查看: 21468|回復: 124
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23

關閉 [複製鏈接]
首先,槍唔須要太高攻,你高極都唔夠刀黎,唔洗加太多力
最重要係心同體 因為咩?因為槍係清怪手 俾怪圍果陣你唔夠體ge話
爆餃子都係死路一條,,,而招方面 如果係單修型 學風馳電制加橫掃加烏龍就夠
其他兩招學唔學都罷 風馳電制ge好處就係高攻 我11lv都扣到3xx(一擊)
而橫掃同烏龍都係清怪技 必點
如果係雙修型,只點烏龍同風馳就夠,其他唔洗
風馳係pk絕技,打同lv其他職都幾屈機,除非見到高手
加點:2力2體2心,1力2體3心(最好2力2體2心,平均型)
力=招式攻擊力 但力唔代表一切
都係果句,,,你加力倒不如玩刀 如果你鍾意玩全力槍 我服你 但睇血 小心

橫掃:

烏龍:

小弟衰則玩墨香唔係勁,,,但見到咁多人問點加法 所以希望幫到有需要人
唔明可問,盡力解答

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-4-23 at 10:10 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復

頭像被屏蔽
我4力1體1心~唔錯~大多血,無攻未又係有排打d怪~d怪又係-血-血未又係死~~~
回復 支持 反對

哈哈~我之前都係玩槍,我又係2力2血2魔,比我d同學話我+錯,e+就比我串~哈哈哈~
回復 支持 反對

我係5力1體
回復 支持 反對

cc!!thx
回復 支持 反對

我e家29lv槍.攻有387~395
血就1027
mp就6百幾.....
我想加全力..好冇?
回復 支持 反對

乜清怪唔係代表快速殺大量怪咩..你+得咁少力..一招扣得百幾.隻怪千幾血.你未要出10野@@?
同埋你+咁多血同心做咩..比人打未又係扣.扣完之後未又係補..+血同心根本就自己覺得夠就得
+力係可以令你可以快d殺怪,-少扣血同mp,你打怪要10野(如一招30mp).咁未要300m?人地兩野ko啦
好像你咁慢慢打咩.同埋+力一定要同刀pk架咩??刀打遠距離怪點打.一左一右
槍就唔同..兩邊打哂..爽

同埋去大6官網睇槍個d招好鬼型

http://www.moxiang.com.cn/down/download/jj/jjo.wmv

唔得就去呢個網度拉落d就得架啦

http://www.moxiang.com.cn/down/jj.htm
回復 支持 反對

我隻槍而家31lv攻288-311 mp就好似有780幾到但係都係唔夠d 多mp既槍手打佢地重要低我一個lv~_~
回復 支持 反對

力係外功攻擊力
心係內功屬性技攻擊力
回復 支持 反對

Originally posted by AlastorKY at 2006-5-8 22:44:
我想問
"橫掃千軍"

"烏龍翻江"
有咩分別?

唔好睇少呢巫招∼範圍技黎ga∼玩槍必學技∼冇呢兩招唔洗升lv
回復 支持 反對