樂古Nakuz

標題: 有冇人一齊玩新ser呀? [打印本頁]

作者: PrInCE乂貓    時間: 11-7-2008 12:48
標題: 有冇人一齊玩新ser呀?
有冇人一齊玩新ser=3=''
我自己一個玩好悶=.=''
有既可以+我 msn一齊玩嗎@@''
我只係得23lv既劍士=3=
作者: 冷屍吉路    時間: 11-7-2008 13:03
我囉^^你多數係 1 定 2???

我1   

叫呢個名!!!

好多時都會開組的    你搵搵啦
作者: PrInCE乂貓    時間: 11-7-2008 17:14
好既好既...
但係我多數係2=.=''
直覺少人d...玩得順d..少d人搶怪=.=
作者: ×鎖b    時間: 11-7-2008 19:00
我都有玩啵....
                 我同我d fd玩-3-
      我多數係1到-3-             d人升得好快~_~
作者: ming771    時間: 12-7-2008 19:12
新ser姐係第幾ser?
7?
作者: PrInCE乂貓    時間: 12-7-2008 22:34
新ser係第7個呀~~

我都覺d人升得好快...
我為左個小天使..打左好耐小妖=.=''...都冇呀....絕望...轉行升返lv算..
作者: ×鎖b    時間: 13-7-2008 00:51
我好想問....新ser係咪真係7月9日開的-___-
          點解我係7月12號..見到個小丑70lv 帶喵喵+6嫁呢-0-
     有冇升得咁快丫-___-''!?
作者: 冷屍吉路    時間: 13-7-2008 10:22
原帖由 ×鎖b 於 12-7-2008 16:51 發表
我好想問....新ser係咪真係7月9日開的-___-
          點解我係7月12號..見到個小丑70lv 帶喵喵+6嫁呢-0-
     有冇升得咁快丫-___-''!?

有雙倍exp[呢樣野W_W
作者: 無名者    時間: 13-7-2008 11:04
我想玩 但係- -  玩唔到
好想死   整佐成日都玩唔到
作者: PrInCE乂貓    時間: 13-7-2008 12:58
做咩玩唔到@@''
你講下睇下我地有冇辦法@@

有玩新ser既不如整返個m群,得閒一齊升lv><
作者: 無名者    時間: 13-7-2008 13:05
係唔係有m群呀     開呀 比埋我  我想玩呀 - -
作者: PrInCE乂貓    時間: 13-7-2008 20:54
但都要多d人先整得=.=''...
而且快d升lv....之後開埋個公會=3=
作者: 無名者    時間: 14-7-2008 05:56
你有冇申請個密碼鎖 唔知冇開 會點= =
作者: [H]星空下的緣份    時間: 14-7-2008 14:19
我有玩呀...超超低級...48級...=.= id:愛無膽
仲有個騎士 25級哈哈
作者: PrInCE乂貓    時間: 14-7-2008 15:04
我打小天使同咕套打到發顛中=.=''...依家先39..

個密碼我冇申請到= =+..反正申請左都冇乜用...唉=.=''
作者: [H]星空下的緣份    時間: 14-7-2008 15:34
小天使同咕套...我冇打過 晒時間..=.= 好難打到
作者: PrInCE乂貓    時間: 14-7-2008 18:18
小天使打到煩= =''..依家狂打咕套...
打到累=.=''...但成日都見到有d劍士用...今晚要打到佢~"~..
作者: 無名者    時間: 14-7-2008 19:38
唔知點解 開game好耐同埋 番城會斷線  T^T  整到唔敢番城
作者: [H]星空下的緣份    時間: 15-7-2008 06:52
PrInCE乂貓...你叫咩名..
你有冇打到黑結呀 我想要呀....未監...
作者: PrInCE乂貓    時間: 15-7-2008 15:09
黑結...我打到成10幾個.....全部未鑑~"~...但小天使一個都冇...講起都火=3=''
我係game入面叫超級大懶喵= =+

返城斷線?...係唔係太lag...呢排佢個ser傻傻地...無啦啦會lag...我係泰坦係咁lag死左好多次..佢係lag到我係咁扣血但見唔到有怪打我...我自己重可以走黎走去...真救命=.=''..等佢維修了又..
作者: 冷屍吉路    時間: 15-7-2008 17:24
10幾個咁多W+W
有無公會入=.=
作者: 無名者    時間: 15-7-2008 20:09
依家重慘  無啦啦 行去打怪 一LAG 斷線 - -
好慘  想玩都咁
作者: [H]星空下的緣份    時間: 15-7-2008 23:59
標題: 回復 20# 的帖子
=.=...可唔可以賣d比我 或者比我... 你密我呀...我叫 愛無膽 haha~~
作者: PrInCE乂貓    時間: 16-7-2008 21:08
入到打打下怪lag...唉..佢ser問題..我地都冇佢乎..

