樂古Nakuz

標題: WCL7 POZ a VS POJ a [打印本頁]

作者: 伍大少    時間: 31-8-2011 01:44
標題: WCL7 POZ a VS POJ a

WCL=World clan league   可自由組隊參賽, 勝出有5000美金
POZ a=香港隊  除左個Al係西班牙人,其他都係香港
比數4:3 POZ a win  成功晉級 grand final
大家睇下人點樣打比賽,打aoc,好過睇d咩兵堡啦,笑死人
WCL7 POZ(POV) vs POJ.part01.rar (1.43 MB, 下載次數: 237)
WCL7 POZ(POV) vs POJ.part02.rar (1.43 MB, 下載次數: 216)
WCL7 POZ(POV) vs POJ.part03.rar (357.87 KB, 下載次數: 196)
作者: ahewc3112    時間: 31-8-2011 08:06

唔明邊個打邊個,總之香港及西班牙友晉左級,香港果堆究竟係咩人...呢??

睇落好好睇,又睇睇先~

個比賽幾時架@@KYO@@
作者: 伍大少    時間: 31-8-2011 16:41
唔明邊個打邊個,總之香港及西班牙友晉左級,香港果堆究竟係咩人...呢??

睇落好好睇,又睇睇先~

個比賽幾時 ...
ahewc3112 發表於 31-8-2011 08:06

eason=輝
tammy=叮
cloud=血魂
kyo=kyo
除左叮,昔日城快高手轉哂去打不限,總算有成果
比賽大約6月定7開始
作者: ahewc3112    時間: 31-8-2011 18:53
eason=輝
tammy=叮
cloud=血魂
kyo=kyo
除左叮,昔日城快高手轉哂去打不限,總算有成果
比賽大約6月定7開始 ...
伍大少 發表於 31-8-2011 16:41

輝落場打得一場,嗚嗚嗚(哭),而且果場仲要俾人剷平,要村民大逃亡=.=一開始仲以為佢死左@@而且我唔明佢點解咁慢上城-.-!(小弟只是新手,睇唔明...)

叮發揮得好好!血魂發揮得好勁@@KYO綠亞果場表現唔太理想@@但佢用馬雅用得唔錯哦我覺得@@
作者: 伍大少    時間: 31-8-2011 20:02
輝落場打得一場,嗚嗚嗚(哭),而且果場仲要俾人剷平,要村民大逃亡=.=一開始仲以為佢死左@@而且我唔明 ...
ahewc3112 發表於 31-8-2011 18:53

佢對家比人供資,所以先出到咁多兵,佢又出錯左弓所以遲上城
作者: kato001    時間: 31-8-2011 20:42
入面真係無人類
呢世我都玩唔到三十幾分後帝遊俠段隊計
作者: ahewc3112    時間: 31-8-2011 21:48
我整極都只係35分上帝....
作者: china14372    時間: 31-8-2011 22:16
其實我覺得wcl7 poz a 都無咩機會贏
甚至頭三都未必有 ...
其他隊真係好顛
作者: Onevif'    時間: 31-8-2011 22:24
哇 打到呢度都算系咁啦

無人期待過佢地入頭3

已經好好了
作者: beck    時間: 31-8-2011 22:24
第一應該係 CSC or RVK
作者: ahewc3112    時間: 31-8-2011 22:37

有無人可以俾果個比賽網個網址我,我想睇下,要係世紀帝國II征服者入侵果個網址,唔好俾其他GAME我@@

比賽完左未????香港去到幾多強止步?
作者: 伍大少    時間: 31-8-2011 22:56
有無人可以俾果個比賽網個網址我,我想睇下,要係世紀帝國II征服者入侵果個網址,唔好俾其他GAME我@@

