收起左側

火男的普通近攻技巧

我點夠你講呀大佬 你所講既根本講黎講去都系系道破人呃防 就比「反呃防」呢個名佢 破呃防根本唔同反呃防 人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦?  我地講黎講去都系你語文能力既問題 你自己反唔清楚就唔好將自己果套放出黎~_~"

Originally posted by 呢個ac唔玩-月 at 2006-9-17 01:01:

人地個隻5係反呃防,係叫做劍尖,
只係破左佢呃防沒有反,(em51)
呃防的反應該是指→連擋兩下/射一下等人地打中射
跟住再等0.5秒先斬)

[ Last edited by 呢個ac唔玩-月 on 2006-9-17 at 01:05 AM ]

佢根本就唔知咩叫反呃防 系道9up誤導人 或許佢語文能力有問題 佢永遠自己錯以為自己岩晒 佢呢d膚淺既人同佢講多都晒氣~_~"

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-17 at 05:57 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 鳳雛 at 2006-9-17 19:31:
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

樓主好強唷
看完這篇文章真令我獲益良多喔!!!!!!!

(em55)

[ Last edited by 鳳雛 on 20 ...

粉樣=.=自己冇玩就咪系道呃post@@!"
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-18 16:51:
你唔推返上黎..我都唔會再理呢個post..既然你係到要講..咪講囉~

反呃防..人地冇防你又反乜q呃防呀 膠上腦? 睇黎膠上腦果個似係你多D
反呃防好明顯係講緊同1個識呃防既人打..咁呃防係遲0.5秒先呃你
咁你係呢0.5秒打佢..佢係唔係會中呀!你明唔明呀!語文能力好爆既屎聖兄!
你講野矛盾到咁..叫人唔回覆你都唔得喇∼ 冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~

真夠膚淺 講咁多都多餘 你自己都表明左呢個系破呃防 唔系反呃防喇  醒目仔
自己樣衰你改左隻字咪算lo 系道死撐v_v e+仲要自己篤爆自己 [冇防,你打佢咪中囉,咁咪化解到個呃防囉~]

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-18 at 10:39 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 17:51:

係冇呃防成份呀..你講得岩但捉到對手心理想理而轉攻2下..係唔係呃返佢轉頭?

點似得屎聖咁咁把炮..認同天月[用劍尖反呃防咁勁]

屎聖兄..你可以用劍尖反呃防..wo小弟真係要向你學下點玩反呃防先得=口=

竟 ...

真系同你講得多都on 99 天月系話你呢種用劍尖破呃防 唔系劍尖反呃防
你到e+都仲未分得清/.\你好慘 你根本就系當反呢個字系破咁用  明眼人睇你講果d野都知 你唔系語文能力有問題系咩@_@?
 講真 呢道咁多個有小小技術既人都知你系道死撐 人小小 咪認左佢lo@"@ 如果你唔系寫錯野 點解咁多人反對你寫既野~_~? 我批評你既野唔系想針對你 只系覺得有野寫錯 講出黎 如果串到你既我講聲sorry v_v" 但你所講既野完全唔接納人地既意見 你只系講黎講去「破解人地呃防=反呃防」但你根本唔知咩系真正既反呃防~_~"  不過只有d廢技術既嫩b先會信你所謂既反呃防~_~"

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-19 17:08:

人地呃你唔到 係因為你打左佢一下 而果一下 冇呃防成分 所以字面上唔應該叫反呃

人地要當個反字系個破字^"^ 我地d語文能力冇佢咁高 簡直高深
我 天月 把酒 小穎穎都是嫩b 我地分唔清楚^_^ 佢先系最勁^o^"

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-19 at 10:28 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 22:39:

天月兄..點劍尖破呃防呀..我呢個用劍尖破呃防?你咪係度kai啦..訓醒D先ok?
我果個係近距離互呃情況下反呃返人地轉頭..又點會彈個劍尖出黎呀~
咁屎聖你e+清楚末呀~係破係反我自己定..我1年前已經係當反..由始至 ...

你自己唔識就唔好以為冇劍尖破呃防-.-

救命- -好膚淺 我頂你唔順  我,天月,把酒 全部都是嫩b^_^你勁晒 你超勁 你威晒 我輸左,ok?

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 22:39:
洗唔洗另外再講呀..~人地想呃防..你捉到對手心理..利用佢既心態:等對手防完先打

咁我反呃防..即係:以新手打老手..呢種打法黎呃返佢..<--呢個係我一直既定義

只有你自己當反呃防炸-.-呢道個個有技術既人都知呢種系叫破呃 唔系反呃 你唔好將你自己果套搬出黎喇 我真系好頂你唔順- -你膠少陣當幫忙喇-.- 自己樣衰左跟著系道幫穎擦鞋 你真系好難頂v_v
我地錯晒 你超勁 ok?

Originally posted by [m]達人 at 2006-9-19 22:43:
龍哥,冇同你打過,唔好屈臭機,加上2個幾月前我都未識玩火男,嬴就唔算太型,另外,我不主張脫裝打為之公平。
                                          hey mr. m dat

人地龍哥勁^_^ 勁到爆啊 而且佢作野都好勁^^語文水平又高^_^ 我地唔夠打><

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-20 at 10:07 PM ]
回復 支持 反對