打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
-333-"  他D刀 .. 係我架 -0- " 我俾ADDY他整既 .. FF .. 我真係好想佢強 ..

自問好多野都做足 .. 但係原來 .. 睇黎我係 LEADER 仲係一個新手 ..

但係我相信 .. 經過時間既冼煉 .. 我會做得更好 .. 希望大家多多支持 !!
回復 支持 反對

唔知點解 .. 覺得火火好似傻下傻下咁xDD'' 企係到唔郁既- -"
回復 支持 反對

我原來都諗住死喇死喇 .. 因為個陣我升好哂發覺自己都 27COMBAT - -"

跟住後尾去 PKIN 又升多 1LV .. 我諗住 LEADER 高D 唔緊要啦 ..

點知仲有人高過我咁多 -0-"
回復 支持 反對

遲下過埋 FORM EXAM 我就會整個 WEBSITE 出黎架喇 ..
回復 支持 反對

唔俾 .. ONLY ONE 咋 .. =V=" 應該話暫時唔俾 .. 因為要統計一下人數 ..

等上左軌道之後就應該OK既 ..

P.S. 今日使左好多錢牙 /_____\" 十一月得番 300蚊 @@"

純黑 CONVERSE .. 令到你牙 >333<"

回復 支持 反對

MEMBER LIST 已更新 ,, 如果你入左 ,, 但係無名既請PM我 ,,

唔該 ..

回復 支持 反對

STR永遠高過 ATT 架- -" ATT高 .. STR 低係無用的 ..
回復 支持 反對

再講多一次 !

全部人係 40 COMBAT 停左先 !

過左既話 .. 今次算 ..

但係請大家遵守規則 !
回復 支持 反對

係 .. 所以請大家唔好再升過呢個 LV - -" 唔知做乜好似我地開始閒談起來 ..

總之大家唔好 TRAIN 住先啦 .. 係 40 就停 ..
回復 支持 反對

錯了 .. 最慢係 MABI - -" 仲係 30 CB .. 我就黎 32 了 ..
回復 支持 反對