樂古Nakuz

標題: 東吳霸王軍 招收結義會員^^ [打印本頁]

作者: 諸葛謹    時間: 5-10-2009 11:49
標題: 東吳霸王軍 招收結義會員^^

8級軍:東吳霸王軍 招收結義 會員
入會條件好簡單  只要 令仔/令女
5令都5緊要 最緊要夠膠!"! 就可以!~

不定期有活動 在過去既暑期 中秋!"! 活動已經完結
玩GAME 最緊要開心^^ 官方活動 副本戰場
入黎吳東  種有 諸諸 我親自設計 既活動
傾傾計 5駛驚無人理XD~~

不同國都歡迎(最好吳國啦) 亦都歡迎 轉結義 轉軍^^

有意可以搵我(諸葛謹) 或 東吳各位猛將

另外 招 無限名 女玩家XD 加入!~ 同找人要我/.\!~
幫軍內多名女仔招老公同男朋友!O!"~ 嘰嘰! 要入軍比佢地溝仔
@O@"岩岩貼左新相XD~~ 但都要留返 占占D結婚相向到既

送給大家 我影既 占占飛飛 婚禮照!"!

主人家 未到既時侯 更係要 報置下個環境先啦     
係咪好令呢 ^O^!~~~

跟住就到 主角出

比住咁多大家睇^^

東吳霸王軍 有專屬論壇  FB YY 同埋M群 唷 ^O^!~
作者: 誠、––    時間: 5-10-2009 11:52
7級軍:東吳霸王軍 招收結義 會員
入會條件好簡單  只要 令仔/令女
5令都5緊要 最緊要夠膠!"! 就可以!~

不定期有活動 在過去既暑期 中秋!"! 活動已經完結
玩GAME 最緊要開心^^ 官方活動 副本戰場
入黎吳東  種有 諸諸 我親自設計 既活動
傾傾計 5駛驚無人理XD~~

不同國都歡迎(最好吳國啦) 亦都歡迎 轉結義 轉軍^^

有意可以搵我(諸葛謹) 或 東吳各位猛將

另外 招 無限名 女玩家XD 加入!~ 同找人要我/.\!~

送給大家 我影既 占占飛飛 婚禮照!"!
諸葛謹 發表於 5-10-2009 11:49

隱形的相嗎?
作者: 諸葛謹    時間: 5-10-2009 11:56
隱形的相嗎?
誠、–– 發表於 5-10-2009 11:52

版主真心急XD 上傳ING 哈
作者: 手乂臂    時間: 5-10-2009 17:21
豬豬加油喔~~~我要女仔[[onion_55]](奸笑ing)
作者: 綠川薰    時間: 5-10-2009 18:57
死肥豬~中秋活動唔叫我>0<~
幾時再燒野食呀,我要打麻雀呀~
打脫衣麻雀(笑
作者: 諸葛謹    時間: 6-10-2009 21:41
咁邪惡既  你係邊個.\/.!~
作者: 疾影乂夜月    時間: 7-10-2009 15:56

入左軍團,sor
作者: 天神鋒    時間: 7-10-2009 23:21
豬man 你唔會有人要[[onion_48]]死心啦你!!!
作者: likemoney0    時間: 8-10-2009 15:17
[[onion_48]]收5收我,不过港F客户端要去边下载
作者: 手乂臂    時間: 8-10-2009 18:28
[[onion_48]]收5收我,不过港F客户端要去边下载
likemoney0 發表於 8-10-2009 15:17

香港web:www.chibi.com.hk
作者: 諸葛謹    時間: 12-10-2009 08:45
推推推推呀!~!~!~!~
作者: him_121    時間: 12-10-2009 10:03
豬[[bao_21]]  我愛你~嫁給我吧
作者: 諸葛謹    時間: 13-10-2009 16:31
今年哈囉喂又有活動玩啦^^雖然可能出5到黎玩鬼屋
但種有東吳活動玩喔!~ 記得上我地論壇睇個詳情~
作者: 無名方士    時間: 13-10-2009 17:19
今年哈囉喂又有活動玩啦^^雖然可能出5到黎玩鬼屋
但種有東吳活動玩喔!~ 記得上我地論壇睇個詳情~
諸葛謹 發表於 13-10-2009 16:31

上論壇= =不要宣傳就好xD
作者: 諸葛謹    時間: 13-10-2009 18:37
上論壇= =不要宣傳就好xD
無名方士 發表於 13-10-2009 17:19

哈哈 放心我不會打網址上來的
作者: 誠、––    時間: 13-10-2009 21:17
哈哈 放心我不會打網址上來的
諸葛謹 發表於 13-10-2009 18:37

