樂古Nakuz

標題: `同冰冰_復合<3` [打印本頁]

作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 19:34
標題: `同冰冰_復合<3`
`同冰冰復合[[yoyo_130]]

s0_整左一張.[[yoyo_196]]

其他等佢整[[yoyo_112]]

去圖''
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓

作者: 冰雨〥殘°    時間: 5-10-2008 19:35
1左先講 [[yoyo_144]]

你隻字o的色好怪.___.
-___- 試下用黑字外發光或白字外發光
-3- anyway i love you

今生只愛你!-v- 你話架 唔好唔記得

p.s. 仲有點解你咁鍾意用依隻框
p.s.2. 交哂比我整我會嬲 \3/

作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 19:38
`當然[[yoyo_210]]

咁好唔好睇先[[yoyo_209]]

話曬都係跟你+媽[[yoyo_055]]

ps''呢隻令令>w<
ps2'你整令d媽/___\
仲有ps''記住生日果d你整+w+''

作者: 冰雨〥殘°    時間: 5-10-2008 20:05
re 元-3-
你整o既野我一定話好睇-v- [[yoyo_143]]
你跟我o的咩-____-

p.s. 仲有好多都令令-3- 你都好令令-v- 嘻
p.s.2 -.- 我好忙架嘛
仲有p.s. 生日個o的又我整-3-? 算-.- 見系你-v-
仲有p.s. 幾時陪我度蜜月.__. [[yoyo_163]]
作者: 發癲雞尾    時間: 5-10-2008 20:16
前幾日唔係結完婚 -.-?
做咩而家又要復合 [[m95]]
作者: 冰雨〥殘°    時間: 5-10-2008 20:18
re 雞尾
邊度系前幾日-___-
好耐架啦-___-
跟住分左手冇耐
依家又一齊-3-
作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:19
哇;;`
復合丫;!?`
公起w0r`;
整得好好啵`.(題外話;事實呢個系任務黎`)`
我都好耐冇店ph了xd`
記住要整得好過我=]`
作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 20:22
`係咪任務丫[[yoyo_178]]

點會整得好過你[[yoyo_170]]
作者: 冰雨〥殘°    時間: 5-10-2008 20:23
re 妹
咁你就快o的掂返ps啦
-__- 等住生日同你影相相呢

p.s. 怪啦-__- 點解我做左接待o既工作
作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:23
點解吾會整得好過我-.-?`
我冇店甘耐你覺得我會進步咩.?`
(完事` 閃=D`)

re. 牙哥;
-  聽講我生日冇人陪我影相囉-.-`
-  聽講我生日冇人同我講句生日快樂囉-.-`!
-  好似離左題-o-`
-  牙哥你個babii銀;
-  岩岩開始整圖好過我岩岩開始整圖好好多了`

作者: siu芷    時間: 5-10-2008 20:25
囧 男和男...始終覺得有d怪- -
作者: 冰雨〥殘°    時間: 5-10-2008 20:26
-___-re芷芷

唔好搞到我好唔正常咁o既樣
作者: siu芷    時間: 5-10-2008 20:27
你陪佢唔正常=___=
作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 20:27
`我地不之幾正常[[yoyo_177]]

ps.''感動!ng ./我開p0終於有多d人回拉[[yoyo_115]]

作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:28
-  好正常-,-`
-  超正常拉;`
-  邊個話吾正常先;`
-  你地肯愛米得囉-.-`
作者: siu芷    時間: 5-10-2008 20:29
標題: 回復 14# 的帖子
唔知點解覺得怪怪地

唔通你地....homosexuals-x-?[[yoyo_142]]
作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 20:30
homosexuals←←←點解[[yoyo_203]]
作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:31
re.` 芷芷
-  你個homosexuals好得意xd`
-  學鼠鼠甘講;` 好新鮮丫xdd`[[yoyo_159]]

作者: siu芷    時間: 5-10-2008 20:32
同性戀`活學活用ah@__@v;;
上堂學既野用得返-0-vv
作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:34
-  yoyo`
-  而家d人復合左就吾理我嚕;;`
-  比人遺棄的小朋友-.-`<<
作者: 笨.小銀    時間: 5-10-2008 20:37
`你宜+先知我地係tb的嗎[[yoyo_195]]
作者: 甜﹏甜.屋    時間: 5-10-2008 20:39
[[yoyo_173]] `-...公喜!
其實張圖我覺得好暗;字色有點怪`;(
可以搵下其他bru用;]
作者: 曈熊=)    時間: 5-10-2008 20:39
-  得拉` 我勁無奈囉-.-` 睇下d人 叫吾叫嬲緊丫?_?`
-  如果吾比面某人老婆; 我都吾知回吾回post好l0r`
作者: siu芷    時間: 5-10-2008 20:46
tb唔係話指女仔果d既咩=.=
作者: Janelle`:3    時間: 6-10-2008 20:49
你地幾時結婚[[yoyo_142]]
又做乜無啦啦分手then又復合-_-.`
作者: 冰雨〥殘°    時間: 6-10-2008 21:28
re mouse
依個問題我代佢答.__.
我地結婚你應該知@_@ and then過左冇耐佢飛我 >  <"
前日先好返
作者: keeken2005    時間: 6-10-2008 22:09
太暗......=.=我得呢種感覺..
作者: 小夜*    時間: 6-10-2008 22:16
原帖由 笨.小銀 於 5-10-2008 20:37 發表
`你宜+先知我地係tb的嗎[[yoyo_195]]

笑到甩左嘴`[[yoyo_142]]
TB系Tom Boy囉吾該v____v

yahoo!字典
tomboy

KK: []
DJ: []   

n.
1. 男孩似的頑皮姑娘
Mary has always been a tomboy. She likes hiking and horseback riding.
瑪莉一直很男子氣,她喜歡遠足和騎馬。

----------
張圖...我覺得冇咩特別
比起之前戈d圖
依張(質素)差左v___v

作者: 笨.小銀    時間: 6-10-2008 23:41
+_   0 n0`仲差左t!m牙..[[yoyo_199]]
作者: ╳小冰×°    時間: 7-10-2008 08:55
恭喜!___! 甘快又一齊番-\/-
張圖太暗-_-`回完
閃...
作者: 笨.小銀    時間: 7-10-2008 11:27
`皇上下次回多d拉[[yoyo_183]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2