樂古Nakuz

標題: 瑪英 表攻等於一切? [打印本頁]

作者: 2PD[H]    時間: 18-9-2012 10:26
標題: 瑪英 表攻等於一切?
之前玩龍谷又係咁 依加瑪英又係咁
根本係有錢人玩哂  無錢既就一定要用時間去換裝備
一堆限攻團 唔夠攻又唔敢入 唯有自己開啦  
呢個遊戲生態真係可悲
作者: 下..唔係掛    時間: 18-9-2012 10:35
咁我又暫時未遇到呢D情況
不過呢D情況去到邊隻GAME都會有 所以我都一早唔介意
反正呢隻GAME咁多人玩 自己開一樣有人入@@
作者: 呀橙    時間: 18-9-2012 10:40
有錢等於一切  online game永恆定律  睇化d
作者: 我係new手    時間: 18-9-2012 11:47
有得自己開仲想點?
作者: wlp156858    時間: 18-9-2012 13:12
但似終 ep9 果d王比較硬 冇番咁上下攻真係打好慢  我一向都係入d冇限攻既場 但係入去既人都吾會低得好離普萬1~萬2 一般玩家都應該要有既攻擊力   萬3~萬6 果d吾係普通人可以做到 睇開d~
有時可以諗下...高攻又如何?! 技術都好重要  不過有上 爆炸 / 野心 果d 萬5攻 以上吾係難事黎 +10後上個爆炸 野心
作者: Y!N俊賢    時間: 18-9-2012 13:31
玩隻隻game都係咁現實架啦
玩乜game都好 只要你有時間同金錢就玩曬
我都唔夠攻架 咪搵同團既人一齊玩 佢地會體諒你既
作者: nam527    時間: 18-9-2012 13:39
接受現實@O@
作者: 0plus0    時間: 18-9-2012 15:24
高lv咪有好勁裝 低lv咪無勁裝
作者: nam527    時間: 19-9-2012 11:51
但似終 ep9 果d王比較硬 冇番咁上下攻真係打好慢  我一向都係入d冇限攻既場 但係入去既人都吾會低得好離普 ...
wlp156858 發表於 18-9-2012 13:12

近攻就系嚕~.~上15k
作者: wlp156858    時間: 19-9-2012 12:04
回復 9# nam527
上次無聊上陸服睇下有冇特別野 無意睇到個烈士全身神聖 但有萬6攻 睇下把武..我記得好似係+11定+12 既爆炸的 野心 吾知咩
作者: nam527    時間: 19-9-2012 12:06
回復  nam527
上次無聊睇下有冇特別野 無意睇到個烈士全身神聖 但有萬6攻 睇下把武..我記得好似係+11定+12 ...
wlp156858 發表於 19-9-2012 12:04

近攻好易上15/16k  法傷就慘d:'(
作者: wlp156858    時間: 19-9-2012 12:17

回復 11# nam527
evy都有嫁加上都吾係低攻擊力既+7夢裡人法杖都有126xx攻 鐮+5就有萬2 ~~所以吾算難~
evy可以 用  爆炸的 天誅   加上智力一定吾會低可以加智推魔攻-,-

續 茉莉花進階 ep9出左個首次既都係布甲/皮甲先可以附魔既  +埋茉莉花一齊用 全套都係咁都屈到咩咁 但吾記得左咩名a_a
作者: nam527    時間: 19-9-2012 14:14
回復  nam527
evy都有嫁加上都吾係低攻擊力既+7夢裡人法杖都有126xx攻 鐮+5就有萬2 ~~所以吾算難~
evy可 ...
wlp156858 發表於 19-9-2012 12:17

萬2.3 同萬5.6 差好遠wo-.-
姐系普攻弓手都14/15k  法c先12/13k
作者: wlp156858    時間: 20-9-2012 02:53
回復 13# nam527
2萬3幾附左 爆炸的 天罰咪萬5幾-,- 加堆evy智力正常係千8以上  比力量仲要多 所以15.4w正常 把武比較好係冇咩問題
卡魯龍擊拳炮物攻9264(全職業拳炮攻擊力最高)
evy沉靜之傷杖8461光芒裂痕鐮9024
弓 風之破壞者8457
(以上各+10 無附魔)
我覺得正常evy +10 同 弓+10  evy係高攻d 加上evy用新樂園果d正常都有千8智力  其他職既力量都係千6~千7 好少千8以上  所以evy係高攻d(?)
作者: 0o牙樂o0    時間: 20-9-2012 03:03
技術都好重要
作者: nam527    時間: 20-9-2012 04:16
回復  nam527
2萬3幾附左 爆炸的 天罰咪萬5幾-,- 加堆evy智力正常係千8以上  比力量仲要多 所以15.4w正常  ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 02:53

