樂古Nakuz

標題: [再轉IP]香港超級武器伺服器[24小時][54把新武器極速下載] [打印本頁]

作者: hok5846    時間: 29-6-2011 17:29
標題: [再轉IP]香港超級武器伺服器[24小時][54把新武器極速下載]

119.247.237.25:27055
uws.yi.org:27055

本服10大優點介紹
1.長期有Admin在線
2.極速HKBN 1000M - 下載時間大約2分鐘
3.硬件防火牆 - 使DDOS攻擊失效
4.原創防炸插件 - 使伺服器不受干擾地正常運作
5.最新HLDS服務端
6.伺服器彈道優化 - 用超級武器之餘,用一般槍也有另一個好處
7.24小時 - 到深夜時分都可以進入伺服器
8.進入伺服器音樂 - 等待的途中也可以聽音樂來分散注意力
9.不斷更新及維護 - 確保伺服器維持在最佳狀態
10.vlan 01及02開設轉向 - 使vlan的玩家也可以進入伺服器
M群 - group293900@msnzone.cn

作者: kongchiyung    時間: 30-6-2011 11:30
你係唔係nork
作者: hok5846    時間: 30-6-2011 11:43
依次係我開 : Hacker
作者: NG=[[    時間: 30-6-2011 14:30
放心,我會炸爆你個ser
作者: hok5846    時間: 30-6-2011 15:49
回復 4# NG=[[

又係DS叫你炸?
定係你就係DS-=-?
作者: redblue123    時間: 30-6-2011 15:54
你咪炸囉 你唔怕比人拉既慢慢炸!
個ser只係租的
我唔知租比佢既人會幾時忍唔住報警
你加油炸啦 我支持你:P
作者: hok5846    時間: 30-6-2011 15:56
人地話再炸就報警._.
作者: hok5846    時間: 30-6-2011 16:31

其實你地點解要炸ser?
作者: 811888#4    時間: 30-6-2011 19:21

唔該,請道歉.

你次次有乜事都入我數,
NG 個白痴仔N個月前已DEL ADMIN.

你估我好得閒去搞3搞4?
我有好多份Project都未做完
作者: hok5846    時間: 30-6-2011 19:31
回復 9# 811888#4

聽NG講上次炸ser都係你叫佢炸
作者: 811888#4    時間: 30-6-2011 19:36
回復  811888#4

聽NG講上次炸ser都係你叫佢炸
hok5846 發表於 30-6-2011 19:31

佢個白痴仔講既野你就信?
我唔想上次咁係到寫成N頁筆戰,係人都驚.
求求你了,不要再這樣吧 :(
作者: kongchiyung    時間: 1-7-2011 14:20
hi hacker^^
作者: redblue123    時間: 1-7-2011 14:49
佢地炸我地ser=炸埋一般
因而係同ip
作者: hok5846    時間: 1-7-2011 14:50
UDP係針對個Port來炸
佢炸27018係炸唔到27019
作者: hok5846    時間: 1-7-2011 14:51
聽講DS好似叫過GOD炸我ser喎
點解要咁做?
作者: 811888#4    時間: 1-7-2011 15:01
聽講DS好似叫過GOD炸我ser喎
點解要咁做?
hok5846 發表於 1-7-2011 14:51

唔係
佢好似整左d野話咩攻擊器
佢又同我講話佢炸過124.244.238.1:27019同tig ser成500ping

唔知係咪佢炸你ser跟住屈我呢?
作者: hok5846    時間: 1-7-2011 15:12
回復 16# 811888#4

你話我ser ban你喎
之後叫佢炸喎
作者: 811888#4    時間: 1-7-2011 15:17

你個server已在未重開之前我已經比人ban左
27015-27019都係
你個SERVER我無必要入去.

仲有, 如果你繼續比人炸,請即報警
無為繼續嘈

之前我叫左你幾多次報警又唔報.
都唔知係咪想踏人上位.

下次真係要叫你一聲"上位王HOK"
作者: pkc2323    時間: 1-7-2011 15:37
做咩無啦啦比人ban左...
作者: redblue123    時間: 1-7-2011 17:03
炸到咖 你無留意個ser比人炸 一般ser就都係lag到入唔到
報唔報警係租ser比佢果個話事..
作者: 811888#4    時間: 1-7-2011 17:09

所以我敬請HOK叫租SER者 立即報警
以證明我的清白.

