樂古Nakuz

標題: 假投真傳的一點問題 [打印本頁]

作者: SiU寒    時間: 14-4-2008 18:02
標題: 假投真傳的一點問題
其實3on3既時候 點樣控制傳俾邊個 成日都傳唔到俾3分線既人 搞到我好冇用 有冇人可以教下我
作者: 左從乂唯軒    時間: 14-4-2008 18:09
你PG的話,盡量善用QE,唔洗咁多假投。

有錯請改
作者: AlaNYip~    時間: 14-4-2008 18:12
假投傳比果個人都系你冇得控制"..
如果你系g就有g先有既qe
用qe仲好"..
假投d動作有時好假@@例如佢騎射果d我覺得幾假+有時籃底假投系望往條友咁出

有錯請講

*以上既只系我個人意見*

作者: 左從乂唯軒    時間: 14-4-2008 18:20
原帖由 AlaNYip~ 於 13-4-2008 14:58 發表

總之我錯我會道歉  

呢句係你貼圖區講的,我列晒你錯咩出黎,做咩係度回POST,貼圖區又潛水唔肯道歉?

Good Job for you∼*

你繼續潛水吧啦∼!
作者: 【相愛】    時間: 14-4-2008 19:08
台版無得咁樣呢>~<~
之前惡補FS知識~~
大陸版就有指定假投>~<~
作者: maurice    時間: 14-4-2008 19:26
人假用咩都假架啦, 洗咩用假投個時先假~_~
可能我誠信太好, 一用假投就fake起兩三件
唔似有d廢野成日講大話= =就算佢用假投都無人show佢
用qe 仲好-,- 我又笑左, 用死一世qe啦你 ~_~
又多個有招唔識用的新手係度叫人用多qe仲好
你玩晒啦, 你屈晒機啦, ok u win
作者: 左從乂唯軒    時間: 14-4-2008 19:28
原帖由 maurice 於 14-4-2008 19:26 發表
人假用咩都假架啦, 洗咩用假投個時先假~_~
可能我誠信太好, 一用假投就fake起兩三件
唔似有d廢野成日講大話= =就算佢用假投都無人show佢
用qe 仲好-,- 我又笑左, 用死一世qe啦你 ~_~
又多個有招唔識用的新手係度 ...

間接串埋我T"T

好彩我冇講唔用假投姐= =
作者: 北比達    時間: 14-4-2008 19:31
= =
我補充
qe 跟 pass  係 pg ....先可以做到 個效果
g 同 sg ....用qe 只係 無裝穿越個效果......
仲有識用 雙阿雷....假投係好有用的武器
作者: maurice    時間: 14-4-2008 19:31
左從我點敢串你呀= =...
加句個人意思就唔洗比人串咩-,-

*以上只係個人意見*
作者: AlaNYip~    時間: 14-4-2008 19:34
原帖由 maurice 於 14-4-2008 19:31 發表
左從我點敢串你呀= =...
加句個人意思就唔洗比人串咩-,-

*以上只係個人意見*

你洗吾洗下下插牙
我吾覺得我自己今次有錯law"
作者: maurice    時間: 14-4-2008 19:37
-,-我插你就唔止咁啦
你唔好插我呀, 我有加句

"以上只係個人意見*v*"
作者: 左從乂唯軒    時間: 14-4-2008 20:10
原帖由 AlaNYip~ 於 14-4-2008 19:34 發表

你洗吾洗下下插牙
我吾覺得我自己今次有錯law"

你自己話 次次講*意見*都比人插麻

我咪順下你意∼見你一次插你一次
作者: SiU寒    時間: 14-4-2008 20:53
我係3.3每次用假投真傳都fake起哂d人 3分區有sg成日空左==  睇黎3.3唔岩我玩
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 21:25
冷靜d= =......[[yoyo_147]]
對我黎講假投同qe都一樣咁勁[[yoyo_156]]
作者: haaaa    時間: 14-4-2008 21:34
你估下你用qe傳波可唔可以fake個人係你傳波果陣跳起左.
假投fake起隻底 可以好穩陣2分~"~
~~
所以qe同假投都係絕對有用.
~~~
呀葉生 雖然我都覺得你今次無乜錯.
但係我仍然覺得你比較適合從事潛水工作
ps..其實我想同你講好耐..係fade away唔係fare away
係fake 唔係fare-.-
我見你錯左都幾次[[onion_47]]
唔識英文絕對可以打中文.
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 21:38
睇運...fake到咪王道
fake唔到咪大鍋...假投無ss pass....= =

我建議你開另一個樂古acc@@頂多我查到係你都唔爆出黎~[[yoyo_095]]
樂古得罪左人就好大鍋/.\我都好驚...係差在唔知幾時大鍋姐
有咩事都係潛一排水好d[[yoyo_093]]
作者: maurice    時間: 15-4-2008 00:47
原帖由 笨小子 於 14-4-2008 13:38 發表
睇運...fake到咪王道
fake唔到咪大鍋...假投無ss pass....= =

我建議你開另一個樂古acc@@頂多我查到係你都唔爆出黎~[[yoyo_095]]
樂古得罪左人就好大鍋/.\我都好驚...係差在唔知幾時大鍋姐
有咩事都係潛一排水 ...

-.-教人玩分身, 我去研究壇規第3條好似話唔比玩分身的
基本上qe同假投係要睇對手而去用
唔會話邊一招特別好用or特別唔好用
作者: 18禁_豐    時間: 16-4-2008 21:23
唔得嫁bo~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2