樂古Nakuz

標題: 金光英雄搶先玩獎品發放公告 [打印本頁]

作者: 火焰龍帝    時間: 17-5-2010 19:34
標題: 金光英雄搶先玩獎品發放公告
親愛的玩家,

「金光英雄搶先玩」獎品經已發放,請玩家登入遊戲領取!
率先擁有可愛機娘「志乃未里」!!!

祝各位遊戲愉快!

《超時空戰記》營運團隊上
作者: matoi    時間: 17-5-2010 19:52

gm....我ac名叫AVALON...在活動限期已用上過7500rt
但係都拎唔到ge= =gm唔會走數吧...= =
作者: p1234lf2seed    時間: 17-5-2010 20:14

我ac名叫灼眼的夏娜,在活動限期夠7500rt
但係都拎唔到
像錢被GM吃了..............
作者: patrick5    時間: 17-5-2010 20:36
+1 用了7600rt=抽了21次都沒...
作者: 卍狂龍卍EX    時間: 17-5-2010 22:24
ID : 龍姬
我用左萬幾點RT
依家一部機娘都收唔到
唔好講雷帝
作者: otaking    時間: 18-5-2010 09:17
收不到+1
login out & login in也試過, 但都是沒有......
獎品領取也沒有......
一更新就抽左8000+ rt,
之後再抽了累積12000+ rt......
別說雷帝, 連志乃也沒有, 希望GM能處理

ID: WIZ 的 0o火力壓路機o0
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 11:26
派完後滿天雷帝
又走一堆人了
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 14:08
親愛的玩家,

「金光英雄搶先玩」獎品經已發放,請玩家登入遊戲領取!
率先擁有可愛機娘「志乃未里」!! ...
火焰龍帝 發表於 17-5-2010 19:34

我想講,佢話係"金光英雄搶先玩",唔該銀光果d同我收皮 ok??

靠機靠得你地咁盡^^抵死了吧???被黑橙來一個昆錢之後汁ser
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 14:10
派完後滿天雷帝
又走一堆人了
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 11:26

誰說??
綠國己有對付雷帝的方法,將來的國戰就看看綠國人怎吧他們打下來吧^^

如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了
自作自受~
晒7xx蚊玩得幾場國戰www
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 14:39
回復 9# 基斯耀

那些只是不會玩的雷帝
等你碰到會玩的雷帝後再看看能不能打他們下來吧 (雖然暫時應該沒有
作者: otaking    時間: 18-5-2010 14:54

基斯耀 , 說話別那麼狠......

第一, 你說"金光英雄搶先玩", 那我消費了12000+ rt 都未收到,
是不是該向GM反應一下?

第二, 對付雷帝的方法一早知, 別以為只有BRD才有方法對付,
我有雷帝也只間中用用, 反正我用空最弱,

第三, 你說"如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了"
你這麼說則意味著"我們被你們的雷帝屈輸, 我們罷打WIZ, 我們只輸冇$, 所以要罷打WIZ",
那麼你說有金蛋機的是必勝不死的嗎? 金蛋機只是性能好一點而已,
機体性能再好, 使用的人技術太差也只會慘敗......
不是我們晒$整死隻game, 是你們BRD的罷打行為整死隻game!!!

話別人不是之前, 先檢討一下自己!
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 15:10
回復  基斯耀

那些只是不會玩的雷帝
等你碰到會玩的雷帝後再看看能不能打他們下來吧 (雖然暫時應該沒有 ...
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 14:39

所以我咪說了  "如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了"

睇前唔前後,死左去把就 ^^
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 15:27

基斯耀 , 說話別那麼狠......