爆炸系加14xx物攻的說-.-
作者: wlp156858    時間: 20-9-2012 05:39

回復 16# nam527
有d咁既事 咁當我冇講過野
見陸服d evy 都係同我地差吾多都係果裝 但係巧高攻
作者: nam527    時間: 20-9-2012 06:02
回復  nam527
有d咁既事 咁當我冇講過野
見陸服d evy 都係同我地差吾多都係果裝 但係巧高攻 ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 05:39

物攻 爆炸+野心=1882攻
作者: ladyemperor    時間: 20-9-2012 09:54
一套+10 隨便玩的路過
作者: wlp156858    時間: 20-9-2012 10:55
回復 18# nam527
原來係我記錯 係只有 天罰   陸服叫 天誅    首次附魔我記左烈士既 sor 呀下a__a
話說岩岩上陸服見到個+11 天誅 夢旅人法杖   全身茉莉花 樂園  太陽戒 尖刺戒 有萬6攻~智力2千5
作者: nam527    時間: 20-9-2012 10:56
回復  nam527
原來係我記錯 係只有 天罰   陸服叫 天誅    首次附魔我記左烈士既 sor 呀下a__a
話說岩岩上 ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 10:55

陸服一定好多稱號之類啦. 吾系著70裝好難有2千5智力
作者: wlp156858    時間: 20-9-2012 11:07
回復 21# nam527
稱號數記得好似係24x定25x  話說我個人物都有22x 吾係咁難既齊裝備任a_a
用左新樂園 智力我睇我朋友都有2千 陸服果個果5百幾吾知點黎
作者: nam527    時間: 20-9-2012 11:11
回復  nam527
稱號數記得好似係24x定25x  話說我個人物都有22x 吾係咁難既齊裝備任a_a
用左新樂園 智力我 ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 11:07

2千同2千5 差好遠, 比你換埋4星龍裝重差少少先2千5到
作者: wlp156858    時間: 20-9-2012 11:21
所以話果個人吾知邊到擠5百出黎 都係新樂園 全身茉莉
作者: leonngai123    時間: 21-9-2012 18:53
我想問上面話法師難沖魔攻個d人你地到底識幾多瑪英入面d野=.=??
我見好多法師包括我fd唔係好有錢都好易上到14k攻...
法師d裝幾易屈魔攻你地知唔知?
新樂園個個部位都差唔多加100智力以上,再加埋布甲可以全套上茉莉花~
d戒指啊耳環又加勁多智力(隻隻又係差唔多100智力),再加上法師仲可以裝多一個魔法書,又加100幾智力~
皮帶又裝返條彩虹腰帶又加70智力~
武器上一張天罰又加600幾魔攻,你話咁樣都叫難沖魔攻!!!?

我係玩雙劍,全套尹克斯,武器+10古樸的野心夢雙都只係13k攻炸!
不過以弓手黎講可以裝全套突擊者再上哂茉莉花就幾易屈高攻o既~
作者: nam527    時間: 21-9-2012 19:01
我想問上面話法師難沖魔攻個d人你地到底識幾多瑪英入面d野=.=??
我見好多法師包括我fd唔係好有錢都好易上到 ...
leonngai123 發表於 21-9-2012 18:53

我意思系同雙槍/弓/鎚個d比,  
  法傷真系易屈? 上14k系好易  上15k呢:L
  你換埋凸擊裝 上埋爆炸 都應該有15k啦.  /混裝
作者: leonngai123    時間: 22-9-2012 18:11
我意思系同雙槍/弓/鎚個d比,  
  法傷真系易屈? 上14k系好易  上15k呢
  你換埋凸擊裝 上埋爆炸 都 ...
nam527 發表於 21-9-2012 19:01

大佬我雙劍你叫我換突擊者姐係叫我自殺姐!?-.-同埋雙劍係唔岩用爆炸的...雙劍好食攻速,減5攻速影響都幾大,而雙槍就比較好d~
而家好多人把雙劍一係古樸的野心(屈攻),一係就激烈的花瓣(屈攻速)
所以所有職最難屈攻係雙劍唔係法師!
作者: nam527    時間: 22-9-2012 21:17
大佬我雙劍你叫我換突擊者姐係叫我自殺姐!?-.-同埋雙劍係唔岩用爆炸的...雙劍好食攻速,減5攻速影響都幾大, ...
leonngai123 發表於 22-9-2012 18:11

咁見人見智啦,  玩皮甲定板甲~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2