打印 上一主題 下一主題
收起左側

DrEaM Clan~~改為小型戰士公會 #845 開始係新貼

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by dropkick at 2006-7-28 12:53:

STEEL仔~~

令人對dream clan反感既~你覺得係我就係我囉~我點講你都會話係我嫁啦~~

我鬧人關你叉事咩~

唔好拎星夢版d野過黎~~唔通你rs版無野話到我就去星夢版嗎~

我都覺得呢件事都唔應該搬過黎講既,我代佢同你講對唔住,原諒他一次吧bao_43

Originally posted by dropkick at 2006-7-28 12:53:

你唔知我性格就收聲吧~~

你自己問jack仔~~

就算係friend~做左d白痴野~我都照用粗口鬧~~我人格不嬲都係咁低下~~

咁你應該就唔好講啦,因為對你真係唔係好好嫁,聽下我既意見,改左佢吧

[ Last edited by [H]卍強強卍 on 2006-7-28 at 12:57 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by jack19921214 at 2006-7-28 12:59:

好明顯你做人做事都唔整齊既,我講過開多個team 無用放響度會搞亂clan 中運作既

我無話我地依家齊 我講我地過去,唔該你用腦思考下我既意思先講野

...

喂喂,你兩個唔好人身攻擊好喎,你咁樣會搞到人地唔開心嫁,針對件事黎講啦bao_24
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
如果呀dropkick eq真係唔係咁高既話,你就要靠後天陪養了,你都唔想口邊一大篇粗口,給人一個唔好形象既壞孩子吧

[ Last edited by [H]卍強強卍 on 2006-7-28 at 01:10 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by dropkick at 2006-7-28 13:08:

我唔會介意嫁~jack仔@v@

的確~~我地已前有一段好短既時間DREAM CLAN好齊心~WEALTH TEAM既最盛時期~~
唔信可問一問TONY~~~

係咁多~~bao_01

冇錯,係最齊心既時候我都係wealth team既 一分子,我係慢慢先做左temp leader既,所以我知道.

Originally posted by jack19921214 at 2006-7-28 13:12:

不如你問下邊個人響度講 kai子 前 kai 子後 先啦∼∼ 問到先再講野-v-+

3q 晒 多謝 dropkick 咁支持我喔 bao_12

冇錯呀,所以我已經係上面既文章中寫左我既結論

Originally posted by dropkick at 2006-7-28 13:08:

我唔會介意嫁~jack仔@v@

錯錯錯~~我地本來已經收手~~

但有個個名係王子既人仲係度串JACK仔~我咪幫JACK仔囉~

係咁多~~

不如咁啦,我同呀steel記傾下先,再係度講留我地既結論好唔好??你地咁講落去都唔會有結果既

[ Last edited by [H]卍強強卍 on 2006-7-28 at 01:17 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-7-28 13:34:

呵 .. 強對唔住了 .. 原本應承左你唔好嘈既 .. 但係d人講野真係搞到我火都黎埋 ..

1:: 你話開多個team冇用?? 你未開又知冇用 ?? 完全因為你係on尻仔囉 ..
     邊個話冇用先 .. 得你話 .. 如果冇用既你升 ...

又係犯d咁既野...你都唔細嫁啦,我得12old ,就要搞掂你d咁既野,真係...,anyway,比我真係同steel記傾下先啦,再唔係你地開個會議同大家講番呢件事既引起既原因,經過,問題...(好多好多)
回復 支持 反對

Originally posted by Prince` at 2006-7-28 14:25:
算了 .. 當我錯了 .. 廢事煩 ..

我想問下幾時有CLAN EVENT ?? 不如搵個時間一齊去WILDY PK ..

因為個CLAN好似N年都冇一次活動 .. TONY仔又唔知去左邊 ..

搵STEEL記搞搞佢 ..

做咩搵steel記唔搵我...講笑姐,等佢online果時我幫你問下佢啦
回復 支持 反對

仲有不如起個teamspeak ser呀,可以比大家一路pk一路傾下計咁,可以令大家親密d,如果可以既話,我可以負責...

Originally posted by 殘影TonyKwan at 2006-7-29 03:14:
To Kevin
唔洗問啦
你都係我愛將嫁啦.......
但係今次我覺得你可以表下態...
對住d 咁既附街...

嘻嘻,咁我就要多d上黎啦,仲有希望我可以同steel記,貴利prince夾得埋(唔好意思改你花名...),仲有你個街前面個個字係唔係粗口黎...??

[ Last edited by [H]卍強強卍 on 2006-7-29 at 08:04 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 殘影TonyKwan at 2006-7-29 21:26:
咩你唔知仆係讀附嫁咩???
查字典~~~~~~
我冇講粗口嫁.....
仆字唔係粗口= =
我話曬都中文全班第一= =........

講番clan site~~~~~
我今次會主要用flash 來做個資料網站.......
係Dream既offical web sit ...

我想試下資料搜集....
回復 支持 反對

呀貴利prince走左呀-0-,仲要用d咁搞笑既理由走既...
回復 支持 反對

唔係嫁...我第一個出黎話你冇扮野(第一次咁勇敢- -)
回復 支持 反對

Originally posted by 卡達 at 2006-8-1 10:30:

我升中五都成日online, 唔讀書喎 bao_38

因為你懶惰...
回復 支持 反對