樂古Nakuz

標題: 友誼賽 RVK vs TyRanT [打印本頁]

作者: 伍大少    時間: 11-4-2011 20:58
標題: 友誼賽 RVK vs TyRanT
臨近wcl,兩個clan打左場友誼賽,TyRanT有kkab daut grunt halen
RVK 1:3 TyRanT
rvk貌似沒出最強
RVK vs TyRanT.zip (1.83 MB, 下載次數: 218)
作者: zone0076    時間: 12-4-2011 17:47
謝謝  提供
作者: Iam_erika    時間: 17-4-2011 22:33
kkab daut grunt halen
4代世界高手.. 打條毛咩
作者: 伍大少    時間: 17-4-2011 23:55
TyRanT vs RoR
3:0
入面有條友叫[TyRanT]NeFerTiTi__,響voobly建立TyRanT,現時打左80場直上23+
TyRanT v RoR.zip (1015.76 KB, 下載次數: 70)
作者: Iam_erika    時間: 18-4-2011 00:14
nefertiti d打法次次唔同 , 應該幾條友來
黑快馬弓似daut, 戰矛+騎應該係第二個
作者: kato001    時間: 18-4-2011 00:34
平時對海戰完全無興趣
4個save之中居然最精彩既係海戰
作者: 兩兩    時間: 18-4-2011 09:29
回復 5# Iam_erika

點解神俊我想見你一面都咁難/______\
作者: _svr_GG    時間: 19-4-2011 11:42
神豈係你隨便可以見?
作者: faiace    時間: 19-4-2011 19:04
神俊就是當年驚世無雙的“影風俊”嗎?
作者: 伍大少    時間: 27-4-2011 11:43
tyrant同港隊poz打左8場,結果慘不忍睹,唔知放唔放出黎好
作者: zone0076    時間: 27-4-2011 15:46
貼 我想看...
謝謝
作者: 伍大少    時間: 27-4-2011 19:36

tyrant跟rvk還打了一堆save,我沒完整下載好,好像是平分秋色
Tyrant vs Poz.zip (2.89 MB, 下載次數: 35)
RVK1.zip (1.95 MB, 下載次數: 33)
RVK2.zip (1.18 MB, 下載次數: 32)
作者: zone0076    時間: 27-4-2011 22:57
太感謝嚕
作者: 2929    時間: 3-5-2011 22:06
真正既神手 我諗要三個我先win到 2V1都要gg
作者: rayrayrayray    時間: 24-5-2011 14:20
[TyRanT] NeFerTiTi 聽聞係第一代世界冠軍韓國個koven, 最近復出
作者: rayrayrayray    時間: 24-5-2011 14:42
期待4個世界冠軍大戰 L_Clan,
作者: rayrayrayray    時間: 24-5-2011 15:15

http://www.voobly.com/match/view/4484654

有個好變態既save, 個kyo同個2k+打, 佢地d升封升城時間好變態, 仲要一堆兵, 我應該無睇錯,d資源stantard, 阿拉伯地圖, 無開cheating, 5分上封, 12分上城, 由封建到城保都好多兵大戰, 有幾個save都係咁痴線,點解既? e種打法都唔多見?!?!
作者: 伍大少    時間: 25-5-2011 01:51
有個好變態既save, 個kyo同個2k+打, 佢地d升封升城時間好變態, 仲要一堆兵, 我應該無睇錯,d資源stantard, ...
rayrayrayray 發表於 24-5-2011 15:15

唔係佢地變態,係個setting變態姐,佢地玩緊turbo random map
村民做任何野都快好多,1.0好似無依樣野,1.0c有依個模式

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2