樂古Nakuz

標題: [領獎區]人際關係最積極會員(已結束) [打印本頁]

作者: 無名方士    時間: 11-5-2008 15:28
標題: [領獎區]人際關係最積極會員(已結束)
此帖是給最積極會員領獎帖.經本人細心考慮過.此帖將公開給會員.恭喜成為最積極會員.等等之類的話題。

如何可以獲得最積極會員詳細請瀏覽本版:
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3311727&extra=page%3D1
會員可以係呢份表裡面.再自己多加得一d資料.假如期待版塊之後o既成績.當然可以不加.隨得獎會員喜歡。

最積極會員需填寫項目如下

得獎人:

得獎感受:

覺得該版如何:

積極分數(1~5自評):

該活動是否舉辦成功:

該活動如何(得獎者評價):

日期:

作者: to123ko123    時間: 12-5-2008 11:08
得獎人:to123ko123

得獎感受:感到開心<----必然的!!!

覺得該版如何:我覺得呢個版係有前途!!!!

都有一位好盡職既版主(絕對不是刷鞋)

如果大家繼續努力!!!!!!!!!

呢個版有可能好似聊天廣場咁多人!!!

積極分數(1~5自評):3

該活動是否舉辦成功:是

該活動如何(得獎者評價):

我覺得呢個活動係好成功!!!

我係到呼籲大家多D黎呢個版!!!!

又可以幫到你"又有吹水區"囧"

多謝"

日期:2008-5-12
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 11:10
標題: 回復 2# 的帖子
感謝你對該版的期望
作者: bennylui    時間: 12-5-2008 11:15
得獎人:bennylui

得獎感受:高興xD

覺得該版如何:-v-"有得吹水又有分加 正爆[[bao_48]]

該活動是否舉辦成功:是[[bao_48]]

該活動如何(得獎者評價):-v-""有左呢個活動就好多人會宣傳人際關係版-v-""
有得加分嘛[[bao_27]] 遲d依到一定好似聊板咁多人[[bao_45]]
到時唔洗比個自由xx扣分[[bao_40]]

日期:5月12日
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 11:18
恭喜以上2位得獎者
作者: oph    時間: 12-5-2008 12:47
得獎人:OPH
得獎感受:當然開心啦= =+
             難得係e個版識到咁多同志
             我要多謝呀乜水同阿邊個
             佢地比左好大既鼓勵我a_a
             (下刪一萬字)
覺得該版如何:好
                  很好
                  十分好
積極分數(1~5自評):不予置評
該活動是否舉辦成功:同奧運一樣咁成功
該活動如何(得獎者評價):樂古好
                                 香港好
                                 中國好
日期:12/05/08
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 12:50
標題: 回復 6# 的帖子
感覺你覺得我們該版十分好。
作者: denny20011325    時間: 12-5-2008 13:33
哈  咁大家一齊努力  幫呢個版宣傳下la xdxd~
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 13:41
標題: 回復 8# 的帖子
一起努力吧
作者: denny20011325    時間: 12-5-2008 14:16
得獎人:denny20011325

得獎感受:我好多謝to123ko123 係佢叫我來呢個版

我先發覺到 原來樂古真係有d版  真係比人忽視左

好多好有建設性既版  都沒什麼人流去~"~"

拎到獎 好多人第一反應都係  : 好野  又多d 開心

其實我又唔係唔開心既  不過 我覺得做左太少野

拎左呢個獎  個心有d up住up住 ( 其次見到toko咁多樂點 自卑了~"~

覺得該版如何:呢個版 可以比好多樂古會員 學識什麼叫社交

即係係學校  什至出到去社會點同人相處 係呢度都可以學到

什至有什麼唔開心  都可以係度同大家分享下  大家都會樂意解答

比聊版的吹水區更好 更開心

積極分數(1~5自評): 1 分  做太少野了  我會努力的囧~

該活動是否舉辦成功:成功la 更係  有我係度  我大大力宣傳吧!