另外,我有一句話比炸Ser者:天網恢恢 疏而不漏
之前我都比人用UDP Flooder炸過.
不過好在依家已安裝硬件防火牆:)不如叫你場主都裝個
作者: abc12366    時間: 2-7-2011 00:43
點解我成日會彈game
我部機應該夠做
作者: hok5846    時間: 2-7-2011 18:54
回復 22# abc12366

係你CS版本問題...
用steam的話完全冇依個問題
作者: hok5846    時間: 3-7-2011 01:57
回復 18# 811888#4

乜你認為係依到可以上位咩-=-?
你叫過幾多次報警呀?
我報警有咩用,唔通話人地個ser比人炸呀?
點解你個前ADM會話你叫佢炸呢?
點解佢又無啦啦炸我ser呢?
點解咁岩個日有個ADM係你ser宣傳IP,之後我比人炸ser,再過幾個星期NG話係你炸呢?
自己唸下啦
作者: 811888#4    時間: 3-7-2011 03:38
回復  811888#4

乜你認為係依到可以上位咩-=-?
你叫過幾多次報警呀?
我報警有咩用,唔通話人地個ser比人 ...
hok5846 發表於 3-7-2011 01:57

報警有用,你話個SER係租,有金錢交易,警方會同你處理

唔該,我真係唔知道原來你係我地SERVER宣傳
不過下次見到一定BAN,因為我地TD SERVER唔比宣傳.
比我DEL左ADMIN唔服氣咪9屈我攞,明未?
點解我會DEL佢ADMIN,係因為我發現佢係小學雞,是問聲小學雞講既野信唔信得過?

我已經比曬下台階你,你再係盲不講理咁就唯有慢慢同你講到明為此.
(希望你能明白吧 )

之前我同你講個Hardware Firewall有用,有冇叫租Ser人試?
作者: 811888#4    時間: 3-7-2011 03:55

我重有個Suggestion比你.
打上到ISP 客服,
佢地會幫你Block左個Route.
I tried
作者: hok5846    時間: 3-7-2011 20:32

暫時回復kyf25111 ADMIN權
一星期後加返BAN權
作者: NG=[[    時間: 4-7-2011 18:54
Shut up la on9 zai hacker,u ser a NEW BIE SER

Why i bomb you ser?
becuase you ser is easy bomb.
other ser cannot bomb,only you can:lol

On9 zai DS,  我遲些搵到BUG會炸到你fly起.
作者: 811888#4    時間: 4-7-2011 21:06
Shut up la on9 zai hacker,u ser a NEW BIE SER

Why i bomb you ser?
becuase you ser is easy bomb.
oth ...
NG=[[ 發表於 4-7-2011 18:54

請注意你的言語.
你唔好以為咁好玩,分分鐘害你成世
到時你去左兒童院就唔好怪我
作者: hok5846    時間: 5-7-2011 00:08
已修復炸server的BUG
作者: Hana1011    時間: 5-7-2011 18:19
已修復????????????

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;extra=#pid31369843
作者: NG=[[    時間: 6-7-2011 13:15
                    ...
hok5846 發表於 29-6-2011 17:29

You call 999 is useless,becuase

1.I dont use DoS UDP Flooder,only u ser on9
2.you are laji on9 ser
3.On99 NEW BIE SER

SO,I WILL BOMB U SER FOREVER

UNLESS YOU STOP OPEN SER
作者: hok5846    時間: 7-7-2011 00:38
回復 32# NG=[[

你未又係來來去去得個on9
我理得你DDOS定係點,總之就係炸ser
如果人地真係要報警,你等入男童留案底啦
作者: NG=[[    時間: 7-7-2011 01:35
回復  NG=[[

你未又係來來去去得個on9
我理得你DDOS定係點,總之就係炸ser
如果人地真係要報警,你等入男 ...
hok5846 發表於 7-7-2011 00:38

I SORRY, I IN CHINA NOW,NO IN HK
LET HK POLICE GO CHINA CATCH ME LA ON9 SOR JAI
作者: hok5846    時間: 7-7-2011 10:24
回復 33# hok5846

