樂古Nakuz

標題: 要扮野先可以生存到 [打印本頁]

作者: 重生之瘋    時間: 28-3-2008 11:59
作者: 無名方士    時間: 28-3-2008 12:13
唔係間間學校o既人都需要扮野.你同佢地玩埋就會多d人理你
作者: 〥逆天`而行′    時間: 28-3-2008 18:03
我唔認為你係扮野-.-

因為呢個由另一方面睇,係你打開「自閉仔」既一個方法/經過@_@ 努力!
作者: joyce0210    時間: 28-3-2008 22:53
你唔係扮野..
你只不過係將你本身既一面顯露返出黎姐...
作者: 〥逆天`而行′    時間: 30-3-2008 22:32
標題: 回復 4# 的帖子
對,是否「扮野」,只是在乎你怎樣面對,怎樣想
作者: alan832    時間: 31-3-2008 22:54
陰公!![[onion_52]] 我扮野都無人理我[[onion_59]]
作者: 承b    時間: 4-4-2008 10:04
嗯,我到有扮野~_~,機多朋友下
作者: (jack)    時間: 5-4-2008 22:41
我都要多d出聲
如果唔係他人無晒朋友[[bao_22]]
作者: Hinton    時間: 6-4-2008 13:00
咁樓主你即係,認為自己應該係「自閉仔」?
你變到成日講嘢,唔係原本嘅性格,而係遷就人類嘅生活環境?

就樓主你嘅說話而言,你由「自閉仔」去到成日搞gag
你想搞gag係,因為想有人理你,
想有多啲朋友,咁呢個已經係你本來嘅意願啦...

一個好少講嘢嘅人,好難有好多朋友嫁喎- -"
作者: 風之劍俠    時間: 29-4-2008 02:08
我係班上都冇乜朋友,反而好似好多仇人...其實番到學校都覺得幾無奈...
我反而覺得我月講得多野就月衰.....  等我睇下一個星期勁少講野睇下會點先.....
事不關己,己不關心...
作者: 機械狗仔    時間: 30-4-2008 21:32
當然唔岩性格既
扮野都無用.....
最後都做唔到fd架啦...
作者: 輝少    時間: 30-4-2008 23:49
扮野係人必要技能
想同PURE既人一齊?參加無國界組織啦;P
講真,社會上真係好少人唔扮野...
作者: 肥寶    時間: 1-5-2008 18:53
做番自己米得囉..做咩要扮野
作者: [H]窮人    時間: 3-5-2008 10:37
自閉都幾好
是是旦旦 咁
唔會俾人串
作者: to123ko123    時間: 3-5-2008 14:00
呢D野都要扮"

呵"試下同佢地溝通"唔好講笑話[[m95]]
作者: siu蛋    時間: 8-5-2008 06:36
扮野要看好四周情況先好扮._.
作者: hkhk882004    時間: 12-5-2008 05:23
人 人都係咁架啦
不過唔好刻意搞gag唔係有負效果

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2