樂古Nakuz

標題: 買模型問題.. [打印本頁]

作者: 天才A    時間: 20-4-2011 14:01
標題: 買模型問題..
唔知大家有冇固定去開邊間模型鋪買模型既習慣??
我本身去開 荃灣 既 萬亞...
(住附近 價格都ok)

但去旺角間文風度買 教科書 果時發現到有幾間模型鋪..
好似仲平d 咁...

所以我想問下大家有冇d平既模型鋪推薦??
(主要都係買高達模型...)
作者: kitkit001    時間: 20-4-2011 22:47
有呀   shau "機"灣天悅廣場入面2f有間模型鋪
d價$   係我見過當中最平   最貴5會貴過7算(佢一盒bb都係賺你2$)
老闆又好人  你問咩佢都識   吹水又一流(有報紙當過佢係"diy神")
or    炮台山 t-hobby
新時代廣場一上就見到    佢個到工具會齊d   
不過比天悅個到貴d   約7-8算左右
個看鋪的都好吹得   都係5識教到你識
問咩識咩    個到d gaia油就齊晒的  其他都差5多齊
搵工具去個到一流

e2到係小弟成日去到模型鋪(hope may help u
作者: hihiok111    時間: 26-4-2011 18:32
很美的. 支持!!!!!
作者: 天才A    時間: 26-4-2011 23:46
有呀   shau "機"灣天悅廣場入面2f有間模型鋪
d價$   係我見過當中最平   最貴5會貴過7算(佢一盒bb都係賺你 ...
kitkit001 發表於 20-4-2011 22:47

其實咩叫 7/8算???
作者: zeros2000    時間: 27-4-2011 21:57
我正知買囡囡公仔去旺角信和或者皆旺..
作者: kitkit001    時間: 28-4-2011 09:42
其實咩叫 7/8算???
天才A 發表於 26-4-2011 23:46

姐係將個模型"yen"價格*0.07/0.08(7算就*0.07    8算就*0.08(如此類推
作者: 天才A    時間: 28-4-2011 12:28
姐係將個模型"yen"價格*0.07/0.08(7算就*0.07    8算就*0.08(如此類推
kitkit001 發表於 28-4-2011 09:42

哦..
唔該晒
作者: chungho1111    時間: 15-5-2011 12:42
洗衣街果2間...貴到.....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2