樂古Nakuz

標題: 花都別吹吧~花都要上訴咪拎d真證據黎睇下囉~ [打印本頁]

作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 00:05
標題: 花都別吹吧~花都要上訴咪拎d真證據黎睇下囉~

重新申明 此post並不是為與花都進行批鬥

近日花_族長話出口2有人搶佢場,原因不多說吧。

花_強烈要求隨緣踢除2人名字不多說,

你地成日叫人做咩拎證據出黎,今次搞到要踢人 你就冇證據拎出黎仲要求踢人

初初訂下族規時,黑字白字講明晒 搶怪,引怪者有圖即踢

而家冇證據你要求踢人 算唔算係違反族規?你成日話人違反族規你地呢?係咪真係安分守

已??你地而家仲係道9嘈開晒啦叭9吹,冇證據話搶場 話要踢人 甘點?你有咩做到?證據你又拎唔到出黎?
點踢人?踢人唔洗交代?而家有1個人比人你地屈到走左你地絕無悔過之心仲係道串77

我唸你話人地搶你地場 已唔止一次 呢個世界唔係人多就大晒 仲有天理,你地到現在有冇證據拎到出黎?

無證據=無野講=收山訓覺

你地成日以為自己夠巴渣就大晒?唔好講笑啦,好彩呢個世界仲有天理既。

唔該花_咪再用你既無能壓力向人施壓,係道嚇9人。別笑吧 你地係道封殺人地,你地憑咩?憑你地係第4家族?就算比你做到第1家族又點?

咪又係掛個名~我諗1個好既家族唔係因名氣同等級 而是品行,你這種算是什麼?

<---花都族長出到聲話要自己搞~

<---花都出到手引死人,條龍咁長 唔係冇心掛?

<---花都「預言之子」引死人自爆

引人甘勁不如係入族收生個道加多項叫:本族免費教族人引怪,搶場
兜夠了花都,別再跟我們說那些歪理,另外你地亦冇資格同人講證據呢2個字

Re悠:
初初訂下族規時,黑字白字講明晒 搶怪,引怪者有圖即踢

記住啦~係「預言之子」觸犯搶怪,同引怪 記得踢啦 悠~

最後強烈一句我地族只要一句:「預言之子被強制踢除。/預言之子退出了家族。」!

作者: z609714973    時間: 26-6-2011 00:38
挽自爆.不錯嘛~
明明就系佢地惹人先,仲要大條道理甘講
無證據可以證明到d咩?證明花_講咩就系咩?大曬?
屈得就屈,都要有證據令人信服先得架!
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 00:41
回復 2# z609714973

咪就係 唔好話比我知花都講既就係真理
作者: ◇﹎解™    時間: 26-6-2011 01:05
呢單又點~果單又點計丫?_?
似住人地無證據就恰人 有證據五係大晒~證據只係一點點的證明
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 01:06
講得好:)無相片 無証據 憑咩要族踢人?o?差人做野都要有証據啦?下:?)
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:13
回復 4# ◇﹎解™

