樂古Nakuz

標題: 一齊來懷舊~ 漫遊綠亞比賽 四強 - 仔仔 vs 血云 [打印本頁]

作者: Rlckageha    時間: 1-11-2011 20:35
標題: 一齊來懷舊~ 漫遊綠亞比賽 四強 - 仔仔 vs 血云
飯前無事做~
唯有放下save~

仔仔vs血云3(四強比賽).rar

177.81 KB, 下載次數: 211

仔仔vs血云1(四強比賽).rar

184.41 KB, 下載次數: 202

仔仔vs血云2(四強比賽).rar

207.78 KB, 下載次數: 193

作者: 伍大少    時間: 1-11-2011 23:44
係咪漫遊比賽..?  最後WDD VS 血魂然後贏左嗎?
作者: 神俊FANS    時間: 2-11-2011 11:40
謝謝分享~
仲以為睇過,摷番save發覺原來只係得冠軍戰血魂vsWDD

第三場cloud好強,城匈sm帝蒙
作者: Rlckageha    時間: 2-11-2011 20:34
係咪漫遊比賽..?  最後WDD VS 血魂然後贏左嗎?
伍大少 發表於 1-11-2011 15:44

嗯 XD
作者: 伍大少    時間: 3-11-2011 01:26
血魂真猛
作者: china14372    時間: 3-11-2011 16:55
仔仔係咪無玩啦已經?
我係voobly見到血雲,kyo,叮,俊之外
仲有幾個2k ...新起既高手?
作者: 兩兩    時間: 4-11-2011 08:22
voobly 果班poz 2k 好似都玩左好多年下(好似係)

btw ringo >o< 幾時14141114114141441
作者: 兩兩    時間: 4-11-2011 08:22
我win post 上nakuz lose jor 唔計ok?
作者: Rlckageha    時間: 4-11-2011 23:37
11 Sunday.. as u like la
作者: kipper0301    時間: 5-11-2011 00:38
11 Sunday.. as u like la
Rlckageha 發表於 4-11-2011 23:37

你唔會唔比我NUTS GAME 掛111
作者: Rlckageha    時間: 5-11-2011 18:08
你唔會唔比我NUTS GAME 掛111
kipper0301 發表於 4-11-2011 16:38

11 感覺在呃post中

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2