第一, 你說"金光英雄搶先玩", 那我消費了12000+ rt 都未收到,
是不是該向GM ...
otaking 發表於 18-5-2010 14:54

第一,我只說銀光的人冇睇清楚領獎的人是金光而已, 我並沒有說金光的人錯呢^^

第二,我只回應上面 :有雷帝不是玩晒,我沒有說只有brd才有方法對付,你估我好似你地d藍國人咁玩間諜,入人地國睇下人地有乜發展咁賤?_?唔好將心比己啦,你地d小朋友^^

第三,綠國同紅國係咪為左贏就要用錢買勁機同你地玩先?(如果真係,你地死左9世)  同埋我想強調唔出錢玩唔等於我地冇錢,只係我地認為足夠同無謂而已
加上你又應同點機係勁d先好笑,我明白你地技術不足,都唔洗係到"暗示"出來既^^

你們覺得我地罷打行為係怕輸既,咁你係岩一半  記住,係"一半"  因為e一半你地都有^^
我地唔打既原因係有人送分,自己努力成白費
同埋有d綠國人老手係只鐘意用紅國玩,咁又點??唔比?? 冇法,最終原因係因為你地嘴炮多多而已
加上我地喪贏你地幾場後,你地咪又係走場??
有口話人冇口話自己
仲好意思用罷打黎將個波交返比我地,真好野^^
作者: BRD的菲特    時間: 18-5-2010 16:05
罷打?你地無試過?如果你地真係無先好講出黎
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 16:07
唉無端端彈個揾交嗌既人出黎
樂古也墮落了
我只係指出返識玩既雷帝很強
咁就要去死 (笑
隻GAME好耐之前以經死左了
依家先黎講整死隻GAME會唔會太遲?
作者: BRD的菲特    時間: 18-5-2010 16:11
真不明白,他這麼不滿,為何不自己開個私服,和npc對打呢(迷之音:單人場都得la),何必對著我們
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 16:12
唉無端端彈個揾交嗌既人出黎
樂古也墮落了
我只係指出返識玩既雷帝很強
咁就要去死 (笑
隻GAME好耐之前以經 ...
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 16:07

可能你的死同我的死既意思有出入
你所認為既死係指少左好多人???定係冇場??(兩者差不多)

而我的認為是說黑橙停運呢

小朋友,不要灰心呢,世事往往不如人意,睇開點吧
唔通人地叫你去死,你真係去死嗎
只好為你默哀
作者: BRD的菲特    時間: 18-5-2010 16:17
他的心情我很明白,不能和dos打時我也等了很久  (爆
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 16:29
大朋友 我甚麼時候有說我要去尋死了
大朋友的理解能力果然比我這個小朋友高
不過你倒是很善變
前幾個帖叫人"死左去把就"
過多幾個帖又變做撒瑪利亞防止自殺會
神又係你鬼又係你
我這些小朋友真是望塵莫及
作者: BRD的菲特    時間: 18-5-2010 16:34
其實你地係話緊邊個,表明先=-=
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 16:42
大朋友 我甚麼時候有說我要去尋死了
大朋友的理解能力果然比我這個小朋友高
不過你倒是很善變
前幾個帖叫人 ...
覓寂忘魂 發表於 18-5-2010 16:29

小朋友,你唸多左喇,最終原因又是你睇d唔睇d ~"~  (哀...
我說的是"唔通",是假設性問題,請不要將你想法代落我既post上,更不要對號入座呢
我想你要看看眼科..

定係說現今小朋友想像力豐富好??
(好有討論價值^^)
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 17:04
"不要灰心呢,世事往往不如人意,睇開點吧"這句才是重點啊
前一秒叫人去死下一秒這樣說的人我倒是第一次見
這就好像有人和你說"我好喜歡你呀,你滾開吧"
不過真的抱歉 我真係睇D唔睇D
因為我認為"唔通人地叫你去死,你真係去死嗎"這句是眾人皆知的廢話
想不到你如此的重視,真的是十萬個對不起!!!
還有我想問問小朋友定義是什麼?
是不是那些每個帖都要加幾個"^^"的人?
我真的想知道自己是不是合符你所認為的小朋友的資格
作者: otaking    時間: 18-5-2010 17:11

忘魂, 別和他吵了, 再和他吵令我覺得自己的智商也降低了......
作者: 覓寂忘魂    時間: 18-5-2010 17:14
回復 23# otaking

我也想停
只是他好像不太願意...
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 17:22
兩位如果真是有心想停的話,就不會回覆了吧?

