樂古Nakuz

標題: 點先可以改善人緣(特別是女性緣)?? [打印本頁]

作者: samson003001    時間: 24-3-2008 00:07
標題: 點先可以改善人緣(特別是女性緣)??
點先可以改善人緣(特別是女性緣)??
我同d女仔都傾唔埋ge 好小同我講野 點做先好?
作者: 雄少    時間: 24-3-2008 10:17
其實好難=.=
你要用1個當佢係 朋友ga心態去同佢傾計(佢係個女仔)
就好似你同你d 男仔fd咁傾...咁你地會傾d 咩?
我同我d男仔fd係咁係傾下d女邊個明星令...係街度邊個女仔著得好睇
咁你會唔會同個女仔講埋e d野=0=?
所以好難同d女仔溝通
作者: 肥寶    時間: 24-3-2008 12:26
好難嫁wor..你主動同佢地傾囉
作者: kogptn    時間: 24-3-2008 18:35
看你身處什麼地方.
本人身處band1,基本上中性一點,
要交女性朋友不難.
但要發展男女朋友,又是另一回事了
作者: 無名方士    時間: 25-3-2008 01:33
用心對待.傾多d佢鍾意既話題
作者: tommy416    時間: 1-4-2008 18:29
囧 但係我果班唔洗煩冇女仔同我傾 囧
因為都幾多女仔成日同我傾 (拖走..

入番正題
其實你只要搞多d gag 講多d無聊野(呢d係我班好洗得a_A) 唔知你得唔得啦
咁樣多數會有女仔搵你傾a_a
作者: celica1314    時間: 7-4-2008 20:48
如果only係男女朋友關係-口-可以同d女仔傾下女仔野囉-0-
作者: sunny_2    時間: 7-4-2008 22:14
作者: 地下一條蟲    時間: 9-4-2008 11:35
變靚仔d 囉!!!
作者: [H]窮人    時間: 3-5-2008 10:43
如果要改善
通常都要受苦...
通常要行近d 中性人到.......
佢地通常好受女仔歡迎
作者: to123ko123    時間: 3-5-2008 13:59
最好就係多D同佢地溝通[[m96]]
作者: denny20011325    時間: 11-5-2008 19:34
其實呢d 野係天生嫁 好似我咁  我雙子座  雖然我口多多  但我聰明  轉數快 (呢d野

唔係我吹水 係星座講嫁  我自己都覺得自己有少聰明~

講多d野氹佢地開心  好似今日有咩搞笑野  有人放包米上yahoo 拍賣咁囉

多用周遭既事物 去同人傾下計  人和事  都可以傾一大餐~"
作者: to123ko123    時間: 11-5-2008 21:48
原帖由 denny20011325 於 11-5-2008 19:34 發表
其實呢d 野係天生嫁 好似我咁  我雙子座  雖然我口多多  但我聰明  轉數快 (呢d野

唔係我吹水 係星座講嫁  我自己都覺得自己有少聰明~

講多d野氹佢地開心  好似今日有咩搞笑野  有人放包米上yahoo 拍賣咁 ...

星座呢d野都唔係岩哂"

都係靠運氣呢樣野"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2