你有本事未成世唔好返來HK
係你個大陸住飽佢啦
作者: henrychancsh    時間: 8-7-2011 02:26
做人做到你咁真係不知所謂,
炸Ser者當娛樂,
等入男童院LA, 社會垃圾
作者: hok5846    時間: 8-7-2011 17:09
回復 36# henrychancsh

我就唔信佢今次仲炸到--
作者: NG=[[    時間: 8-7-2011 17:52
回復  henrychancsh

我就唔信佢今次仲炸到--
hok5846 發表於 8-7-2011 17:09

FK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
嚴重警告DS!!!!!!!!
IF YOU HELP HACKER OPEN SER=YOU GO DIE!!!!!!
ON9999999!!!!!!!
I WILL FIND OTHER BOMB SER TOOLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: hok5846    時間: 8-7-2011 18:17
回復 38# NG=[[

唔係呀嗎--
你炸ser係上網搵返來嫁--???
我仲以為你咁神自己搵bug tim XD
作者: redblue123    時間: 8-7-2011 18:28
有本事咪用DOS OR DDOS炸囉A_A
不過小心我地會報警bo=]
作者: henrychancsh    時間: 8-7-2011 18:28
回復  NG=[[

唔係呀嗎--
你炸ser係上網搵返來嫁--???
我仲以為你咁神自己搵bug tim XD ...
hok5846 發表於 8-7-2011 18:17

真係為佢父母傷心, 生叉燒好過佢生佢....
我做人做到好似佢, 我一早死左佢
作者: hok5846    時間: 8-7-2011 18:35
回復 41# henrychancsh

我非常認同你既講法
相信佢人生都係冇忽精彩
作者: z4a7wq    時間: 8-7-2011 23:30
DS裝曬防炸

我諗緊你仲炸吾炸到 ?_?
作者: NG=[[    時間: 10-7-2011 02:17
my life happy than you becsuse you a on9
睇住來吧
我會炸爆你個SER
see下你重點play
作者: hok5846    時間: 10-7-2011 02:45
回復 44# NG=[[

搵到新野啦.__.?
作者: gilberthau    時間: 10-7-2011 22:05
個場好好玩
作者: hok5846    時間: 12-7-2011 01:52
server已更新到1000fps
作者: mj1958fk2009    時間: 14-7-2011 17:00
有無咩指令需要打
作者: hok5846    時間: 15-7-2011 19:09
回復 48# mj1958fk2009

唔洗
禁個V就可以打開菜單
作者: laisam    時間: 16-7-2011 14:34
why佢要炸你ser?
作者: goodj111    時間: 16-7-2011 15:26
點解條低B會無啦啦話你onx,仲話要一世都炸你個ser ge?渠同hok之間發生過尐乜野事-,-
作者: henrychancsh    時間: 17-7-2011 03:03
回復 50# laisam

D 傻的嗎仔暑假無野做係咁, 唔洗理
作者: hok5846    時間: 19-7-2011 03:35
回復 38# NG=[[

唔係話炸ser咩?
搵唔到bug啦?
吹到警告
傻仔NG今個暑假冇野玩lu
作者: kitboy123    時間: 19-7-2011 13:09
學校場彈GAME既...玩其他SER既SCHOOL_4吾會彈..
正係玩你地SER個學校場先彈...咩MOL出錯啊?其他場又正常.不過好LAG
點解決啊?
作者: hok5846    時間: 19-7-2011 15:30
回復 54# kitboy123

已補上學校場4D之歌cs12.wav
依家應該唔會再彈game了
作者: anvht122    時間: 21-7-2011 14:07
點超級跳?  D人跳得好快WO
作者: wongkilong    時間: 21-7-2011 16:20
GOOD SER
作者: hok5846    時間: 27-7-2011 02:15
修復自動重組時發生"process lost"問題
作者: kamwa1998    時間: 27-7-2011 20:37
回復 58# hok5846