我也不是為了吵架,只是想找出問題而已

至於otaking 所說的智商低,真是有趣

人既腦部的智商 在"看事物"上只會有所調節,而不會永恆改變

就正如你對住小朋友會暫時調低一樣
作者: otaking    時間: 18-5-2010 17:22
第1, 我想話spy問題個個國家都有, 不是BRD獨有
第2, 回菲特, 我不清楚WIZ自己有冇罷打行為, 但我只知道在國戰場內(4人以上)掛了1個多鐘,
BRD都係冇人入, 結果一些老手(你們話spy的玩家)過BRD入場BRD才開始有人入
作者: otaking    時間: 18-5-2010 17:25

回復 25# 基斯耀
係, 正如你所說, 我在看這帖時可能調得太低了~~

不會永恆改變? 指不變嗎?
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 17:36
第1, 我想話spy問題個個國家都有, 不是BRD獨有
第2, 回菲特, 我不清楚WIZ自己有冇罷打行為, 但我只知道在國 ...
otaking 發表於 18-5-2010 17:22

第1, 你是不是打錯了??   "不是BRD獨有"    <<(wiz??
    你這樣說"我想話spy問題個個國家都有",並不是你們的問題?
咁請問始創人是哪邊?,出錢比黑橙昆的人不甘願把5lv留給正常打分的綠國,就要耍手段開新ac去綠國開新手場喪輸了?
當時綠國每星期都贏,我在想,如果他們有5lv之後,會玩耐點,我比他們也沒所謂
但原來給完後,可以將spy問題推晒去各國到,你們小唔小人左d?

第2 你們在場內等,我們一定要進場? 什麼道理?
什麼你地的玩家來綠國就入場玩?(你當你果d spy是高手,所以我地有信心贏先入?)
如果你的想法是這樣,我只好恥笑你了  (他們用龜也能把你們打贏)
我地入場係唔想你地玩送分,整衰新手對我地既形象ja
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 17:44
回復  基斯耀
係, 正如你所說, 我在看這帖時可能調得太低了~~

不會永恆改變? 指不變嗎? ...
otaking 發表於 18-5-2010 17:25

我唸你理解錯誤了
我是指當你在看那個事物或面對他時的那個狀態,而不是任何時間,
難度你會在任何時間都在下降智商??
為你可悲
作者: otaking    時間: 18-5-2010 17:52

那我一定要被你恥笑了, 因為這是事實。

我想說spy問題(閣下指的是冇貢獻玩家)個個國都有, WIZ, DOS, BRD都有人送分,
你又為什麼肯定是WIZ開的spy? 那時cb有很多新手, 而且很多也不聽教, 送分難免。
那時WIZ的情況也不比BRD好, 哪有時間開spy?

反正大朋友你有禮、義、廉。(只冇一樣)
我這種小朋友只有你冇那樣, 所以, 大朋友請高抬貴手~~
作者: otaking    時間: 18-5-2010 17:59
我唸你理解錯誤了
我是指當你在看那個事物或面對他時的那個狀態,而不是任何時間,
難度你會在任何時 ...
基斯耀 發表於 18-5-2010 17:44

多謝你的解答, 我終於明白到為何看不明你帖 ^^
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 18:05
那我一定要被你恥笑了, 因為這是事實。

我想說spy問題(閣下指的是冇貢獻玩家)個個國都有, WIZ, DOS, BRD都 ...
otaking 發表於 18-5-2010 17:52

你認為我覺得沒有貢獻的玩家就是spy?(什麼道理)
又將人對號入座
我在上述的post只是用來引用我對你的謬誤的判斷
spy的主要影響已過去(第1名國家有5lv卡的活動)
而我們罷打並不是spy的問題(請睇清楚上述第1~2頁的post)
其實你也幫我表明了新手的例子,又何來說全是spy的問題?

那時WIZ的情況也不比BRD好, 哪有時間開spy?  (什麼時侯??5lv活動時???)
spy一早就開了,不用雙開,開多十幾個了吧?

