樂古Nakuz

標題: 【公告】請會員一盡公民責任 對候選人發表評論 [打印本頁]

作者: 倉井影    時間: 17-8-2013 21:22
標題: 【公告】請會員一盡公民責任 對候選人發表評論

親愛的會員:

向來《CS Online》版都在招募新版主。

近日有位會員在申請《交易區》及《軍團區》版主。

希望各位CSO版會員,也能夠到【綜合申請】區對侯選人的帖子發表意見或提出問題。

以協助我們選出最好的新版主,繼續打造NAKUZ CSO版成為一流討論板!

最後,在些提醒"準版主"

申請帖子的回復數量多與少,是對選舉結果無直接的大影響。

>>【綜合申請】區:
http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=254

(交易區版主申請人URL: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4458768&extra=page%3D1)

(軍團區版主申請人URL: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4458950&extra=page%3D1)

>>招募詳情:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4398972&extra=page%3D1

Nakuz CS Online 管理團隊
作者: 血映雪    時間: 17-8-2013 21:41

支持情報大師梁先生! 給他按了支持! 也給這帖子按了支持...
神手提摩去了哪兒? 是不是要當軍團區版主? 我也支持...
作者: superchanouo    時間: 17-8-2013 23:48
支持情報大師梁先生! 給他按了支持! 也給這帖子按了支持...
神手提摩去了哪兒? 是不是要當軍團區版主? 我也 ...
血映雪 發表於 17-8-2013 21:41

邊個係神手提摩!?

作者: 血映雪    時間: 18-8-2013 00:21
邊個係神手提摩!?
superchanouo 發表於 17-8-2013 23:48

用戶名裏有"神手"二字的, 頭像是可愛提摩的, 快猜猜是哪位吧!
作者: qwqw135790    時間: 18-8-2013 00:25
倉井影加油吧
作者: Pro乂神手    時間: 18-8-2013 01:34
用戶名裏有"神手"二字的, 頭像是可愛提摩的, 快猜猜是哪位吧!
血映雪 發表於 18-8-2013 00:21

誰輕輕叫喚我~
作者: 血映雪    時間: 18-8-2013 01:50
誰輕輕叫喚我~
Pro乂神手 發表於 18-8-2013 01:34

誰輕輕叫喚我, 喚醒版主熱火, 樂古只因有著你, 不再流浪與磋砣...

[youtube]MtDi6m_Vvjo[/youtube]
作者: superchanouo    時間: 18-8-2013 02:01
誰輕輕叫喚我, 喚醒版主熱火, 樂古只因有著你, 不再流浪與磋砣...
血映雪 發表於 18-8-2013 01:50

大愛/男男...
作者: 倉井影    時間: 18-8-2013 02:32
回復 8# superchanouo

可能唔係男男呢@@
作者: volongoto    時間: 18-8-2013 11:28
SFK申請軍團版主
作者: kissopen222    時間: 18-8-2013 12:27
軍團區版主 比心機啦:shutup:
作者: Pro乂神手    時間: 18-8-2013 12:27
軍團區版主 比心機啦
kissopen222 發表於 18-8-2013 12:27

我冇咩信心:Q
作者: 倉井影    時間: 18-8-2013 12:53
回復 5# qwqw135790

thx :) 謝謝支持.
作者: HC_Leung    時間: 18-8-2013 23:18
多謝大家支持
批得仲快過資訊組
作者: superchanouo    時間: 18-8-2013 23:32
多謝大家支持
批得仲快過資訊組
HC_Leung 發表於 18-8-2013 23:18

光速通過!恭喜!唔介意既話,以後有啲咩facebook/whatsapp/pm聯絡都可以
作者: HC_Leung    時間: 18-8-2013 23:36
光速通過!恭喜!唔介意既話,以後有啲咩facebook/whatsapp/pm聯絡都可以  ...
superchanouo 發表於 18-8-2013 23:32

多多指教
工作關係 , 我多數要23:00後先蒲頭
請見諒
作者: 血映雪    時間: 19-8-2013 03:29
多多指教
工作關係 , 我多數要23:00後先蒲頭
請見諒
HC_Leung 發表於 18-8-2013 23:36