高登見到你個server
作者: hok5846    時間: 28-7-2011 00:09
回復 59# kamwa1998

我叫unhappy仔去開post既:victory:
作者: kamwa1998    時間: 28-7-2011 21:11
回復 60# hok5846

要唔要一齊合作下
作者: hok5846    時間: 28-7-2011 22:20
回復 61# kamwa1998

做咩?
作者: ycl2005191a    時間: 29-7-2011 20:55
係咪白癡架
入道ser即刻個bac 8秒內重開CS
我要一個解釋
想玩都玩唔到
作者: hok5846    時間: 29-7-2011 21:00
回復 63# ycl2005191a

多謝你的意見,已修復
作者: ycl2005191a    時間: 29-7-2011 21:05
回復  ycl2005191a

多謝你的意見,已修復
hok5846 發表於 29-7-2011 21:00

仲係咁
左下角
作者: hok5846    時間: 29-7-2011 21:12
回復 65# ycl2005191a

re左ser
作者: ycl2005191a    時間: 29-7-2011 21:25
回復  ycl2005191a

re左ser
hok5846 發表於 29-7-2011 21:12

已經解決 唔該曬
作者: ycl2005191a    時間: 31-7-2011 19:26
可唔可以叫hacker加個密碼插件?
有人冒我名玩搞到我1個鐘頭毛左5000位排名
作者: jacky1234    時間: 5-8-2011 23:44
PUSH~
作者: hok5846    時間: 12-8-2011 03:25
唔好沉...
push-v-
作者: hok5846    時間: 15-8-2011 17:47
加左3個新地圖
日後會慢慢再加
作者: Glue    時間: 29-8-2011 14:59
push~
作者: jacky1234    時間: 30-8-2011 11:15
on 9 ser - - cannot play very on 9
作者: ryoson    時間: 31-8-2011 02:36
點解成日轉場都會死SER...
跟住就轉番big_city2
好無奈.......
作者: Glue    時間: 31-8-2011 16:06
回復 74# ryoson

可能轉場個陣有人入緊來download緊D模組
導致快取資源出現問題,之後死ser
因為個ser既模式大多模組,而且個個模組都係由一個插件管理
所以好容易出問題.....
作者: peteryuyu    時間: 1-9-2011 20:56
無啦啦俾人9ban囉.*** ser
作者: Glue    時間: 2-9-2011 22:30
回復 76# peteryuyu

點9 ban呢?因咩事?無啦啦?
呢個唔係vlan ser來=\
作者: jacky1234    時間: 4-9-2011 15:32
nice for me thank you
作者: jacky1234    時間: 4-9-2011 15:33
push!!!!
作者: jacky1234    時間: 4-9-2011 18:53
點解你地 要ban我?? 我唔識車同船就ban 我 我叫ddddddd 比你地玩柴我
作者: andres887    時間: 8-9-2011 17:45

9ban 囉,啱啱玩呢個server,heatshot左3個人,就話人cheat,仲集體9ban

好心你啦,player(id名),自己俾人殺左,唔服氣話人cheat,so sad,失望,係對呢個ser失望(唔計成日死ser)

全ser第一名就唔話cheat,我就話cheat?        ID: HeatshoT 盼望admin們仲有幾分公正既話,還我一個公道,  還我15分鐘 !!!!!!!!
作者: Glue    時間: 8-9-2011 22:24
回復 81# andres887

