樂古Nakuz

標題: tig?有幾大型呀,咪又係要抄人地hka [打印本頁]

作者: 咩係tig    時間: 24-12-2009 14:37
標題: tig?有幾大型呀,咪又係要抄人地hka
佢地偷我地既檔為聲音檔
我們本來的檔名為 background_music5.mp3 , 路徑 Sound/HKA/background_music5.mp3
他們轉了檔名為 gnvsleader_6457.mp3, 路徑 Sound/ykhserver/gnvsleader_6457.mp3
我地既目的 : 要求TiG道歉, 改聲音檔名為hka_xxxx.mp3

成班人,為左自己個server,不停話人地抄佢呢樣抄佢果樣
結果而家咪又係抄番hka..成班垃圾
作者: aaaqqqiii    時間: 25-12-2009 15:48
自己又抄人但又唔比人抄你地都好得姐
作者: 哈你波凸    時間: 26-12-2009 18:47
好東西 誰不想擁有?
音樂你作? 你演? 你創?
我不知道 (中立)
作者: tony987852    時間: 5-1-2010 17:47
樓上講得岩.
音樂係唔係你做的?
音樂創作人同意你使用嗎?又同意給所有人用嗎?
如果TiG不是拿你的聲音檔,而是自己上網找,那他會很慘。
例如.外國都在用Amx Mod X
我們國人使用,難道說我們抄襲外國並中文化他嗎??要我們國人不能使用中文,使用英文嗎?太無道理了
作者: 0920357689    時間: 5-1-2010 19:17
D人一向都話人地炒佢...
但係...amxx係開源既..所以...amxx插仿制係可以既..
只不過樓主既音樂佢冇表明該音樂係hka制作既...
作者: siufung=V=    時間: 6-1-2010 20:42
cs1.6 唔係我地出架,大家唔好玩cs la
作者: 0511332a    時間: 25-1-2010 16:38
作者: chantikki    時間: 25-1-2010 17:50
成個AMXX 都係你抄人啦  87仔 HKA  =D
正 87.. 夠僵你咪自己整個AMXX囉 =D 抄抄抄 好似係你抄先 =[
夠僵你咪開Ser唔裝amxx囉 又唔夠僵又要嘈...
人地個檔唔比網上搵o既 !? 傻仔 HKA   d EQ IQ 低到透唔到氣 ^^ ...
0511332a 發表於 25-1-2010 16:38

我不會編寫AMXX嗎??
先看清楚形勢吧, 小朋友
作者: CassHole    時間: 5-2-2010 22:35
hka冇tig咁好
作者: -0-蝦    時間: 9-2-2010 17:00
我不會編寫AMXX嗎??
先看清楚形勢吧, 小朋友
chantikki 發表於 25-1-2010 17:50

係我之前第一次玩cs的時候佢就識寫

我e家過左咁耐先重玩cs,但係佢仲玩緊,你認為佢有可能吾識寫?
作者: chantikki    時間: 10-2-2010 19:48
係我之前第一次玩cs的時候佢就識寫

我e家過左咁耐先重玩cs,但係佢仲玩緊,你認為佢有可以吾識寫? ...
-0-蝦 發表於 9-2-2010 17:00

感謝對本人的支持..
另外...你是..?
作者: sum_pig    時間: 17-2-2010 11:59
樓主巳經閃水了...
作者: ckpckp99    時間: 20-3-2010 11:56
HKA 係 香港原創 ??

唔信
作者: 0n99ser    時間: 24-3-2010 15:36
hka抄左人地勁多次係時候tig抄你喇
作者: NaOHxL    時間: 17-4-2010 13:54
冇話邊個抄邊個既..
作者: P!AyER_WoNG    時間: 23-4-2010 17:49
hka好d嫁
我入tig的ser#x 會去左ser#y
作者: ysh021003    時間: 29-4-2010 17:13
hka好d嫁
我入tig的ser#x 會去左ser#y
P!AyER_WoNG 發表於 23/4/2010 05:49 PM

你只睇到表面上既結果
可惜可惜
作者: ◎海神》    時間: 29-4-2010 22:31
作者: pk132    時間: 30-4-2010 16:24
根 本 tig d人成日以為hka d人on_
大型?_?
去網吧冇人玩喎
最多係玩既玩家得500幾個~
但係又唔知自己 d admin kai
好似roger咁 亂咁令人冇得做vip 小事化大好威?
講甼又話人狡辯 on__咁
作者: 888    時間: 1-5-2010 02:17
小學雞咩 話邊個抄邊個 有料怕咩人抄呀
作者: Roger    時間: 2-5-2010 17:16
根 本 tig d人成日以為hka d人on_
大型?_?
去網吧冇人玩喎
最多係玩既玩家得500幾個~
但係又唔知自己 d adm ...
pk132 發表於 2010/4/30 16:24

你知唔知自己講緊咩 =.=?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2