打印 上一主題 下一主題
收起左側

DrEaM Clan~~改為小型戰士公會 #845 開始係新貼

關閉 [複製鏈接]
我十年冇玩= =
得閒有心機先練番個acc la= =
e 排煩緊第2隊Dream Team D 野
回復 支持 反對

不如wealth team 改名做lobby team= =
同埋不如找日一齊去玩排排走啦= =
成隊人咁= =
好玩= =
上便比大家earn 下公會分......
回復 支持 反對

好題意.......
其實我地Dream Clan 係有banker 嫁
但係係冇share 個acc
大家可以問Dream Clan 既leader take 野
this is not a problem
同埋我幾buy 你e 句

所以 .. 其實呢個CLAN .. 得一個部門 .. 就係CLAN MEMBER ..

身為一個CLAN入面既人 .. 唔一定要限死係邊一TEAM既 ..

我好支持你既講法......
這是我既個人立場......
大家覺得點
回復 支持 反對

我近排都冇理到clan 係我唔岩.......我係度講聲sor 先
上面係我以個人講既

以下係我以Dream 夢之都公會會長身份講既
To DropKick
我對你係嚴重的反感
我由第33頁睇到去第38頁
你只係係度離間緊大家既關係
星夢公會點解會唔得??可能係因為咖啡會長
但係個公會點衰我都唔會比你做leader 啊
就算有條友企出來同我講唔比你做leader dream 會林
我會比個clan 林
你人品太差囉我想話
你離左會......我比你發表意見啦都
Prince 係我地Clan 既member 自然有更大的權比佢發言
Prince 係Clan Member  +  我愛將
我覺得佢講既野,佢做既野都係為公會
唔似你
一日只係係度問人take $$
我唔否認double team 會亂.,.....
但係其實我想話DJ 仔都係Wealth team 的
如果我地clan 唔夠人玩pk 係咪要找埋佢啊??
再講,我係極之不滿你e個外人對住我地講野仲要講粗口囉
唔該你訓個時自己檢討下你既人品~~~~~~~
你極之差.......你唔覺我可以開vote~~~

To Jack
我覺得你無必要為左你fd 而做咁多野囉
之所以wealth 會盛大係因為你e個team leader 成日叫人捉lob....我地wealth 先有今日
唔係你早就林左啦.....
但係你要離會我都唔會留你
為左一個咁既fd離會.....抵唔抵啊~~~

To Prince
你係我愛將就係人都知嫁啦....
你叻仔來既.....
你既提議係好既......
唔似得d人咁
見到人地叻仔就係度嘈生曬
加油~~~Dream Clan 靠你地三個頂住嫁啦........
唔好咁易離會啊~~~~~~
我好驚嫁~~~= =

To Steel
你都係我愛將
都係係人都知= =
我幾欣賞你.....
D平事方法....
幾似我.......有我遺傳......呵呵 = =

To Kevin
唔洗問啦
你都係我愛將嫁啦.......
但係今次我覺得你可以表下態...
對住d 咁既附街....

To jackkit34
你好唔得囉= =
叫人離會= =
正衰人= =
見你初犯比次機會你~~~~~

To 多次Steel
幫我整最新會員名單同e-mail 比我= =

To 多次Steel/Kevin/Prince
Prince 你係最早來既....我仲記得你一入clan 就插我
個時我都知你係叻仔......
所以Dream 冇你唔得嫁
Steel 一開波個時我都係當你2打6...
但係之後我愈來愈覺你叻仔....
所以Dream 冇你唔得嫁
Kevin 一開波個時我覺得你中間啦...
中期發生左好多事.....
我覺得你好唔得想炒左你...
但係經一事長一智.....
最後我覺得你都係得既....
所以Dream 冇你唔得嫁.......

