樂古Nakuz

標題: 香港 公會 星之域★Star Field 誠意邀請你加入 OB一齊玩 [打印本頁]

作者: qumum333    時間: 14-9-2010 02:11
標題: 香港 公會 星之域★Star Field 誠意邀請你加入 OB一齊玩

歡迎新手加入
我地會係香港ser 玩
一齊打副本 一齊解任升lv
副本裝備互相交換 唔洗刷到死
副職業製成品買賣 能夠做到 自給自足

公會特色:
      對住會長唔洗客客氣氣....可以係m群任意爆粗..講乜春都冇所謂
      自由度極高...無乜所謂ga會規..只係希望大家玩得開心

:當然唔好亂咁搞事  (如果你勁抽到可以一打十除外)     

m群:group538437@msnzone.cn
      注:新手有咩唔明..即管問..識ga一定答你

想入ga..哩到留名又得...直接add m群又得..

鐘意打機自自由由  唔鐘意小圈子公會 GA你一定要加入

註:領取《IRIS瞳光Online》公測虛寶
作者: qumum333    時間: 14-9-2010 09:10
推推推.....快D入啦..一齊玩有個照應嘛
作者: `碎    時間: 14-9-2010 19:21
好似吾錯 但本人要玩台ser=]
作者: 風仁    時間: 14-9-2010 19:44
好有睇頭咁啵...^^
作者: qumum333    時間: 14-9-2010 19:51
哈哈` 都真係幾有睇頭嫁` 我地依家暫時M群有10條友`未計未加M群果D

玩台SER?? 會唔會LAG 香港連過台灣..~
作者: tsang3503    時間: 14-9-2010 22:41
回復 3# `碎

點解玩台服牙 你有FD係台灣人牙?
如果唔係 緊係同聲同氣好玩D啦
作者: `碎    時間: 15-9-2010 00:12
回復  `碎

點解玩台服牙 你有FD係台灣人牙?
如果唔係 緊係同聲同氣好玩D啦 ...
tsang3503 發表於 14-9-2010 22:41

非也 我沒有任何台灣朋友一齊玩
只系想識多d女姐
香港無女好溝T^T
作者: qumum333    時間: 15-9-2010 07:54
回復 7# `碎

台灣你溝左都見唔到啦`人妖你都唔知啦`...

玩香港溝左先可以約出黎嫁嘛....仲可以傾電話`...
作者: `碎    時間: 15-9-2010 08:57
回復  `碎

台灣你溝左都見唔到啦`人妖你都唔知啦`...

玩香港溝左先可以約出黎嫁嘛....仲可以傾電話`... ...
qumum333 發表於 15-9-2010 07:54

我玩台灣game多過你番學啦
ps:我最憎同網友傾電話
作者: qumum333    時間: 15-9-2010 09:31
我玩台灣game多過你番學啦
ps:我最憎同網友傾電話
`碎 發表於 15-9-2010 08:57

哦 咁你玩台灣啦`BYE
作者: `碎    時間: 15-9-2010 17:00
哦 咁你玩台灣啦`BYE
qumum333 發表於 15-9-2010 09:31

=]
掰掰
ps:台灣生活真好~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2