樂古Nakuz

標題: 如何改善我的人際關係?-_- [打印本頁]

作者: aoc1156    時間: 13-4-2008 14:16
標題: 如何改善我的人際關係?-_-
怎魔說呢--? 我覺得我過去的 2年中太多時間花在電腦上了-  -   導致我連朋友也不多- - 出街也好小出- - 連唱k都未去過- -  覺得自己好自閉  好想改變一下 - - 但係到左今年  我開始改變左好多  但係都覺得朋友既距離差左好遠 - - 有時想出街玩下  但係又冇朋友叫我出  - - 自己想叫埋佢地出 - -  又覺得佢地會唔so我- - 因為佢地都有自己既好朋友  我覺得我叫佢地只不過係廢話- - 都唔知點樣改變- - 要怪就怪我之前成日打機忽略左朋友喇 --
作者: oph    時間: 13-4-2008 18:43
算吧啦
識過第2班fd啦
作者: 無名方士    時間: 13-4-2008 23:47
樓主並不需要擔心.人生一定會並上好知己了解.看樓主能不能把握.不過都係勸樓主唔好成日打樓.多d同學或自己既朋友接觸
作者: 風火王道    時間: 16-4-2008 20:38
你多D和朋友玩,甘可以改善一下你的人際關係!!!@@
作者: rofl    時間: 18-4-2008 00:14
唔想同fd出 可以自己出既姐<<改變下你成日打機姐 等到真係有朋友so你 咁你咪同佢地玩囉
作者: aoc1156    時間: 20-4-2008 13:37
嗯- -   多謝咁多位幫我改善
作者: 無名方士    時間: 20-4-2008 15:39
標題: 回復 6# 的帖子
咁樓主.你要加油
作者: ash    時間: 20-4-2008 19:59
我情怳同你差唔多..不過我唔係因為打機搞成咁ge
有冇興趣做個fd?
作者: @~謝拉特~@    時間: 25-4-2008 23:19
我同樓主既情況一樣
作者: [H]窮人    時間: 26-4-2008 17:20
強化中2生涯
努力打機

or 係學校同坐你附近既人吹下水
睇下佢地受唔受你
作者: 輝少    時間: 27-4-2008 10:08
做運動啦
呢個係又可以幫你脫離打機+一次識好多FD既活動
得閒約下朋友打波/踢波啦
作者: 風之劍俠    時間: 29-4-2008 02:11
你夠我慘咩= =我同我個好朋友講我想學打鼓 問佢一唔一齊 佢第一句就話 冇時間.第2句就話,學咩打鼓呀 番去打太鼓咪算lo..果陣我真係幾無奈... 同d朋友又冇話題 有都係d game野..見到面都唔多出聲 搞到大家都冇野好講之後就走左... 有時發覺做人真係幾難下....
作者: aoc1156    時間: 29-4-2008 18:53
標題: 回復 8# 的帖子
冇所謂  呀  我的msn: kaho32120000@yahoo.com.hk
你地可以add我
作者: [H]窮人    時間: 3-5-2008 10:34
期實如果冇咩講
大家都可以傾下news
傾下 政治.軍事......
可以會越來越多話題
作者: to123ko123    時間: 3-5-2008 14:04
你係網上有冇識朋友!?

叫你d網友出黎玩都得嫁[[m102]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2