樂古Nakuz

標題: 香港Svr.cs團隊招收steam神手入團[更新於2011年2月12日] [打印本頁]

作者: Cool_maN`    時間: 14-1-2011 14:51
標題: 香港Svr.cs團隊招收steam神手入團[更新於2011年2月12日]

香港Svr.cs團隊伺服器
(steam+ns steam都入到伺服器)
團網:http://www.survivors.marlito.com/index.php
本人msn:foreverlove0128@hotmail.com.hk
本m群:group272457@msnzone.cn

............................................................................................

最新消息(1):
      本團係新團,12月8日創立,本團已收了不少人,所以本團入團準則和申請入團表格都會比以往嚴格
,加上有好多新人申請入本團,忘記
"在本帖下面留下帖(留名+msn便可)",
如未先做這項,那本團不會唔理會你旣申請!!!

最新消息(2):
     本團現正只招steam神手,不收non-steam,3月1日起,若本團員(non-steam)未能轉steam或沒有常上線打mix等,
即被踼!

............................................................................................

入我地團方法:
首先,在本帖下面留下帖(留名+msn便可)
跟住,係細心閱讀入團的準則
接着,係www.survivors.marlito.com打份申請入團表格
然後,需要test(要合格)
最後,加本團m群

=甘就成功入到我地團=

入地團好處:
     1.有好多mix/match/got5
     2.實力不錯
     3.個個團友都甘好人
     4.我地團成日練吾同野
     5.技術支援(教你打cs吾同野)
     6.我甘包保你多d同我地團友團練一定會有好大進步!

入團的準則:
-12歲以上
-要有steam
-唔收外掛仔
-打任何mix,match,got5要認真
-必有msn
-日日用團名
-多啲團練
-多啲係m群講野
-多啲上線打cs

*如未能逹到以上任何要求,請不要入團*

申請入團表格

本團名稱格式為 : Svr.cs - your name
Cs名稱:
入團後的名稱:
Cs上線時間/日:
Cs經驗:
歲數(年份):
Msn:
擅長的槍:
有冇咪:
有無vent:
識吾識打中文字:
(必須加入M群)是否加了M群:
你在M群的名:
點知我地團:朋友/nakuz/**/其他
Steam名:                              
有冇打過wcg:                             (如有請留下打過wcg年份)
入團旣原因(25字-50字)
*支持玩家用steam*

申請後由團長/副團長批改

申請做友團表格

團名:
團長cs名:
團長msn:            
團網:
M群:
原因:

約Got5(最好mix,mix通常打)

約戰方法:
*在此申請約戰
*加本人msn申請約戰
*到本團論壇申請約戰

論壇約戰需知:
(把填好的表格post在"約Got5",團長收到後會作相較。然後再聯絡)

約Got5表格為以下:   (適用於此帖和論壇,m群不需表格)

團名:
日期:
時間:
有冇Ser(如有,請填寫IP):
你的聯絡方法(Steam/Msn):

Svr.cs團員名單
Svr.cs - Cool_maN`(團長)   
Svr.cs - sN. (副團長)  
Svr.cs - JJ(高層)      
Svr.cs - wY(高層)
Svr.cs - noobtau(VIP)      
Svr.cs - IU
Svr.cs - SEUNGYEON
Svr.cs - qqCAT
Svr.cs - RobbeN
Svr.cs - test?
Svr.cs - MicHaeL
Svr.cs - Kchyyyy
Svr.cs - SzL.   
Svr.cs - mKCheUNg
Svr.cs - kYlE[ks]
Svr.cs - `keNnY<3.                          
Svr.cs - TaBbY
Svr.cs - happy
Svr.cs - Babii`  
Svr.cs - HANA=]
Svr.cs - seAN`     
Svr.cs - InStaNt.M
Svr.cs - tImJJ_ *      

如上面無你名或有任何問題,請在本帖下面留言

Legendary團隊
友團

(有咩任何問題,可留言)
(多啲人回我啦!推!推!推!)

作者: a44a99    時間: 14-1-2011 22:12
錯區lo~
作者: Cool_maN`    時間: 14-1-2011 23:05
甘你係吾係入團??
作者: azzw12400522    時間: 14-1-2011 23:17
哇..勁到死呀e個團= =
作者: sunday111    時間: 15-1-2011 11:53
cool man 好勁架喎....
作者: Cool_maN`    時間: 15-1-2011 13:37
食屎啦!你...
作者: 神者倫    時間: 16-1-2011 23:35
本團有意邀請貴團got5
本人是MIA團副團長 . 有意可以聯絡我. chauhonyin1@live.hk
作者: Cool_maN`    時間: 17-1-2011 19:09
又打!我地團想多d 打mix wo!
作者: 頭射者    時間: 17-1-2011 19:34
a_a cool man巧勁的...~~~~
作者: Cool_maN`    時間: 17-1-2011 20:48
你係.....
作者: 神者倫    時間: 17-1-2011 22:26
入地團好處:
     1.有好多mix/match/got5
     2.實力不錯
     3.個個團友都甘好人
     4.我地團成日練吾同野
     5.技術支援(教你打cs吾同野)
     6.我甘包保你多d同我地團友團練一定會有好大進步!