十幾個...ya= =+''..話哂sm左咁多隻小妖...點可能乜都冇...我已經賣左好多=w=''..重有幾個既....你得閒可以密下我睇下我係唔係到...我依家多數係到怒殺大號勇士咕咕~"~...
作者: [H]星空下的緣份    時間: 16-7-2008 22:55
哦...你有冇 有屬ga黑結 留番比我呀
我聽日應該12點度上線...
作者: dongdong8683118    時間: 16-7-2008 22:57
呵呵~~大家一起加油,请问你是那个区~
作者: [H]星空下的緣份    時間: 17-7-2008 01:18
你是大陸玩家呀...=.=
我們玩新開的 第七個伺服器
作者: 332250765    時間: 17-7-2008 05:05
唉.. 唔知點解 我連黑結都打唔到 del 左隻人...
而家又重玩 如果有既 可唔可以比幾個黑結我
作者: [H]星空下的緣份    時間: 17-7-2008 16:04
頂 你地玩lag唔lag呀..我係澳門嫁...
我今日玩 超lag呀 成日同我定格 搞到我死左 玩唔到呀...
點算...
作者: 。新月。    時間: 17-7-2008 18:33
新ser 係咪姐係 7ser?

我叫夜乂月  24lv劍士= = 玩左2日-3-
作者: [H]星空下的緣份    時間: 17-7-2008 23:22
歡迎呀~~你地就好la 唔lag 我都唔知點算好=.=
作者: 小扁波不扁    時間: 18-7-2008 19:55
我都留個名先..
小凜 81lv鐵匠
想開個團丫=]
作者: [H]星空下的緣份    時間: 18-7-2008 23:48
81...哇...勁野...=.=
作者: 332250765    時間: 19-7-2008 01:12
點解可以咁快既....
作者: 小扁波不扁    時間: 19-7-2008 11:49
因為我系5ser跳過黎..果陣我180..熟哂d升lv路線..多多指教-w-
作者: kennyyyt    時間: 19-7-2008 13:37
我85LV 法師
叫 大色狼!!!!
+我好友>"<

另 火尾 換 1套制服=0=''
作者: 小扁波不扁    時間: 20-7-2008 19:48
大色狼咧..岩岩系封印之島見到你喎
作者: PrInCE乂貓    時間: 21-7-2008 21:05
嘩..一大班人高lv=3=''
我終於有咕套了...太開心..收埋把武器...可以又去升lv了=.=''...
作者: 332250765    時間: 22-7-2008 16:10
你地有無開團架..
無就快d開
我一定入
我叫
命運自選台!
見到加好友啦
作者: ×鎖b    時間: 23-7-2008 10:15
我52lv 智敏丑丫=]  
           我日日會上線-_-"
       係夜晚就會搵到我嫁啦=]       我都有諗住開住-0-''
   我有2個fd都60lv劍士啦-仲有個fd係50lv法-0-''
                           我叫入面隻game個名叫笨笨鎖-0-"
得閒搵我升lv@@"      收制服上衣+0~+3''  未鑑定
作者: ×鎖b    時間: 23-7-2008 10:16
打錯左-__-''   唔係開住-0-  係開團先岩~_~
          s0r..s0r..s0r
作者: babyho24    時間: 23-7-2008 11:35
我都有玩呀而家先83lv制師我玩暴力既
得閒call我升lv呀叫尤妮絲
作者: 332250765    時間: 24-7-2008 23:56
原帖由 babyho24 於 23-7-2008 11:35 發表
我都有玩呀而家先83lv制師我玩暴力既
得閒call我升lv呀叫尤妮絲

個名咁女人既....
作者: [H]星空下的緣份    時間: 25-7-2008 01:50
佢係女仔 so 個名係女仔名
作者: 小扁波不扁    時間: 25-7-2008 16:33
我系7ser開左團咧...
團名:薔薇
團長:小凜or妖斬x小朗
作者: 332250765    時間: 26-7-2008 03:00
招唔招我入團先
[[bao_50]]
作者: wind520    時間: 26-7-2008 10:46
我都想玩
但係注冊唔知點[[tyjp-2-4]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2