該活動如何(得獎者評價): 活動很有創意  有分加的  可以吸引更多人流

版主別有用心   值得一讚la xd  希望大家一齊努力  吹多d人來@o@"

日期:2008年5月12日~
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 14:28
標題: 回復 10# 的帖子
希望你日後多d黎呢個版
作者: denny20011325    時間: 12-5-2008 14:47
我會  我亦都希望版主跟會員 做好自己本份 @o@ "

大家一齊努力吧xd  ~  版主  聽說你要唔做  是真!?
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 14:52
標題: 回復 12# 的帖子
不知.看高層決定
作者: denny20011325    時間: 12-5-2008 15:02
佢地要炒你@_@!?    唔會呀麻@_@ 唔好呀><"
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 15:10
標題: 回復 14# 的帖子
你可以自己去投訴區睇下
作者: denny20011325    時間: 12-5-2008 17:29
下  我冇咩時間  今晚睇  因咩事呀  你咁好 都會有人投訴  ?  o了~
作者: 承b    時間: 12-5-2008 18:24
得獎人:承b

得獎感受:E個獎好E拎姐,大家+油
開心
覺得該版如何:好[[onion_10]]

該活動是否舉辦成功:
成功

該活動如何(得獎者評價):GOOD

日期:12-5-2008
作者: `Lok-)    時間: 12-5-2008 18:26
作者: 無名方士    時間: 12-5-2008 18:29
恭喜以上2位得獎者.期待在該版有更好表現
作者: MiChing    時間: 15-5-2008 22:18
得獎人:MiChing

得獎感受::lol <--like this

覺得該版如何:很好 很少人

積極分數(1~5自評):2.5

該活動是否舉辦成功:成功

該活動如何(得獎者評價):增加會員積極度(?)

日期:15/5
作者: 無名方士    時間: 15-5-2008 22:20
標題: 回復 21# 的帖子
恭喜你.期待在本版有更好表現
作者: [S]fok01    時間: 15-5-2008 23:13
得獎人:fok01

得獎感受:很高興有獎攞 好多謝無名版主比依個獎我@@

覺得該版如何:幾好 D人幾nice

積極分數(1~5自評):2

該活動是否舉辦成功:是

該活動如何(得獎者評價):能夠比人獲得更多樂點 唔錯耶

日期:2008年5月15日
作者: 無名方士    時間: 15-5-2008 23:15
標題: 回復 23# 的帖子
你很早已經幫本版作出宣傳.恭喜你.期待日後在本版有更好的表現。
作者: zero仔    時間: 18-5-2008 19:23
我一定會繼續努力去宣傳呢個版
令到呢個版人流大增-0-
作者: 無名方士    時間: 18-5-2008 19:25
標題: 回復 24# 的帖子
ze帥哥冷靜d.請瀏覽第一頁.請表格。
作者: zero仔    時間: 18-5-2008 19:37
開心得制-.-v

得獎人:zero仔

得獎感受:呢個版既會員平易近人 可以傾得好埋 可以係到傾計又可以得獎 真係好開心-.-v

覺得該版如何:版主領導有方 提供多元化活動 風氣不錯,  good丫!

積極分數(1~5自評):自問有5分 爆燈-0-

該活動是否舉辦成功:非常成功-0-

該活動如何(得獎者評價):單由版主1人去評核每個會員既積極度似乎有點不公平
                                 不妨由會員選出 更有趣味性

日期:18/5/08
作者: 無名方士    時間: 18-5-2008 19:39
標題: 回復 26# 的帖子
本人會嘗試一下.下次有活動不妨有會員投票也可
作者: 朗尼rooney    時間: 18-5-2008 20:22
得獎人: 朗尼rooney

得獎感受: 高興 -___-

覺得該版如何: 版主與會員相處融洽

積極分數(1~5自評): 4.99999

該活動是否舉辦成功: 成功

該活動如何(得獎者評價): 很好,能夠吸引更多會員,又能獎勵活躍的會員

好高興可以成為唯一一個得獎的版主

希望更多人來到這版,謝謝

日期: 18/5/08
作者: 無名方士    時間: 18-5-2008 20:23
標題: 回復 28# 的帖子
不必高興.呢個獎你有能力囉。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2