你地係咁寫.我地又好想同你地打GOT5 . 有意可以搵我
作者: 神者倫    時間: 17-1-2011 22:28
同埋你地呢個團帖個D 格式  同我地團一模一樣咁。。。 ????
作者: 神者倫    時間: 17-1-2011 22:30
仲有你地個帖有違規成份. 你POST左其他網出黎已經係違規.
作者: Cool_maN`    時間: 17-1-2011 23:09
= =!我不嬲都用呢個團帖個D 格式啦!我今日就加左"..............................."
作者: sunday111    時間: 18-1-2011 21:48
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: elvis0331    時間: 19-1-2011 17:48
本人想入團!!!
Cs名:1k
msn:elvis0331@hotmail.com
入團原因:聽聞係新團,你地團好勁!加上我見到你地GOT5好勁!!

我都支持!!!推推推推推推......
作者: Cool_maN`    時間: 19-1-2011 17:53
多謝!貴員支持,我地會繼續努力,等陣會有人test你!
作者: 147159123    時間: 19-1-2011 20:05
my name is Angry J
i want to join this team!!!!
作者: Cool_maN`    時間: 19-1-2011 20:35
通過test!Angry J,成功入團!
作者: bhonam    時間: 19-1-2011 21:34
CS NAME: TranS.
msn: iamsoccrazy@hotmail.com
入團原因: 曾見識過 Svr 團員既威力, 想入黎識下朋友, 學下野
作者: Bi︵傻豬    時間: 20-1-2011 17:45
我想入團.
Cs名:ravi
msn:popoa0a-smile@live.hk
入團原因:想打多dgot5.mix 吸取經驗:-) 1齊吹下水咁.

幫手推推先.~
作者: rtkk    時間: 21-1-2011 12:36
cs name:rtkk
msn:justg0@hotmail.com
作者: Cool_maN`    時間: 21-1-2011 16:26
SorrY!ravi,你test到吾ok,下次再努力!
作者: Cool_maN`    時間: 21-1-2011 16:26
rtkk,你要test!
作者: -呀華    時間: 21-1-2011 23:33
cs name:[BOT]Gunner
msn:wa1996811@hotmail.com
作者: arieong    時間: 22-1-2011 01:23
name.aieong   msn.arieong1995613@hot....
作者: Cool_maN`    時間: 22-1-2011 12:17
:[BOT]Gunner同aieong都要test!!!
作者: shinkansen25    時間: 22-1-2011 17:11
cs name:shinkansen25
msn:shinkansen25@hotmail.com
作者: Cool_maN`    時間: 22-1-2011 19:28
shinkansen25 need test!!!!
作者: Cool_maN`    時間: 22-1-2011 23:34
:[BOT]Gunner,你test到吾ok,下次再努力!
作者: Cool_maN`    時間: 24-1-2011 18:54
7h0N洗我地壇!

7h0N先生,你洗我地壇一定有目的:首先,你全部講咩我"偉大事績",遟吳講早吳講,偏偏今日先講,我一吳同你打GOT5(上次,我地打MIX赢你地(MIA),你又講我地cheat!甘系吳系局局比你殺,甘我地先唔係cheat?)你就系到洗我地壇,我有無估錯?IF我有估錯,甘你用你D理劇反我啦!

我地團關係勁好,系7h0N尻講!IF入團者或其他人覺得我系甘人,你可以問我D團友,
對於7h0N先生講我""果陣無團長既日子,團員好努力咁奮鬥,仲諗住等條傻仔返黎做團長
返黎之後,佢無認過D團員, 完全唔理個團, 仲話D團員造反. 最後D團員終於忍唔住推翻左佢
(林走之前仲話:我遲D開返個團返黎打殘你地)個團一直落去, 由舊團員管理個團, 租SER,收生,改團名, 個團繼續落去,依然生存9個月仲好壯大""我承認我有做,我都承認系我錯!

我地吳系吳打GOT5,系我地團要勁D先打,我地都有打MIX,加上你都講我地團無打GOT5啦,甘又點會""GOT5有選勁人.技術一般可以收皮,呢D所謂團長仲有乜野用??""甘我又點選勁人先?

