打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
好 ! 好提議 ! 唔夠人可以借將 ..

RANGER 唔夠箭可以用招草船借箭- -"
搵 TANK RANGER 去接箭xDDD''   其實即係 LOOTERxDD'

MELEE 無刀可以取戰場上的戰利品

MAGE 唔夠 RUNES 又係拎戰利品- -?
回復 支持 反對

我地個D唔係叫借- -"我地叫收 ..

因為好多人都係 INACTIVE .. 真係打唔到 .. 加上我要考試 .. 都未必黎到 ..

到時我搵D外國 CLAN MATE 一齊黎囉 .. 你地全 CLAN 一齊出動吧 !!

我會再找些人入 CLAN .. 當然你們也可 ..
回復 支持 反對

靠 ! 誰說我淆了 !? 看我的 ..
回復 支持 反對

火火 ,, 我那會淆 ! 只要將時間定後一些便可以了`

新一年頭 14 天不作戰鬥 ,, 然後再來吧`

要考 14 日試- -" 丁頁 ! -3-`
回復 支持 反對

對唔住丫大家 T^T`

經此一役我知道 ,, 萬事起頭難 `

大家加油吧 ` ! 我已經 48 COMBAT 了`
回復 支持 反對

原帖由 三等天使 於 2007-1-3 20:14 發表
PRIncE 我想入呀=]
我想開多個PURE MAGe 呀
我入唔入得-3-?

當然得啦-3-` 快D練啦`
我地等埋你 ,, SR 既 CLAN WAR 一定有你份 -]"

有 XANGA 既幫我留個 CM 丫`
www.xanga.com/goodbye_to_ki `
回復 支持 反對

所以用開新 AC 既第一個大待遇 ,, 可以用我 AC 去 RUNECRAFTING 丫`

75 RUNECRAFTING ,, 1 ESS 7 AIRS 喔 ` 要既 PM 我啦`

不過要小心D ,, 之前俾人 HACK 過一次` 無左 4M 丫唉`
回復 支持 反對

唔係- -"係你自己用D ESS去整 ,, 跟住自己拎走-3-` 我唔得閒幫你整耶 ``
回復 支持 反對

改左 MSN 名 WOO - -" 你記唔記得先xDD`
回復 支持 反對

玩耐左會唔想玩-______-" 我依家 48 ,, 差 2 個 str + 1 hp 升 49 ,,

50 COMBAT 應該差唔多 ` 因為人地話得一個 55 COMBAT 咋`
回復 支持 反對