你上到庭都係證據行先 最起碼 族規他們都犯了,有證據總好過無證據
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:15
有證據只係可以更加有效地證明!
但係無證據五等於收得山無事發生;
係;係有好過無,   但係 無啦啦五會影人相架係咪呀 真係咁得閒咩=]
你行得正企得正怕乜人屈你~?
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:23
甘佢無證據講咩都得架啦 我話佢去搶新手龍貓妹妹又得啦喎?
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:24
~~~用行正想人既頭腦諗下就知有無可能^^
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:26
回復 9# °`春×.

用下正常頭腦比人搶場當然第1時間影相
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:26
回復 9# °`春×.

用下正常頭腦比人搶場當然第1時間影相
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:27
你用好人既心理諗下~五影相係比面~係手下溜情~比落台階你
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:29
洛台楷?講到幾好聽 嘈完1陣之後開啦叭 嘈我地族 要求我地係無證據踢人呢個係台楷?
屈人係台楷?
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:30
洛台階緊係好聽~因為係落台階嘛=]
人係你地踼o_o話說;你地五踼無人吹得你脹 我地無拎住支槍指住你要你踼人
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:32
首先 我地無踢人 第2 悠隨後即說:已問隨緣,jk被強制踢除<---已是大話 首先佢地係自離的 第2我地亦冇回答悠
好心你知d唔知d就咪係道9up
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:33
無用支槍指住你踼人係事實right?_?
亦都好心你五好知小小扮代表~
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:35
你又知d咩 冇證據既花都根本冇資格要求人地拎證據出黎 亦無資格開啦叭唱我地族 我地起碼有證據,你們的證據又在何處? 就係靠你地呢9up當證據?
唔該你唔好係道9唔搭8
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:35
你又知d咩 冇證據既花都根本冇資格要求人地拎證據出黎 亦無資格開啦叭唱我地族 我地起碼有證據,你們的證據又在何處? 就係靠你地呢9up當證據?
唔該你唔好係道9唔搭8
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:37
你地咁強烈要證據/.\心侑屎.v.?
都係呢句.行得正企得正怕乜比人話v________v
咁你咪當我搭錯線l0r~無人叫你回我無人叫你同我嘈
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:39
行得正企得正=ok? 姐係我話你係昆9 話你搶場 引怪乜都做齊你地可以當冇野? ok 你地當冇野唔出奇 外面d人又會點睇?
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:41
外面人點睇係佢地問題~佢地亂信遙言係佢地無知~
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:43
ok 姐係你族無知? 做謠言擺明冇證據  冇證據本來就唔應該出聲 都唔明你地係道9嘈d乜
冇證據你講咩都唔會有證據出黎 總之聽日就清楚晒 拉怪既圖我已post 大家點睇你地族 你地心知
作者: °`春×.    時間: 26-6-2011 01:46
請樓主不要發雞盲~  信遙言者=無知  做遙言者我無講過有咩罪
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 01:49
但我同你講 做謠言係有天收 你get唔到就咪係道扮威威甘啦 岩岩同花都嘈你地班族人去晒邊? 又唔敢嘈 好似前日甘呀嘛 嗯?!成個花都得你1個? 其他人呢 呢幾張圖片就證明到你地既處事態度同埋有心犯錯 事件既結尾 聽日會知
作者: 名字太複雜    時間: 26-6-2011 02:19
外面人點睇係佢地問題~佢地亂信遙言係佢地無知~
°`春×. 發表於 26-6-2011 01:41

亂信定係事實 外面既人係識分