比賽完 ...
ahewc3112 發表於 31-8-2011 22:37

http://aoczone.net/viewforum.php ... e0d1e2b7b2d78be1683

wcl7專區
作者: 伍大少    時間: 31-8-2011 22:57
第一應該係 CSC or RVK
beck 發表於 31-8-2011 22:24

csc整體實力都係no1,加上用skype 語音溝通,真係好無敵
聽講rvk都做緊用skype傾住打
作者: 兩兩    時間: 1-9-2011 07:47
回復 13# 伍大少

rk 咁樣對我豬豬>3<
tyrant 應該都有d 機會既,睇佢地e家vs 其他隊既save 都覺得勁左
storms 我就覺得意外d
poz a 都有機會架>3< 只要我honey ting ting 肯打就得鳥>3<
作者: beck    時間: 1-9-2011 12:54
csc 有TIM , GOODBOY!!!
但係RVK 就3個都好勁!!
作者: 伍大少    時間: 1-9-2011 19:54
csc 有TIM , GOODBOY!!!
但係RVK 就3個都好勁!!
beck 發表於 1-9-2011 12:54

viper dog ruit?
dog ruit jordan?

csc入面個duck幾勁架喎
作者: biohazard    時間: 1-9-2011 23:36
好想睇,....不過我1.0C冇個 no_cd
可否給我?/////
作者: beck    時間: 2-9-2011 00:03
dogao jordan viper都好勁!!!
riut 就唔洗講LA, AOC TOP3 之一
作者: 伍大少    時間: 2-9-2011 00:52
好想睇,....不過我1.0C冇個 no_cd
可否給我?/////
biohazard 發表於 1-9-2011 23:36
age2_x1.rar (1.89 MB, 下載次數: 39)
將本身1.0果個改名  放依個落去覆蓋
見樓上有人撐tyrant,其實我都係佢地fans,何惜sad d講句真係唔夠csc同rvk鬥  daut係勁,kkab都ok,但halen grunt已經唔係當年咁強  佢地唔知係咪少train1v1,打邊好多時都唔係好擋得住
作者: china14372    時間: 2-9-2011 14:19
將本身1.0果個改名  放依個落去覆蓋
見樓上有人撐tyrant,其實我都係佢地fans,何惜sad d講句真係唔夠csc同r ...
伍大少 發表於 2-9-2011 00:52

近排helen同grunt好似好番d啦
daut就直頭1打1暫時好似無人夠佢打
希望grand final佢地番晒黎啦
作者: 樂古之王    時間: 2-9-2011 20:04
csc 個 duck 勁d定goodboy定d ??
作者: rayrayrayray    時間: 2-9-2011 22:06
一定係goodboy勁d
作者: 伍大少    時間: 2-9-2011 23:04
tim>goodboy>duck>missxue(csc_x2)

goodboy同tim其實好似差唔多
作者: 魔神人    時間: 3-9-2011 00:54
如果chris 入左tyrant or L_CLAN 就仲好睇, 不過係如果ONLY
作者: 魔神人    時間: 3-9-2011 00:54
ALIVE+chris + ruso , another dream team
作者: 伍大少    時間: 3-9-2011 01:36
ALIVE+chris + ruso , another dream team
魔神人 發表於 3-9-2011 00:54

yea  可惜chris鬥氣一開始入左隊雜牌軍
依家就算佢想入番lclan都唔批了
btw chris依家出左局train得仲多過比賽果陣,唔知係咪有咩計劃
作者: patrickai    時間: 3-9-2011 17:22

作者: 如果有神    時間: 3-9-2011 22:40
咪拎兵堡同佢地比啦
簡直mo肉左aoc
作者: _kyo    時間: 15-9-2011 15:21
poz a will get champion for sure
作者: ahewc3112    時間: 15-9-2011 17:07
kyo 加油啊@@

究竟你地幾時同其他隊再打@@? 等左好耐了@@
作者: china14372    時間: 16-9-2011 21:30
好似講左係今個星期六打tyrant
星期日打csc
作者: 伍大少    時間: 18-9-2011 16:46
poz a尋晚同tyrant打完..但戰果慘不忍睹
作者: 江妓东    時間: 21-2-2012 04:20
东莞银行卡出售QQ911870059,mamayhk.com

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2