樂古Nakuz

標題: 想玩對戰架話係咪5升咁高lv好D? [打印本頁]

作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 14:15
標題: 想玩對戰架話係咪5升咁高lv好D?
我有隻賽格特玩到71lv 銀花盾 就冇人入黎打... 街場個個限lv自己開又冇人入
所以如果想玩對戰架話係咪5升咁高lv好D?
作者: 紫靈乂    時間: 13-10-2012 14:40
我有隻賽格特玩到71lv 銀花盾 就冇人入黎打... 街場個個限lv自己開又冇人入
所以如果想玩對戰架話係咪5升咁高lv好D?

紅字為重點=]
作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 15:20
銀花盾炸wo...2千幾場姐-,-71lv先有係好廢架啦...架上我勝率得66%..唉-,-
作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 15:23
最近玩番 見我果幾個 fd都上晒金花啦~仲要八十幾勝率 都唔知點打番黎
作者: 紫靈乂    時間: 13-10-2012 15:25
E家有咩人仲會去打VS呀... 打哂任升LV-.-  我銀盾仔 一樣無咩人入-A-
E家睇盾睇裝多-_-
作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 16:50
E家有咩人仲會去打VS呀... 打哂任升LV-.-  我銀盾仔 一樣無咩人入-A-
E家睇盾睇裝多-_- ...
紫靈乂 發表於 13-10-2012 15:25

我覺得GC vs先好玩 我之前銅花盾個陣都係用廢廢地既排名裝入人場比人kick lo-,-
作者: Thefinal    時間: 13-10-2012 16:52
你用賽2即刻大把人狗衝同你玩啦
關q事咩
作者: Thefinal    時間: 13-10-2012 16:55
E家睇盾睇裝多-_- ...
紫靈乂 發表於 13-10-2012 15:25

裝=職>戰績>lv

唔計空裝場,Lv只不過係影響你用到幾勁既裝
作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 16:59
裝=職>戰績>lv

唔計空裝場,Lv只不過係影響你用到幾勁既裝
Thefinal 發表於 13-10-2012 16:55

個個識咁念就好~
作者: ask11241227    時間: 13-10-2012 17:03
你用賽2即刻大把人狗衝同你玩啦
關q事咩
Thefinal 發表於 13-10-2012 16:52

係就好 我間5中都會玩下賽2~(睇下同咩人打)
不過同D實力人士打我都係玩番1or4
作者: 紫靈乂    時間: 13-10-2012 18:05
回復 7# Thefinal

唔認為一用賽2 就會即刻大把人狗衝同你玩-_-  姐係話賽2係廢既-.- 大把人恰賽2咁既意思--?
作者: S!u絕淚    時間: 13-10-2012 18:52
其實自己開場玩比d耐性就有人入架啦
同埋71lv應該入到唔少場.你71姐大把人都71啦-.-
btw請第一頁兩位善用編輯功能
作者: Thefinal    時間: 13-10-2012 23:42
回復  Thefinal

唔認為一用賽2 就會即刻大把人狗衝同你玩-_-  姐係話賽2係廢既-.- 大把人恰賽2咁既 ...
紫靈乂 發表於 13-10-2012 18:05

職業性能絕對被好多職比下去
作者: 善仔Ss    時間: 15-10-2012 09:52
我都好廢 樓主得閒既話都同我打返幾場 ^^
作者: S!u絕淚    時間: 15-10-2012 12:09
應該話...要精克2比精克其他職難
作者: 平平無奇的玩家    時間: 15-10-2012 13:29
玩VS既話我覺得低LV會好D
作者: ask11241227    時間: 15-10-2012 20:48
其實自己開場玩比d耐性就有人入架啦
同埋71lv應該入到唔少場.你71姐大把人都71啦-.-
btw請第一頁兩位善用編 ...
S!u絕淚 發表於 13-10-2012 18:52

但係大把人71lv都大係玩map玩番黎-_-玩得map都5多會玩vs架啦我玩map果個角都80啦 我又5係主要想升lv既 但係真係少高lv場 之前入過D咩50下禁咩咩咩果D場空裝都比人kick...大佬lv同戰績高你小小姐 你比我玩我用咩轉都得啦~
作者: S!u絕淚    時間: 16-10-2012 20:16
回復 17# ask11241227

咁無計架啦鬼叫依家個勢係咁...
除左自己開真係諗唔到有咩解決方法-.-
作者: ask11241227    時間: 17-10-2012 12:28
絕淚哥~得閒都我打下xd

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2