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 02:26
有哂証據...仲味行動..?
之前咩都無...就猛叫隨緣踢人...?
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 09:31
已容忍多次 今次隨緣 絕不讓步
作者: 保持溫柔乄    時間: 26-6-2011 10:11
有咩好嘈呢。小淳 你問點解要影相ma 彩虹三大族之間有約 有圖證明搶場者=踢 所以 比人[假設]比人引死.搶場.都要影相.作為日後有力證據 Thx
作者: Sapphire*    時間: 26-6-2011 10:31
嗚呀..............究竟發生咩事姐~>口<....
作者: icicle    時間: 26-6-2011 10:53

冇圖不等於冇真相
冇圖可以有人證
冇圖唔等於你錯
打怪冇圖屬正常人
掛機?冇圖更正常
日日打機開影片黎等圖片有問題
有圖可以係假圖
有圖可以係結尾的圖
有圖可以係不完整圖
冇前因得後果的圖

假如係搶場圖,你點分邊個係第1個黎邊個係第2個黎?
唔通你一入到去個場就要影相相?
係張圖到寫埋時間/影埋時鍾?

你影完相,等間有人黎到,佢又影相,然後話啦:
''我黎先,係你搶場''

then你就拎返第1張影的圖出黎話,"我黎先"

咁可以代表咩-?時間可以作,人地都可以搵張n年前圖黎作
你都可以係去左買水賣裝etc
又可以係死左返返黎-

then最後啦,搶場?如果我夠高lv又冇族我實搶哂你地
game係人玩唔係你地玩哂,我想搶場,吹?最多咪大喇叭
係港服小人先可以睇落去有10個場,10隊人,多出黎果小數就冇得打

但多人d,百幾隊人,唔通真係唔去搶你??
-------------以上為本人心聲,與個別事別無關-----------
重點:我唔等如 _都喎,我搶場可以冇理由^_^人地唔同啦
作者: kenchanqaz    時間: 26-6-2011 11:01
講得好!!!!!!
冇圖不等於冇真相
冇圖可以有人證
冇圖唔等於你錯
打怪冇圖屬正常人
掛機?冇圖更正常
有圖可以係假圖
有圖可以係結尾的圖
有圖可以係不完整圖
冇前因得後果的圖
作者: 萌    時間: 26-6-2011 11:46
冇圖不等於冇真相,但可以有幻想。
冇圖可以有人證,仲可以製做證人。
冇圖唔等於你錯,但可以屈到你錯。
打怪冇圖屬正常人,搶怪冇圖屬正常人?
掛機?冇圖更正常,唔掛機冇圖正唔正常?
日日打機開影片黎等圖片有問題,
有圖可以係假圖,冇圖可以比人老屈。
有圖可以係結尾的圖,夠可以係起因圖。
有圖可以係不完整圖,冇圖點都講唔通。
冇前因得後果的圖,咁你想點?
打機姐,開心未得LU~?
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 13:19
冇圖=無證據 講咩都得
係 的確邊個黎先邊個搶無人知 但最起碼引死人唔岩,你引人仲要大聲夾喝 要隨緣踢人<---憑什麼?
作者: ★清    時間: 26-6-2011 13:33
回復 30# icicle 講得好!!!比個叻你~
作者: ★清    時間: 26-6-2011 13:35
你唔比系你先搶佢場/搶佢怪   佢火起黎先引怪啊?~  你都可以只系影佢引怪果段  唔影你搶場果段嫁~
呢個世界邊有小偷會偷完野自已走去自首嫁~ so系邊個搶邊個都唔清楚啦~
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 14:11
回復 35# ★清

假設性問題你答黎做乜?
一句講晒 冇圖=冇計傾 如果你話冇圖都講到野 我可唔可以話你係昆狗?
作者: 櫻之道    時間: 26-6-2011 14:30
回復  ★清

假設性問題你答黎做乜?
一句講晒 冇圖=冇計傾 如果你話冇圖都講到野 我可唔可以話你係昆狗? ...
冰冰x貓貓 發表於 26-6-2011 14:11

你可以話我係昆狗
不過要睇下人地信5信
---------------------------
如果我地冇圖證明
咁你又有冇圖證明你地冇做過?

根本"圖" 5能夠做D咩
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 14:33
點解會有昆狗? 你都話圖唔能夠證明1切 姐係你支持昆狗? 如果係甘我都幫你唔到 你加油支持昆狗啦;o
作者: 櫻之道    時間: 26-6-2011 14:50
點解會有昆狗? 你都話圖唔能夠證明1切 姐係你支持昆狗? 如果係甘我都幫你唔到 你加油支持昆狗啦;o ...
冰冰x貓貓 發表於 26-6-2011 14:33

你根本打撗黎廣
無啦啦咩支5支持昆狗
咩幫我唔到
又叫我支持昆狗.

鬧戰未就係你D E 人引起lo

好地地我廣我ge道理
你就係到挑引
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 15:53
話我搶人怪 所以先火到引死我?
圖呢?有冇呀?憑空設相既想法 諗下好啦