再者,你們沒有國戰打,大可以自己開團戰
現在雷帝對雷帝,不是很爽嗎??  ^^
作者: 基斯耀    時間: 18-5-2010 18:08
多謝你的解答, 我終於明白到為何看不明你帖 ^^
otaking 發表於 18-5-2010 17:59

如果你這都看不明,我唸我又要再調低來配合你了
作者: kkw047998    時間: 18-5-2010 18:50
笑了 我地怕輸走場--? 真的嗎 咩我唔知ge 我唔走場 唔理佢輸定咩 連100場win都好 想走咪走 不個你地brd 輸1-2場呀走曬去打dos 咁係咪想住人去曬dos同你地打先安樂??你地brd呀 有幾個玩家真係曬左 曬左佢地係brd 有某幾位啦 唔似大部份brd玩家 打輸呀走 人地呀 寺馬你地班友走曬 明知無場打都入泥同我地吹水啦.唉 你地咁ge行為 b得3個國 hk cb想唔汁都唔得啦 轉去玩日服算把啦 你地咁無品玩 到時dos又無場果時又要打番wiz??定係唔打呢??(同dos結伴才有得玩了...)
作者: 88k    時間: 18-5-2010 18:54
誰誰說??
綠國己有對付雷帝的方法,將來的國戰就看看綠國人怎吧他們打下來吧^^

如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了
自作自受~
晒7xx蚊玩得幾場國戰www基斯耀 發表於 18-5-2010 14:10

玩得幾場原因:綠、紅國罷打

我...要笑嗎- -
你咁講係咪指我地買點買點機因被罷打而只有幾場國戰打

仲有  晒錢去一隻遊戲到   遊戲絕對不會有直接影響
暗接就有(綠國見到藍國有一d勁的點機就罷打..)

你們覺得我地罷打行為係怕輸既,咁你係岩一半  記住,係"一半"  因為e一半你地都有^^
基斯耀 發表於 18-5-2010 15:27

藍國罷打ge事係幾個月前
依加綠國仲罷打緊   
舊事重提真好野
作者: 88k    時間: 18-5-2010 19:05

仲有  樓上各位  話人地國有間諜請交上證據

如果唔係只會無盡咁嘈下去

(請勿交上某論壇幾個月前的證據)
作者: otaking    時間: 18-5-2010 19:23
如果你這都看不明,我唸我又要再調低來配合你了
基斯耀 發表於 18-5-2010 18:08

對不起, 我就是調低了才看得明, 假若你再調低我就沒辦法了
作者: patrick5    時間: 19-5-2010 09:15
請大家別吵...
國戰等等的問題請開新主題吵...
現在都是有禮貌的請問一下GM--我用了7600rt,可是為什麼沒有機體?
作者: BRD的菲特    時間: 19-5-2010 09:39
離題真嚴重,2個人兄請注意
作者: otaking    時間: 19-5-2010 11:40
係...我也覺好像我和他在騙post偷分= =(真的對不起)
回正題, 我到現在仍未收到...
希望GM明天能Fix the problem......
作者: patrick5    時間: 19-5-2010 14:05
親愛的會員您好:
【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
有關活動問題,請玩家提供未能領取時的訊息圖片,以助有關人員查證。

謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!

來源:facebook

好無言...
都有不少人說收不到
還要說要圖片
收不到的朋友可以影到圖片嗎?
真的好無言...
作者: 卍狂龍卍EX    時間: 19-5-2010 15:06
親愛的會員您好:
【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
有關活動問題,請玩家提供未能領取時的訊息圖片, ...
patrick5 發表於 19-5-2010 14:05

以下係我再問佢地係邊度影 未能領取時的訊息圖片 的回答

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】...... 詳全文
首先多謝閣下一直對本公司的支持。
我們已把您的資料及問題轉交有關部門處理,
當有進一步消息,將會再通知閣下,請耐心等待。

謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!

估唔到我係FB 講的野.有人幫我轉左過來0-0
作者: matoi    時間: 19-5-2010 17:17
證明在活動期間已入點數,面張3000點都已經10000rt吧...還有其他我就不計了

現時淨下的rt

話樣足夠吧?
不夠的我還可以再提供圖呀

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2