樂古Nakuz

標題: NDSL小喇叭 [打印本頁]

作者: clonecloud    時間: 1-8-2009 13:20
標題: NDSL小喇叭

搶眼o既NDSL背後,需要有效o既配件扶持,令遊戲過程更享受、更震撼。呢個喇叭就係設計黎令NDSL o既音效加倍發揮!

呢款係黎自超技o既迷你動感喇叭

就係呢款,細細地,砌左落部NDSL都唔會好阻訂。作為一個喇叭,當然以超清晰立體聲、超低音動感揚聲器最為重要;但作為一個扣上NDSL o既喇叭,方便攜帶亦好緊要。所以,佢有好多設計都係方便玩家拎住個NDSL連喇叭周圍走。

1.
2.
3.
4.
5.
6.

1.喇叭全圖。的的式式,唔阻訂。
2.插頭可以輕易收埋落條形狀fit晒o既槽入面,亦係"唔阻訂"設計之一。
3.大特寫,低音效果一流的小喇叭。
4.將部喇叭插入部NDSL o既game帶槽入面,再插埋個耳筒就攪掂,非常方便。
5.插o既位置有盞指示燈o係右下角。
6.收藏時仲可以將個喇叭摺起,於是成部NDSL加喇叭都只係一"餅"野。

顏色選擇除左黑色,亦有白色,黑、白兩種色就最容易襯唔同款式o既NDSL啦!

呢款喇叭o係直銷網有得賣,用黎買NDSL o既聽覺享受,絕對值得!

轉載自遊戲港www.gamenewshk.com

作者: hama    時間: 3-8-2009 15:20
未講賣緊幾錢wo
作者: 金牌狗主    時間: 3-8-2009 20:41
呢舊野真係第一次見@@
作者: streetflyer    時間: 4-8-2009 18:21
我見到本圖書館借返泥嘅英文書……乜樓主咁好學[[onion_62]]
btw,個小喇叭幾錢?
作者: coolmaster    時間: 6-8-2009 15:26
唔大件,帶出街都ok o既[[onion_39]]
作者: wiiplayer    時間: 7-8-2009 17:38
小喇叭~~~
邊個用過?
作者: lungng    時間: 13-8-2009 15:59
我見到本圖書館借返泥嘅英文書……乜樓主咁好學[[onion_62]]
btw,個小喇叭幾錢?
streetflyer 發表於 4-8-2009 18:21

自己搵下幾錢啦...
作者: coolmaster    時間: 15-8-2009 12:23
好似都幾方便喎
作者: 涼台    時間: 16-8-2009 11:47

48蚊,都唔算好貴~
不過我多數係插耳筒....
作者: makuz    時間: 11-9-2009 13:23
48蚊,都唔算好貴~
不過我多數係插耳筒....
涼台 發表於 16-8-2009 11:47

插得耳筒多對耳仔都唔係幾好[[onion_29]]
作者: ◎海神》    時間: 13-9-2009 13:49
作者: CMING_L0VE    時間: 23-9-2009 19:27
會唔會頂住隻手呀?
作者: omegazero    時間: 14-10-2009 17:25
我用耳筒!!
廢時打吓打吓比人叫我關左個喇叭
◎海神》 發表於 13-9-2009 13:49

邊個咁大膽???[[onion_73]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2