IF有新人想入團,而你又對我有咩問題,你可以問我!:lol
作者: Cool_maN`    時間: 24-1-2011 18:55
大家點睇!
作者: azzw12400522    時間: 24-1-2011 19:01
咪係囉..衰到死{:13_688:}
作者: sunday111    時間: 24-1-2011 19:05
7h0N真係冇得救..
作者: Rap仔    時間: 25-1-2011 07:29
on9 team
作者: 神手明    時間: 25-1-2011 17:49

其實牙CooL_mAn你認為打下mix贏下人就係勁過果一team既話 -.-
甘你點解5堂堂正正甘打返場match呢?
仲有正所為清者自清
你又做咩甘執着 仲要開post話返牙7hon呢?
作者: 神者倫    時間: 25-1-2011 19:03
根據你所講,‵我地吳系吳打GOT5,系我地團要勁D先打‵ 。
但係7h0n既對話紀錄,你係講‵你未夠班‵,你咁去踩低人,睇唔起人,係人都火啦。
作者: 神者倫    時間: 25-1-2011 19:11
睇d 足本對話, 就知道你人格,你系樂古帖,同你系msn講既野有好大出入。
仲有你自稱黑社會成員,呢樣已經犯左法,仲要恐嚇我團員,關照佢。
作者: 神者倫    時間: 25-1-2011 19:14
你前言不對後語講過又唔認-,- 睇到我笑
作者: 神手明    時間: 25-1-2011 20:40

對吾住.
我仲有D野想講...
我頭先去過svr.cs既團網度睇過,,
原本我只不過係想睇下svr.cs個壇點樣被7hon洗法,,,
但係我竟然有"意外收獲"..
我一入到個壇,
就睇到一個係"最新主題"度既post,,
該post名為"每日係壇到報到罵7hon即送多個SR幣(活動2)"
我睇到個post之後就非常之感興趣,,
再睇下個名者,,
原來就正正係svr.cs既團長 V_V
尼點我真係有D失望la!!
其實尼D只不過係一D私人恩怨姐....
但係又何必叫埋其他團員一齊罵牙7hon尼..
大就5好教壞D細既,,
你仲要甘高調去處理尼件事,,
吾通你無D更好既solution咩??
我睇過你前面D post,,
你都話自己有錯 而要去改...
BUT經過尼件事,,
我就認為你未改返好你以往既惡習!

不如意事常八九 可對人言無二三

希望你明白尼名話既背後意思!!
作者: Cool_maN`    時間: 26-1-2011 16:36
神手明 ,先你要明白我同7h0N無私人恩怨!仲有我睇過你D post!希望你係明白事理!
係2011-01-24號,7h0N無啦啦洗我地壇,想拆散我地團,當我地團員見到我地壇比人洗,
我地團員就好嬲,so我地團員一齊搞""每日係壇到報到罵7hon即送多個SR幣(活動2)""
我地團員搞甘我係教壞D細既?仲有我以往既惡習改返,我地團員都覺得我無咩問題,
我地團員一直生活得好開心!

我以往扔低個團,我都無做返MIA團長啦,我只係想重新開個團,又要甘對我!
甘係如你係我,你吾嬲?而係7h0N`吾夠我串,仲話搵差佬拉我!

加上神者倫 (7h0N`)吾好on9啦!扮其他人比意見,你被我起左你底啦!