講出黎 又無証據支持 你系咪糗?
作者: ES21ES21    時間: 26-6-2011 16:03
講咁多做咩,打滅族啦(笑  講笑姐唔講邊有得笑
拎定花生先~
如果我地冇圖證明
咁你又有冇圖證明你地冇做過?
<---冇圖又求踢人既點解?_?
<---冇圖又求踢人既點解?_?
我保持中立
作者: cece1228    時間: 26-6-2011 16:07
冰冰唔好咁火啦
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:10
回復 39# 櫻之道

有圖唔代表一切<---咩意思? 姐係有冇圖都一樣? 呢個彩島有你呢d人係道 日日都比人嘈架啦
想死埋黎答爹又唔夠料,你冇圖憑咩話人罵戰? 你族長悠係道玩野先架 9唔搭8 就接埋彈開d啦。
人都走左 仲要引死人? 你族都唔錯啵 以後收生資格 加多行
叫:入族免費教你引死人加多行洛去啦
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:11
佢係道開啦叭 擺明串隨緣 係道玩挑釁你而家話我地罵戰? 別笑吧~你呢d唔知頭唔知路既 都唔明死出黎搭咩爹
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 16:13
另外 管教一下你族員 預 言 之 子
距d思想不要得 高lv吾系大哂 高lv吾系可以隻手遮天
如果系甘 彩虹島吾洗再有人玩啦 個個入黎低lv都俾你地花x踩哂場
彩虹島會吾散?反省下啦
作者: ★清    時間: 26-6-2011 16:31
e+大家講乜都得啦~一定有得講嫁   
子子有冇做 佢心知肚明......
如果大家相信有天理ge   佢一定有報應~
so講多冇謂  只會浪費時間......不如慢慢等天收啦~
作者: 保持溫柔乄    時間: 26-6-2011 16:33
點解樓上講野咁似嘈返自己人~哈
btw 你講架野都系大家架心聲~.~
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 16:34
回復 46# ★清

相中對話 距自認埋 無得再假...
作者: 保持溫柔乄    時間: 26-6-2011 16:35
點解樓上講野咁似嘈返自己人~哈
btw 你講架野都系大家架心聲~.~
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:36
回復 46# ★清

不如你去一去青山睇睇啦 圖入面咪清清楚楚大大隻字 寫住 預言子子囉
仲自爆埋啦 你仲問佢有冇做心知肚明?
作者: ★清    時間: 26-6-2011 16:40
發表下意見姐    咁都有得罪你啊?唉...........
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:44
回復 51# ★清

花都真好 有人繼承佢族的兜圈精神~
作者: ★清    時間: 26-6-2011 16:46
回復  ★清

花都真好 有人繼承佢族的兜圈精神~
冰冰x貓貓 發表於 26-6-2011 16:44

好過你冇啦~
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:47
當然啦,始終花都永遠係no.1架嘛 點學到你地呀/.\ 冇論屈人 串人,引死人,搶場 都係no.1架/_\點學到你地
作者: 偽善〝    時間: 26-6-2011 16:47
e+大家講乜都得啦~一定有得講嫁   
子子有冇做 佢心知肚明......
如果大家相信有天理ge   佢一定有報應~
so ...
★清 發表於 26-6-2011 16:31

報應嘛..俾雷劈?
我諗下個金句係「人在做 天在看」
乜呢d唔係廢話黎架咩?

預言之子有冇做 佢心知肚明
呢句我認同
佢實知自己做過d咩 唔通佢索完k黎引怪?收皮好嗎
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:49
圖入面大大隻字寫住預言之子 仲自認引人 你地仲係道抵賴? 賴什麼?
作者: 偽善〝    時間: 26-6-2011 16:50
發表下意見姐    咁都有得罪你啊?唉...........
★清 發表於 26-6-2011 16:40

最好就發表意見啦
唔好搞到大眾認為花都成隻死狗咁
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 16:51
根本就係v3v`屈人時就大大聲 有圖出到黎就收晒皮 仲唔係扮死狗?
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 21:04

笑料~
作者: 櫻之道    時間: 26-6-2011 23:34
呢個彩島有你呢d人係道 日日都比人嘈架啦
作者: 櫻之道    時間: 26-6-2011 23:38
我一開始係廣我ge睇法, 你可以5同意
