樂古Nakuz

標題: 31lv技一問 [打印本頁]

作者: rayman726    時間: 13-4-2008 01:24
標題: 31lv技一問
我想問下..
大前31lv freestyle爆籃技幾錢?大前學晒d 31lv freestyle爆籃技要幾錢?
同埋呢..佢d 31lv技價錢係咪一樣?即係sg果d同pf/sf果d有冇分別!
thx!
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 13-4-2008 02:34
大前鋒  自拋自扣 150點(冇f幣)
           輕彈 3萬
              戰斧2萬5
           空中轉手2萬5
           180反扣 3萬
             加埋11萬

全部位d技都係2萬5 - 3萬
除左大前鋒有招後手插花好似萬4蚊之外...小前都有呢招不過我唔知錢...
sg就all 2萬5~3萬
作者: BeaSaGa    時間: 13-4-2008 05:45
原帖由 恩田赤﹏REC 於 13-4-2008 02:34 發表
           輕彈 3萬
              戰斧2萬5
           空中轉手2萬5
           180反扣 3萬
             加埋11萬

除左大前鋒有招後手插花好似 ...

玩大前真係好鬼貴~咩都要學
作者: AlaNYip~    時間: 13-4-2008 10:09
原帖由 恩田赤﹏REC 於 13-4-2008 02:34 發表
           輕彈 3萬
              戰斧2萬5
           空中轉手2萬5
           180反扣 3萬
             加埋11萬

除左大前鋒有招後手插花好似 ...

如果你而家系31lv想買技
同你講定先
吾好買自拋自爆
好鬼易蓋
我就系買左..以為好勁(雖然型)
跟往買左之後玩左1晚
比人蓋左3次"..
新手亂跳都蓋到..
作者: 花鳥亂月    時間: 13-4-2008 10:43
你俾人拍落黎係你既事~
咩回事叫人地唔好買呢?
個新手係神手?!
定係..........
作者: 笨小子    時間: 13-4-2008 10:52
用咩技都要有技術咁用的
如果太明顯~連戰斧都一樣比人BLK
自拋自扣好多時D人一見到佢拋個時就比反應跳左~有時都幾FAKE下...
而且自拋自扣得好少PF有...未必個個估到
作者: maurice    時間: 13-4-2008 10:57
~_~自己唔識用就叫人唔好買, 想引人笑咩
作者: 光與影    時間: 13-4-2008 11:28
入樽呢d野= =
緊係買晒佢好啦@@
作者: etphonehome    時間: 13-4-2008 17:07
如果你而家系31lv想買技
同你講定先
你咩技都唔好買
因為咩都好易blk[[yoyo_160]]
最好就del埋個ac ^o^

作者: AlaNYip~    時間: 13-4-2008 17:30
我只系想話如果想買招技吾系太想成日比人blk
就吾好買喇
呢個只系我比人既意見
同埋我比新手blk系我個fd黎既
佢真系第1次玩fs.我1出呢招佢亂跳比人blk左
作者: 檸檬    時間: 13-4-2008 17:40
我1出呢招佢亂跳比人blk左...........文中好像有三個人~~我...佢 ...人...~~

你表達緊d 咩
作者: maurice    時間: 13-4-2008 17:42
個人意見:
我個妹第一次玩FS, 我玩PF同佢1 on 1
我一出戰斧佢又跟住我人仔跳, block左
真人真事, 大家唔好買戰斧啦, 垃圾技黎

廢柴用咩都係廢柴黎架啦
神手用咩都係神手
技能無分好唔好用~_~勾手一招都可以玩連續技
自拋自灌用得好都幾難block
亂F個d幾時都會比人block架啦, 晒氣
仲衰過人地話裝SS會走多幾步撞埋人跌波唔裝SS個d人
作者: 光與影    時間: 13-4-2008 19:03
我出完強力籃板都唔夠人搶....
作者: haaaa    時間: 13-4-2008 19:42
原帖由 maurice 於 13-4-2008 17:42 發表
個人意見:

廢柴用咩都係廢柴黎架啦
神手用咩都係神手
技能無分好唔好用~_~勾手一招都可以玩 ...

support.!!
...下次希望你諗清楚先回帖--'
唔係下下比人疾就真係唔好怪人[[onion_54]]
作者: etphonehome    時間: 13-4-2008 22:16
原帖由 maurice 於 13-4-2008 17:42 發表
個人意見:

廢柴用咩都係廢柴黎架啦
神手用咩都係神手
技能無分好唔好用~_~勾手一招都可以玩 ...

解釋得好過我=-=
作者: a99cch    時間: 15-4-2008 22:56
原帖由 etphonehome 於 13-4-2008 14:16 發表

解釋得好過我=-=

東哥一向解釋有問題架=.="哈哈哈..講笑  
我係過個PG牙...你上籃我blk你過個呢...JasonTerry牙
作者: 淆底B    時間: 16-4-2008 00:01
新手一問..
PF 16 lv 既Dunk 技係咪同timing block 架???
但係31 lv 就唔一樣時間???
好想知^^"
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 16-4-2008 00:17
隻隻DUNK都唔同時間BLK~~謝謝
作者: haaaa    時間: 16-4-2008 09:57
其實距離都有影響@@
企太遠係blk唔到既∼’
作者: a99cch    時間: 16-4-2008 19:33
原帖由 haaaa 於 16-4-2008 01:57 發表
其實距離都有影響@@
企太遠係blk唔到既∼’

唔好玩啦= =遠都BLK到架..
睇你識唔識架咋= ="
作者: 光與影    時間: 17-4-2008 00:25
你企框下面佢入樽果野跳都blk到嫁啦

一定要跟貼既咩

無知

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2