但也不要睡得太晚哦!
我這隻貓頭鷹居然會這樣提醒別人? 我也覺得詫異, 看看回文時間就知道啥事了...
作者: `GeNeSIS    時間: 19-8-2013 04:39
希望果D 所謂既版主做好自己本份,唔好出現D幫親不幫理既情況,之前就有位叫curtischan既版主,個POST 個軍團簡介根本有問題,出言侮辱他人,我針對個簡介叫個樓主更改,可惜樓主唔改 仲覺得佢自己好有道理咁,所以我同佢嘈左幾句,之後果位叫curtischan 既版主係首先扣我分.而我又睇唔到果位樓主既留言有俾人扣分警告既字眼,不過事情好耐之前.
作者: superchanouo    時間: 19-8-2013 14:54
希望果D 所謂既版主做好自己本份,唔好出現D幫親不幫理既情況,之前就有位叫curtischan既版主,個POST 個軍團 ...
`GeNeSIS 發表於 19-8-2013 04:39

我宜加可以話係主管軍團區(同埋交易區),我無入任何團的,應該唔會有你所講既「幫親不幫理」情況出現。
作者: calvinngth    時間: 19-8-2013 15:42
原來係咁,不過都順利做左,恭喜新的交易區版主先^^
作者: kissopen222    時間: 19-8-2013 18:42
我宜加可以話係主管軍團區(同埋交易區),我無入任何團的,應該唔會有你所講既「幫親不幫理」情況出 ...
superchanouo 發表於 19-8-2013 14:54

幾耐之前,話說我做咁耐都未見過呢條友

(本人已退任)
作者: superchanouo    時間: 19-8-2013 18:44
幾耐之前,話說我做咁耐都未見過呢條友

(本人已退任)
kissopen222 發表於 19-8-2013 18:42

我諗佢講緊o版...樓上個人兄串錯左佢個名掛...
作者: kissopen222    時間: 19-8-2013 18:45
superchanouo 發表於 19-8-2013 18:44

原來如此
作者: `GeNeSIS    時間: 19-8-2013 20:47
superchanouo 發表於 19-8-2013 18:44

COPY 都會出錯???我同佢對話既短訊內容仲係度!!你未見過唔代表無,明無~!
作者: superchanouo    時間: 19-8-2013 21:16
COPY 都會出錯???我同佢對話既短訊內容仲係度!!你未見過唔代表無,明無~! ...
`GeNeSIS 發表於 19-8-2013 20:47

哇,翻查左啲資料先知有呢個人嘅存在...拿,有啲嘢如果你覺得你喺企喺啱果邊嘅話,你不妨拎出嚟講(要有圖有證據)
作者: `GeNeSIS    時間: 20-8-2013 22:28
哇,翻查左啲資料先知有呢個人嘅存在...拿,有啲嘢如果你覺得你喺企喺啱果邊嘅話,你不妨拎出嚟講( ...
superchanouo 發表於 19-8-2013 21:16

1~2年前既野我真係要追究既都唔係E+ 先黎啦~!E+ 我只係提醒你地D版主 做好自己本份,唔好到時口講一套做又另一套啦!!!!!E個版版主我真係識真係記得既只有好耐之前果位黑色彩虹!!
作者: 血映雪    時間: 20-8-2013 23:54
1~2年前既野我真係要追究既都唔係E+ 先黎啦~!E+ 我只係提醒你地D版主 做好自己本份,唔好到時口講一 ...
`GeNeSIS 發表於 20-8-2013 22:28

還有更久以前的"恆"和"火叔"...
作者: superchanouo    時間: 21-8-2013 00:48
還有更久以前的"恆"和"火叔"...
血映雪 發表於 20-8-2013 23:54

邊個係火叔?
作者: 血映雪    時間: 21-8-2013 01:03
邊個係火叔?
superchanouo 發表於 21-8-2013 00:48

叔火相傳...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcnocontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2