神手明你睇完上面d野,""不如意事常八九 可對人言無二三!""係吾係好應該比7h0N`呢?
作者: 神者倫    時間: 26-1-2011 19:19
首先,你唔好引人笑,我唔係7h0N`
其次,佢唔係唔夠你串,因為你犯左法。
7sR 為colman
7sR` 說:
你讀邉間弱智學校
o
我知
7h0N 說:
我讀喇沙書院ok?
7sR` 說:
o
7h0N 說:
你讀明愛咩咩堂呀
果d弱智中心
7sR` 說:
喇沙
o
7h0N 說:
你讀喇媽書院
7sR` 說:
喇沙知我係who
7h0N 說:
?
7sR` 說:
收啦
7h0N 說:
又收
你得呢句?
7sR` 說:
你問喇沙d人知吳知我係who
傻仔
7h0N 說:
你咩名呀
全名
冷酷男?
7sR` 說:
梁浩賢
7h0N 說:
@@~!
我問下m群d人先
7sR` 說:
你問人,傻仔
甘你叫咩名
7h0N 說:
你咩料呀
你係大佬?
你係黑社會@?@?
梁浩賢?
7sR` 說:
-------------------
7sR` 說:
我call我d fd關照你
你放心
星期6
係五系
我要call我d fd
7h0N 說:
ok
7sR` 說:
要關照"龍華軒!
作者: 神者倫    時間: 26-1-2011 19:23
其實系你個團網度開post嘈你,好正常,咁唔代表洗壇,至於點解要嘈你,好簡單,你態度差,無禮貌,小學生都不如,居然話人唔夠班同你團戰。
作者: 神者倫    時間: 26-1-2011 19:31
如果搵黑社會黎討論。呢種唔叫係「串」,係幼稚,仲要恐嚇,我懷疑貴團團長自稱黑道中人,真人究竟係咪一個黑社會成員,如果係既話,拉你唔出奇‥‥ 仲有,為左人地著想,講出黎俾大家清楚都好,去選擇加入一個團同清楚果個團長既品格係好重要既。
作者: Gill137    時間: 27-1-2011 19:45
cs name:gill
msn:singgorhaha@live.hk
作者: Cool_maN`    時間: 27-1-2011 19:45
要test!
作者: tony2817    時間: 2-2-2011 21:36
cs name: 4tress
msn: tony_11272005@hotmail.com
請add steam id: tony2817
入團原因: 無原因,想入團打下mix,got5,最主要係想訓練下自己
作者: chaaulong123    時間: 8-2-2011 17:56
我係st*團長,琴日同你地d團員挑刀@@我1打3,佢地唔係幾勁。不過我想再挑SzL
作者: WhY-B3D?    時間: 9-2-2011 12:46
我係st*團長,琴日同你地d團員挑刀@@我1打3,佢地唔係幾勁。不過我想再挑SzL ...
chaaulong123 發表於 8-2-2011 17:56

吹啦你 你咁神 我甘拜下風 sad
作者: 神手明    時間: 9-2-2011 14:37
而家svr開左分團咩?
作者: Cool_maN`    時間: 9-2-2011 16:05
無開分團,BUT我地好快會開
作者: WhY-B3D?    時間: 9-2-2011 23:00
如何計分團o
作者: regretful_guy    時間: 11-2-2011 20:39

cs名稱:     RobbaN
入團後的名稱:   Svr.cs - RobbeN
Cs上線時間/日:   5hrs
Cs經驗:      2years
歲數(年份):    18
Msn:  regretful_life@hotmail.com
擅長的槍: m4  
有冇咪:   有
有無vent:      有
識吾識打中文字:   吾識
(必須加入M群)是否加了M群: 是
你在M群的名:     Arjen Robben
點知我地團:朋友+nakuz
有冇Steam:         有  
有冇打過wcg:      冇                     
入團旣原因:  DA 好多mix/match
作者: sunday111    時間: 20-2-2011 16:22
push~~~~~~~~~~~
作者: tnakong    時間: 20-2-2011 20:30

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: sunday111    時間: 21-2-2011 17:26
need test ......
作者: tnakong    時間: 21-2-2011 18:26
need test ......
sunday111 發表於 21-2-2011 17:26

PM左你
作者: 頭射者    時間: 9-3-2011 21:34
cs名稱:     HeaD ShoteR
入團後的名稱:   Svr.cs - HeaD ShoteR
Cs上線時間/日:   2hrs (星期6,日除外)
Cs經驗:      5 years
歲數(年份):    20
Msn:  anywhere_is_pk@hotmail.com
擅長的槍: m4/ak/awp/b51/
有冇咪:   有
有無vent:      有
識吾識打中文字:   識...但手寫板
(必須加入M群)是否加了M群: 是
你在M群的名:     頭射者
點知我地團: nakuz<<好大既宣傳力
有冇Steam:         有  
有冇打過wcg:      冇(我都想打WCG2012 ^_^V)                     
入團旣原因:  打好多mix/matcH...提昇CS技巧~
作者: tony2817    時間: 11-3-2011 19:44
本團名稱格式為 : Svr.cs - your name
Cs名稱:f4k2=]
入團後的名稱:Svr.cs - f4k2=]
Cs上線時間/日:3hrs/day
Cs經驗:1yrs
歲數(年份):16
Msn:tony_11272005@hotmail.com
擅長的槍:ak,m4
有冇咪:hv
有無vent:hv
識吾識打中文字:當然識
(必須加入M群)是否加了M群:是
你在M群的名:f4k2=]
點知我地團:朋友/nakuz/**/其他 nakuz
Steam名:in jor team sin                              
有冇打過wcg:                             (如有請留下打過wcg年份)
入團旣原因(25字-50字)
*支持玩家用steam*
作者: SHINee    時間: 18-4-2011 20:26
HI ... 我想問svr 團中系到何._.?  Svr.cs - BaBii<- me

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2