打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]

第一個我知一定 win ,因為大家都係 pure str 我有 iron body lv 高過佢 10 以上。除非佢 d food 勁過我!開頭用升 att 個攻擊模式打,係咁打5、6,我都知有問題,之後用返升 STR 果個模式先打返9、10。最後 WIN 左!

第二個我升緊祈禱,無啦啦打我,我見27mage,心想死啦戰士殺手呀!開頭比佢打好甘,幸好我pk經驗也不小,在上一戰 WIN 左,拎左件和尚衫,我即時穿上代替左件 IRON BODY ,之後打左佢幾下10,幫佢埋左單!佢送左 167 chaos runes 我!
回復 支持 反對

d lv 好難升 = =v

次次升祈禱都比人打 = =v
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2/12/2006 07:47 AM 發表
-..- 咁我起碼升到50 str先有CB45

係唔係12月3日或前升到 CB 45 呀?

hey

我諗到d計可以kill係choas temple recharge既高lv player:lol

如果話我地某一個成員入左choas temple ...(藍色點) 扮埋 ...

我一個都係果度打死幾條友啦 = =v

無咩肉食 = =v full rune 都唔會入去
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2/12/2006 08:33 AM 發表
att 40 str 46 係邊度升str?

.... 冇full rune入去咩

有..........90幾 我見最多 = =v

一係就汁骨 d 空身人 ( 我殺最多 , 因為我都係果度升緊 ) !!!!!!!!
回復 支持 反對

我升唔到 45 cb = =v

不如 42 至 47 都可以啦 = =v

其實只要唔係係 1 , 2 lv wildy 打就可以了 = =v
回復 支持 反對

原帖由 於 2/12/2006 08:37 PM 發表

未有wo~ 我見唔到既=.=..................
今晚9 點我唔得聞, 要走la>....////

我幫你加吧 = =v

好不好?隊長可別怪我!
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 3/12/2006 06:25 AM 發表
再一次死於利刃之下 !! 原來友情就是利刃 !!  個 FRIEND 話 NO ARMOUR 咁樣 ..

點知最後條PK搵左 3 條友一野 KO -0-" 唉 .. 世途險惡 ..

唔明你講咩 = =?

比人出賣左 ?
回復 支持 反對

其實上 wildy 有mage係好重要咖!

魔法佬有兩種:
>攻擊形(全是攻擊魔法)
>輔助形(扣 att def str 及 整停對方)

因為如果一個帶晒咁多魔法石會少好多 food 位。

所以我地現在就係無人做魔法佬 = =v
回復 支持 反對

原帖由 於 3/12/2006 03:40 PM 發表

e+ 變左兩個ff s chi chi lla~~~~~~~ 太興奮la/===.=

興奮什麼?很爽?被我改返啦!
回復 支持 反對

sell緊r axe一把 15k = =v(原價 17k哦)

有冇人要,得返9把!賣晒就無,要買就快!
回復 支持 反對