果然是好會員
作者: wallacemui    時間: 14-10-2009 00:49
又話唔驚冇人理,成日都冇人理我 ~~[[onion_57]]
作者: 諸葛謹    時間: 20-10-2009 21:14
推2推 ^^ 招人唷招人唷
作者: 紫無情    時間: 27-10-2009 16:50
豬豬 我合唔合資格丫?[[onion_17]][[onion_17]]
作者: wallacemui    時間: 27-10-2009 16:51
你都係東吳既人尼啦
作者: 紫無情    時間: 27-10-2009 16:55
[[onion_78]][[onion_78]]做咩篤爆我[[onion_52]]
作者: 韓少    時間: 1-11-2009 22:37
我又幫你推一推先...
謹仲好有心機打理個團,,,
好都督一位呢...[[onion_41]]
作者: 二郎    時間: 2-11-2009 04:32
豬老大!!我一支持你ge!!!
作者: 諸葛謹    時間: 22-11-2009 10:11
推一推軍已升到8LV^^
下個月就聖誕了..祝大家聖誕快樂
作者: 手乂臂    時間: 22-11-2009 16:48
個團full lv啦~好野~
作者: EXIA002008    時間: 23-11-2009 11:54
支持下友團先~~~[[onion_62]]
作者: 手乂臂    時間: 25-11-2009 17:49
你係?[[onion_60]][[onion_17]]
作者: EXIA002008    時間: 25-11-2009 19:54
[[onion_53]]哈哈~我係無名小卒[[onion_51]]講左名都唔會知我係邊個嫁啦
作者: 天神鋒    時間: 3-12-2009 05:44
= =即係邊個呀??[[onion_52]]
作者: EXIA002008    時間: 3-12-2009 09:33
[[onion_57]][[onion_73]]
作者: ~小鈴怡~    時間: 8-12-2009 18:10
@@ 收唔收囧人~~~!!!!![[onion_57]]
作者: 手乂臂    時間: 9-12-2009 18:32
冇咩所謂~我就係一個例子~(我係囧人[[onion_09]])
作者: 諸葛謹    時間: 21-2-2010 17:29
年30晚,天氣又凍又多人~不想跟人迫餐蒙@@"我地有好活動~介紹
打打統值王~影下相,一齊放煙花倒數唷~~
公喜發財!"!
虎年祝大家~想型就型到盡!想開心就5好比佢停!! 最緊要係ENJOY哩隻GAME~
赤壁真係好好玩,副本又多,真係要刷得哂真係花超多既時間唷!畫面開到盡真係超級令!完美哩方面真係做得好好
打機傾計之餘種可以影相~睇風景,呆企一日長安都抵丫~~

作者: PinK#    時間: 21-2-2010 22:09
我入我入!!!
作者: 爆風疾嗚    時間: 25-2-2010 03:06
謹原來仲做緊都督@@"
支持
作者: ~小鈴怡~    時間: 8-3-2010 13:59
好嘢~有團相@@睇~thx~謹謹~(都企得好亂吓)=.=!!
作者: 諸葛謹    時間: 18-7-2010 14:17
推推推~~~~~~~~
作者: 誠、––    時間: 18-7-2010 14:59
推推推~~~~~~~~
諸葛謹 發表於 18-7-2010 14:17

你玩番咩?
作者: 韓少    時間: 21-7-2010 00:03
我又入我又入 XDXDXDXD
作者: 諸葛謹    時間: 26-7-2010 21:35
RE版主: 想玩又5想玩...成個暑假都無活動,又係得D 斗洗錢多.窮等學生/.\
           真係留返比D 大豪富玩囉^^ 窮等學生要閃了~

RE韓少: 你都玩返喔@@?
作者: 誠、––    時間: 26-7-2010 22:24
RE版主: 想玩又5想玩...成個暑假都無活動,又係得D 斗洗錢多.窮等學生/.\
           真係留返比D 大豪富玩 ...
諸葛謹 發表於 26-7-2010 21:35

其實,任何一隻遊戲推出目的都係為左賺錢..
至於賺錢我覺得並唔係一個問題,
你情我願..
就算無錢,其實你有時間一樣可以係赤壁搵到好多錢..
如虎牢/黃巾剛出賣筆,荊退賣剪玉定玉剪(好多都唔記得哂),77賣果d咩玉升防具
其實果陣既價值1粒都可以俾你買到1個靈/斬..基本上沖冥,斗既秘文唔係問題..
只係赤壁係又要錢又要一個長時間刷野先攞命..
果陣我辭左工,真係一日24小時除左食/訓先追得上人地d裝,
錢我唔係無擺...但比起神裝果d緊係無得比..
所以赤壁無時間+無錢基本上唔洗玩,除非遊戲者心態唔同另談

ps:我唔記得左你論壇網址係咩,可以既pm番比我,以前有段時間我都係東吳,感覺唔錯
作者: 諸葛謹    時間: 28-7-2010 22:27

所以..其實得閒上黎玩真係5錯XD
5駛太衝裝,5駛太追稱,5駛追名望...真係ENJOY好多
上GAME企定定傾計.得閒打下副本.白帝咁...
無玩咁耐無得追囉XD 差D 脫節TIM
作者: 誠、––    時間: 29-7-2010 00:32
所以..其實得閒上黎玩真係5錯XD
5駛太衝裝,5駛太追稱,5駛追名望...真係ENJOY好多
上GAME企定定傾計.得閒打 ...
諸葛謹 發表於 28-7-2010 22:27

我依家d ac 7xlv..上黎打黃巾@@?
主ac都賣左
作者: 韓少    時間: 6-8-2010 01:53
我冇玩啦 ~
太耐冇玩, 脫節晒啦 !!
得閒冇野做上黎呃下水吹 ja ma ~
作者: 小幻仔    時間: 12-8-2010 14:36
小弟覺得你貼的相好像被斬了一半耶~還有鏡頭易不到?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2