有孫子就冇咁易死 有機會先拆塔 等2隻英走先拆 唔係好易死
拆塔方法:
先清兵 再召兵 召大技隻野 一有3技即召 到塔開甲書 拆至拆到為止 見到有人黎 即開孫子走 冇孫子就88得 再有錢出哂1550蚊玄武甲加10甲 冇咁易死
原創玩法 錯既別凸
作者: 倉鼠傑~*    時間: 23-1-2008 22:55
-.-..........居然有人睇上左呢個版
有冇諗過出太平要術?
作者: 呀怒    時間: 23-1-2008 23:43
賈詡買孟德同孫子都殺到好多人
前者汁多-,-後者開孫屍兵極速圍人
作者: denny20011325    時間: 24-1-2008 08:58
太平要術 -_- 我以為你講張角
作者: 樑仔    時間: 27-1-2008 00:52
lee 個玩法......
我覺得冇咩特別。
作者: 倉鼠傑~*    時間: 29-1-2008 07:21
原帖由 呀怒 於 23-1-2008 23:43 發表
賈詡買孟德同孫子都殺到好多人
前者汁多-,-後者開孫屍兵極速圍人

果d嫩嫩兵都圍到人=.=?
作者: 呀怒    時間: 31-1-2008 21:04
標題: 回復 6# 的帖子
D嫩嫩兵玩謝近攻-v-
開左孫學魏言咁玩...一級棒!!
作者: 倉鼠傑~*    時間: 2-2-2008 11:34
原帖由 呀怒 於 31-1-2008 21:04 發表
D嫩嫩兵玩謝近攻-v-
開左孫學魏言咁玩...一級棒!!

星落!!!!!!!!!
作者: 呀怒    時間: 2-2-2008 12:28
最重要都係練下控兵不死
作者: 嵐=]    時間: 26-2-2008 21:08
哈哈 其實你打中路既話
你走左去召兵打cp
中路未suffer [[bao_50]]
作者: denny20011325    時間: 19-3-2008 16:39
汁骨佬真係要好高技術 =.=  招屍爆佢爆最近個隻屍-,-

有時爆唔中又曬魔  不過我玩開黃xd 唔洗魔xf
作者: takson    時間: 20-3-2008 11:47
比較鍾意玩爆屍多d-_-"識玩既話好易爆中人加上回得快好多=]
作者: denny20011325    時間: 22-3-2008 00:28
不過食魔呢 -,- 你帶多d 回魔 個人又脆d

比馬超追死 = = 不過有符吹去他 再變動物-,-"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2