To All Member
經過左咁耐....我睇會到大家對clan 既支持.......
好多謝大家.......
Prince 你為Dream 做左咁多野......
真係唔好意C要叫你做Member......
講真嫁....
我決定升曬你地上去真正既Leader~~~
係(A) Dream RS Team Leader
以後Dream Clan 5大 就要努力管理啦.......
大家都對clan 有好大貢獻...
唔支持我升Prince 我都要升~~~~~~

以上係我以Dream 夢之都公會會長身份講既

大家睇曬佢~~~~Thx~~~

[ Last edited by 殘影TonyKwan on 2006-7-29 at 03:18 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by jackkit34 at 2006-7-29 10:40:
Sorry= =

下次唔好啦~~~^_^

Originally posted by Prince` at 2006-7-29 12:44:
-.-" 死仔包咁睇得起我 .. 我驚令你失望wo ..

其實可能我既見議真係唔係咁好 .. 但係DROPKICK同埋JACK你都唔識咁火既 ..

JACK你唔好走啦 T^T 不過講真 .. 大家既崗位唔同 .. 你WEALTH TEAM的 ..

我 ...

點解成日都要叫我死仔包= =..........................
你Dream RS Leader.......
都唔比下面我e 個Dream 公會首席會長= =..........

[ Last edited by 殘影TonyKwan on 2006-7-29 at 12:48 PM ]
回復 支持 反對

咩你唔知仆係讀附嫁咩???
查字典~~~~~~
我冇講粗口嫁.....
仆字唔係粗口= =
我話曬都中文全班第一= =........

講番clan site~~~~~
我今次會主要用flash 來做個資料網站.......
係Dream既offical web site~~~
唔係只係得runescape......
會有rs/cs/aoc/墨香 的....
但係當中只有rs 會有英文版....
其他都係中文.....
今個hoilday....我既目標就係整e個網同埋係墨香壓完等= =<----唔明壓等唔緊要
我係大陸買左兩本flash 既 web site 既書.....
好正....
我地可以跟佢個版面來做......
但係當中既資料就有問題.....
因為我地Dream RS Clan (下稱DCRS)既野大部分都係中文...
Yahoo 個套野廢既= =....
錯文法的......所以我地會叫一d 英文好既人做e 個翻譯.....
會有3個人做翻譯....
兩個負責翻,一個負責check.......
家因我地今次用flash 來做......
本人係圖像方面廢好附街........
所以....要有一個圖像工程師同我一齊整......一定要同我熟...成日要講電話....
我會比貴利(Prince) 做e 個位
資料搜集方面......
我地公會又係空位....
搵人做的.......
網站會係8月16日前完成所有中文網既工作...
翻譯就會幫手......開工
8月22日前會完成Dream Clan Offical WebSite~~~~~

職位空位:
翻譯三個
資料搜集3個
圖像助理一個......

大家有冇其他建2??
回復 支持 反對

好~~~~~
招收一個Dream Clan 既Logo

Originally posted by jackkit34 at 2006-7-29 10:40:
Sorry= =

唔洗sor....
我偷左你圖做banner= =
回復 支持 反對

比人屈機仲要吊.....
佢講笑話唔比笑.....
笑左比人眼超超.....
做人咁樣真係秒.....

我今日既經歷.....= =.....
發生係前幾分中.....
話左你會長中文水平高= =
回復 支持 反對

咁我真係冇ya ma.......
del 左十世= =.....
你部機 load 唔到咩= =......
哈哈= =
大佬....咁有咩可能張photo 會比人放上~~~~嫁
係咪咁講啊= =
回復 支持 反對

30/7/2006  23:56:45  `'*·..: P__rincE`____*!"`'  ]]]++--ToNyKwAn--++[[[要壓既技點好快壓完......保守估計around....20,000,000 啦.......我一粒中打70,000技點...就算我一日玩5粒中勁爆怪都要57日...姐係10月到壓完等...11月一定40等  跟住POST左XXXXXXXX = = ..

上邊係你打的
去左邊唔好講
但係你= = 我就唔覺你係嚴肅地tell me 囉
回復 支持 反對