反正我一開始同某某廣左多一事不如小一事

E+係你打橫廣
你挑引我
你想開罵戰
作者: 冰冰x貓貓    時間: 26-6-2011 23:50
你地花都沒有遵守協議 我好想問你引死人 仲可以講到岩晒 好波
作者: 朔§__x    時間: 26-6-2011 23:57
引死左人 為左家經 諱返族約 你仲憑咩講話我地挑引 話我地開罵戰
你地好地地 行得正企得正 會突然俾人插?
作者: kaiman9    時間: 27-6-2011 00:07
你打左句~第4位炸ma~咁樣係咪表示你睇吾起人地排第4呢@@?
作者: 櫻之道    時間: 27-6-2011 01:19
引死左人 為左家經 諱返族約 你仲憑咩講話我地挑引 話我地開罵戰
你地好地地 行得正企得正 會突然俾人插? ...
朔§__x 發表於 26-6-2011 23:57

我一直係話你本人
你本人挑引我
你本人開罵戰

所以5好加個"地"字
5好廣到我話哂你成個族咁
作者: ancu32    時間: 27-6-2011 01:26
你地好地地 行得正企得正 會突然俾人插? ...

你地好地地 行得正企得正 會突然俾人話你地搶場?
作者: 保持溫柔乄    時間: 27-6-2011 09:09
回復 66# ancu32
咪就系囉?_?點解唔問花_姐?_?我行得正企得正都無喇喇比人屈搶場;(
作者: Oh_my    時間: 27-6-2011 11:05
kai子- -{:13_683:}
玩game玩到上腦{:13_694:}
作者: 安可    時間: 27-6-2011 11:08

真係唔簡單阿~.個埸寫你名咩柒頭.打咪打囉.(你係咪未撚學醒覺呀).理唔理解到呢9個字點解阿?我忽you forever@@
係咪甘撚雷阿?
作者: s031187    時間: 27-6-2011 11:16
真係唔簡單阿~.個埸寫你名咩柒頭.打咪打囉.(你係咪未撚學醒覺呀).理唔理解到呢9個字點解阿?我忽you forever ...
安可 發表於 27-6-2011 11:08

有錯字= =
作者: Oh_my    時間: 27-6-2011 11:26
...............

作者: 櫻之道    時間: 27-6-2011 11:47
回復  ancu32
咪就系囉?_?點解唔問花_姐?_?我行得正企得正都無喇喇比人屈搶場;( ...
保持溫柔乄 發表於 27-6-2011 09:09

RE:

你好地地 行得正企得正 會突然俾人插? ...

作者: Oh_my    時間: 27-6-2011 12:14
回復 1# 冰冰x貓貓

262739_209725412397554_209723085731120_517612_6316639_n.jpg (87.72 KB, 下載次數: 27)

作者: 櫻之道    時間: 27-6-2011 12:24
回復  冰冰x貓貓
Oh_my 發表於 27-6-2011 12:14

i like this more lol

作者: Oh_my    時間: 27-6-2011 12:44
回復 74# 櫻之道

作者: 冰冰x貓貓    時間: 27-6-2011 17:18
算吧~族約已解 再說都無咩結論
作者: ancu32    時間: 27-6-2011 17:36
以前起喇叭睇到 唔係1早解左啦咩? =]
作者: 萌    時間: 28-6-2011 20:21
吹9象-_-
珍獸-_-高登怪物真多....
作者: siupui030    時間: 29-6-2011 13:13
樓主~
樓主別吹吧~你要話花都咪拎d真證據黎睇下囉~
講真 我吾見你有一福圖系 證明到你 冇踢怪~~
    你只是說明了 花都事後 要求踢人~~ 再引怪~~
但...你也交出一個證據 證明自己 沒搶場吧~~~
其實 大家 想要的 都是 一樣東西 ------{證據}
那麼 你能...交出{證據}麼.?
作者: 冰冰x貓貓    時間: 29-6-2011 13:17
講多無謂反正族約之解 何
作者: siupui030    時間: 29-6-2011 13:24
逃避嗎? 先正視問題
作者: Mr.川    時間: 6-7-2011 12:50
冇圖不等於冇真相
冇圖可以有人證
冇圖唔等於你錯
打怪冇圖屬正常人
掛機?冇圖更正常
有圖可以係假圖
有圖可以係結尾的圖
有圖可以係不完整圖
冇前因得後果的圖
↑↑↑↑↑↑↑↑
即係咁...
意思係有冇圖都得?
到有圖啦.證明到啦
有話圖可以係假圖
咁你講哂啦
咁你有冇圖就咁up幾句話邊個邊個搶怪引怪,叫個族踢左果個人去咪得囉
洗咩搞咁多野?
↑~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~↑
以上只係小弟既諗法,,與任何族毫冇關係..
作者: CHONBBG    時間: 6-7-2011 12:54
挽自爆w0w 強;!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2