樂古Nakuz

標題: (急!!!)靚女當眾向我示愛- -''...點做?(佢好似係玩..又似真 [打印本頁]

作者: ._.Yo._.    時間: 29-3-2010 23:24
作者: p445hkk20001    時間: 29-3-2010 23:58
本人今年中三,樣貌平平..成績都ok...普通人一個=.=
---------------------------------------------------- ...
._.Yo._. 發表於 29-3-2010 09:24 AM

she maybe be playing, too sudden
but you can watching movie with her.... to guess hers meaning
if you want to bare your heart,you had better after Saturday.....(you can't sure hers meaning now)
I think first appointment bare your heart is much too quick...
作者: SKKwong    時間: 30-3-2010 23:39
示定愛都得啦,我覺得佢認真
作者: patyiu8987    時間: 30-3-2010 23:53
中三讀好書先
作者: ._.Yo._.    時間: 31-3-2010 00:58
作者: 天才A    時間: 31-3-2010 18:43
第二年 三三四
讀好書先la= =

如果唔係中四真係會好辛苦
到時影響左心情
搞到就唔好la

而且時間證明一切...
答案總會出來的
放鬆D
作者: ivanlam1997    時間: 31-3-2010 19:57
食左佢啦...仲唔快D
作者: 成仔∼*    時間: 1-4-2010 08:41
唔洗下下都要講到出口示愛既=__=講到咁明就笨seven喇~~
你既然約佢睇戲...佢肯單獨出已經證明你成功八成...餘下散埸試下拖佢手走...
佢唔fing甩米姐係ok lo...洗咩講咁多...~_~

唔好講到拍拖一定成績進步咁勁..你係米真係試過先~_~
當你明白拍拖既煩惱...你未必真係會咁~_~
作者: 'LEAH迷囝:)    時間: 1-4-2010 09:22
佢都肯`
你仲等?
爽手喇;)
作者: *小樂╮    時間: 2-4-2010 00:10
我覺得樓主答錯左野
你應該話:我今日聽到d女仔話玩我地d男仔
如果你真係鐘意我既話就證明比我睇拉  <<比我會咁講=)
作者: ._.Yo._.    時間: 2-4-2010 01:52
作者: 魔鬼小子    時間: 2-4-2010 16:42
如果佢真係鐘意你你又鐘意佢
我覺得你係時候示愛~
作者: `壹鉎;    時間: 3-4-2010 02:37
示愛還早了1點;
不過又有可能佢只係講笑(真係背後同fd玩下你甘)
而且我都同意  成仔∼* 既講法.
佢講到當你明白拍拖既煩惱...你未必真係會咁~_~
可能佢有多次呢種既經驗(講笑 == )
作者: kenny1545    時間: 4-4-2010 02:23
快D 溶左佢啦  ;淫  
作者: 血色乂薔薇    時間: 4-4-2010 09:44
人地女仔都講埋出口你仲問-.-
作者: __.尾曲|梓    時間: 27-4-2010 06:29
樓主您讀書吧啦-.-
我吾信您拍拖成績會進步丫=口=!!
作者: KENG    時間: 29-4-2010 00:24
你唔好諗又驚人玩你 又想同人拍拖 =  =
讀書重好啦 將來學識 大把女中意啦你 (我估 )
作者: RZero    時間: 30-4-2010 10:49
你唔好諗又驚人玩你 又想同人拍拖 =  =
讀書重好啦 將來學識 大把女中意啦你 (我估 ) ...
KENG 發表於 29-4-2010 00:24

好多人都係咁諗
不過大部份人都中晒伏
重點係生命冇take two
最後只有後悔
作者: sum_pig    時間: 1-5-2010 09:00
哈哈.我未試過有女同我示愛,我就試過同女示愛~
作者: 浪跡天涯002    時間: 1-5-2010 17:46
機會可遇不可求...就是這樣
作者: 愛的忠告    時間: 2-5-2010 00:49
樓主,我不會跟你說甚麼,但會給你一個愛情忠告:愛是要爭取的,但你要想清楚,你爭取到之後,不會喜歡上別人,你肯定自己不會,就去爭取吧!
作者: william45678    時間: 4-5-2010 13:22
同意樓上所講既野,
雖然機會難得,但你要肯定自己唔會變心之餘,
仲要諗下你自己可唔可以愛情同學業兩者兼顧,
唔得既話,你應該兩者撰其一,
而且,有時要示愛唔一定要用口講,
你做既行為都會表達到!
就好似 成仔∼*咁講,你試下散場之後拖佢隻手,
如果佢唔縮手就表達佢講堅既,唔係既話就代表佢玩緊你!
作者: lung101    時間: 4-5-2010 15:18
機會唔係常常有 錯過左就冇既啦 去馬啦~
作者: `遺留=)    時間: 5-5-2010 17:21
其實吾一定要示愛
出多左街禁樣 出出下大家都會產生左感情嫁啦;
吾一定要話我中意你禁 大家都會好似好怪禁..
同埋0,0你認真睇+諗清楚 佢系吾系真系中意你0,0
好難講 好可能系好朋友而已.

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2