樂古Nakuz

標題: 唉 夢真係改到on99 [打印本頁]

作者: 森林De    時間: 4-4-2009 10:39
標題: 唉 夢真係改到on99
好耐之前用馬嬲帽 同火戰p 可以話有10次 10次都唔暈  e家改到又出衫盾 用左-40% 帶埋馬嬲帽都可以連暈幾次, 7x lv火戰 打miss仲多過8x lv 真係超on9囉 你地認為點?
作者: sai6606    時間: 4-4-2009 14:38
人總會有三衰六運
輸左就賴改左機率 這種心態可要不得
弓手用刺客若捉不到火戰心理 只有死路一條
同火戰打最重要既係耐性同冷靜
兩樣都無既話 裝備再好 盾再好 點打都唔會贏
作者: 基斯耀    時間: 4-4-2009 15:52
你咁都比人暈到,去衝+15實1次得 alt+s
作者: 心心月    時間: 14-11-2009 18:02
你的意見好好但唔知夢之會唔會接受呢
作者: sui1991ming    時間: 22-11-2009 20:29
3轉弓同火劍打士氣都收左皮啦
作者: 元素    時間: 26-11-2009 19:35
士氣太勁(有個人意見: 劍克弓 弓克法 法克劍)
作者: kkcpig123    時間: 29-11-2009 09:06
你慘囉= =用普通暈帽冇野~.~
作者: morkex2    時間: 15-12-2009 17:53
[[bao_02]]我吾會吾玩nostale,我要做5轉!!!!!!!!!!!!
作者: wong10559    時間: 26-12-2009 21:48
元素 發表於 26-11-2009 19:35

其實都唔係ge
個個職都有勁同廢ge地方
你d意見未免太主觀la
作者: kenny670    時間: 29-12-2009 09:33
3轉弓同火劍打士氣都收左皮啦
sui1991ming 發表於 22-11-2009 20:29

本人70(暗弓)以經可以殺85既火戰  呢樣野睇下你有冇技術姐
可能你太過廢唔識用休克啦攻先咁講 e加d人真係... 係咪當吸攻留嫁!?
ps天空:☆幻★ 得閒搵我挑機啦 睇下係咪士氣太勁暗弓要收皮
作者: kenny670    時間: 29-12-2009 09:36
元素 發表於 26-11-2009 19:35

士氣有幾勁呀 1張2轉弓都屈到佢1血到扣唔到
係你太廢姐 劍絕對冇可能克到弓 就算1-5轉都係咁話
仲有唔亥你入多d p場啦 咁單純既野都講得出
呢隻game係冇相克呢樣野嫁
作者: sai6606    時間: 3-1-2010 05:52
士氣有幾勁呀 1張2轉弓都屈到佢1血到扣唔到
係你太廢姐 劍絕對冇可能克到弓 就算1-5轉都係咁話
仲有唔亥你入多d p場啦 咁單純既野都講得出
呢隻game係冇相克呢樣野嫁 ...
kenny670 發表於 29-12-2009 09:36

很好
pvp就是需要有這份傲氣才能強大
閣下的身手 在下定必拜會一下

在下 蒼星石
長註天空ser3的火戰是也
作者: i0002782    時間: 19-1-2010 22:59
我弓72lv一轉二下ko左個75劍o~人地都用一轉
作者: 屎忽洞大砲    時間: 23-6-2010 09:59
咁串,你自己整一個絕對唔暈既暈帽出黎丫笨

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2