樂古Nakuz

標題: 版主無聊 加分活動 『 大家不要錯過喔=] 』 [打印本頁]

作者: tiu_mark    時間: 19-2-2008 23:21
標題: 版主無聊 加分活動 『 大家不要錯過喔=] 』
大家有沒有在伺服器中 發現樂古版主呢!?

看到版主會不會和他們問過好 /拍照留念呢[[bao_42]]

大家想不想要樂古的樂點呢[[bao_40]]

現在機會來了[[bao_31]]

只要在你看到這個post開始 至 ....................[[bao_45]]

只要在伺服器中發現版主 和他問好在拍一拍照就可以得到樂點(記得表明是樂古會員)[[bao_44]]

是不是很簡單!? 參加次數不限! 每次圖片數量限一張!! 每張圖片加5分!!![[bao_34]]

***********只限在伺服器 :厭火(ser 2) 和 ser 4 (其他伺服器也可以開分身上來)

厭火版主 :傻MarK
出現地方 :劍仙城(主要是城戰時間6:00PM - 7:30PM星期五 至 日) / 祖龍城(每天亂走) /積羽城(會經過)/萬化(會經過)
=================================================
鳳凰版主 : 完美之巔
出現地方 : 祖龍城城南,萬流城(基本上晚上8:00~9:30多數出現在兩個地方)

作者: 末日的風采    時間: 20-2-2008 22:09
2008年2月20日下午唔知幾點我見過你仲say左hi!!!!但無影相......咁有無得++0.0!?
作者: 小影=]    時間: 21-2-2008 09:11
上次同你P過場POST左係圖片區果度[[bao_36]]
作者: 末日的風采    時間: 21-2-2008 19:51
哈!!係祖龍度跑黎跑去終於搵到阿Mark啦[[tyjp-5-14]]

>>話你地知呀~~ +左d版主好友會易d搵嫁~~因為係小地圖會有一個橙點<<0.0!??

作者: tiu_mark    時間: 22-2-2008 23:09
和我想像中的差不多= ="

沒啥人參加[[bao_27]]
作者: 我係一個廢柴    時間: 23-2-2008 00:02
我今日係萬流見到完美之巔
但唔知有呢個活動
早知就影相xD
作者: benwood    時間: 23-2-2008 02:11
在萬流見到完美之巔...不過...唔記得有活動

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2