你有冇同玩家解釋清楚先?
咩Player咁勁?叫到全ser一半人去voteban你?
爆3個頭就比人集體voteban?
咁你都唔算勁姐,你比個玩家屈你,你可以同我投訴個位玩家
點解無啦啦會對server失望?
仲有玩家voteban關admin咩事?admin點樣去阻止?幫你講好說話?佢點知你係咪真係cheat?
我地既admin就冇ban過你
還你一個公道..?你想點先?
要我係玩家面前話你冇cheat?我點知你係咪真係cheat?證據?
定係你想解ban?
還你15分鐘?點還呢?係咪等你下次用cheat個陣永久-15分鐘?
作者: andres887    時間: 8-9-2011 23:20
9穿牆穿死左人就話人掛(係palyer,唔係player,個id名)
俾我殺左既人+t/ct旁觀睇我殺人既玩家+palyer既妖言惑眾+果時唔算多人 ,都有一半
果時無開csmate,但都盡量解釋,
對server失望係成日黎黎去去都係果幾幅maps,火箭炮/榴炮極屈機,有人用火槍燒自己人,再閃人,間中有外掛
還公道=/=幫我講好說話
如果一個admin睇唔出一個人係用緊掛既話,佢無可能做到admin,佢應該有佢自己既判齗力
還公道就係希望d admin管好d人,唔好亂9 ban<-講呢句話唔代表真係有發生過,
唔voteban都voteban左,所以你見唔到"還我15分鐘"係有刪除線咩?
仲有你果句"等你下次用cheat個陣永久-15分鐘?"好似已經認為我係用cheat咁
仲有我可以錄影,黎證明我唔係用掛
作者: andres887    時間: 8-9-2011 23:21
9穿牆穿死左人就話人掛(係palyer,唔係player,個id名)
俾我殺左既人+t/ct旁觀睇我殺人既玩家+palyer既妖言惑眾+果時唔算多人 ,都有一半
果時無開csmate,但都盡量解釋,
對server失望係成日黎黎去去都係果幾幅maps,火箭炮/榴炮極屈機,有人用火槍燒自己人,再閃人,間中有外掛
還公道=/=幫我講好說話
如果一個admin睇唔出一個人係用緊掛既話,佢無可能做到admin,佢應該有佢自己既判齗力
還公
作者: Glue    時間: 8-9-2011 23:38
回復 83# andres887

9穿牆穿死左人都難怪人地話你cheat既...
個ser之前都加過D新圖,因為好多時快取資源遺失同本身插件既MSG_ONE bug
搞到del左好多圖,所以依家仲係測試階段...
到server慢慢穩定落來先再加新圖
還公道係就係唔一定幫你講好說話,不過還公道的意思係包括埋幫你講好說話--
你可以係咁短時間分辨到?咁勁既admin你搵比我睇?
你都知9穿牆穿死左人都幾令人誤會,因為我都試過...
你下次個還我15分鐘不如直接del左佢...無啦啦加個刪除線我點知你係咪想fake我?
事件發生左之後錄影係冇用的...
作者: Glue    時間: 9-9-2011 15:14
HLDS同AMXX已經更新到最新版本...
作者: andres887    時間: 17-9-2011 12:33
唉~ ~我以為唔會再起度發帖,但我好不滿!

今日12:10分左右,有人9踢左我,原因:我tk
但我當時用緊ak殺人,試問點tk? 佢仲好意思咁9屈我tk
我當時無用超武,淨係用ak+沙鷹>見到ct>開火>被kick,神奇!
vip-wa1 唔該你俾個合理既解釋我

被kick唔重要,重要既係9 kick
作者: be1124124    時間: 17-9-2011 12:53
點解你成日又比人9 kick 又比人9 ban

我玩左個ser咁耐都未試過

admin會出錯就總會咖啦

況且今次係kick唔係ban...洗唔洗大事張陽
作者: andres887    時間: 17-9-2011 13:42
呢個唔係合理既解釋

佢好似認定左我有tk咁
明明用ak話我tk,我係t ,對面ct有人用火槍 ,咁都出錯?好離譜下啵!

如果個個都好似你咁既心態,呢個ser d admin/vip 就會玩哂
作者: alan97971234    時間: 30-9-2011 10:34
我入唔到SER......到最後佢話error 跟住話唔知邊個models Dowload唔到......
作者: alan97971234    時間: 7-10-2011 15:57
入唔到ser圖片如下:
http://share.msngroup.cn/share/p ... vSw2yuSnRYgsP4yW1-3
作者: ycl2005191a    時間: 19-10-2011 20:35
越黎月少人....
and
加個密碼插件得唔得
作者: hok5846    時間: 20-11-2011 15:13
已轉IP : 119.247.237.25:27055
作者: abc727    時間: 27-11-2011 18:53
玩d2002哥時 tr狂炸home 冇admin理
作者: don778123    時間: 27-11-2011 19:05
w0w,i will play so good
作者: hok5846    時間: 13-4-2012 12:22
push

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2